Makale Yaz
veratisx
Bu haberi yazdır
Yabancıyı değil Galatasarayımızı sınırlayın...
 Eyl
04
 2017

 

Varan-1

Türkiye’de futbolda değişmeyen tek şeyin Galatasaray’a karşı oynanıyor olmasıdır.

Varan-2

İki sene üst üste şampiyonluk süresinde yapılanlara bir bakın ne söylediğimi çok daha iyi anlarsınız. Yabancı sınırlaması, icat edilen süper final grubu, Fatih Terim’e yapılanlar, verilen cezalar, son olarak takımın başından koparmalar. Sermaye artırımını engellemeler. Daha niceleri, amaç her zaman belli Galatasaray’ı durdurmak. Saha içerisinde durduramıyorsak saha dışı oyunlarıyla durdururuz mesajı.

Varan-3

Ama artık yeter, yeni bir operasyon sinyali alıyoruz ve bunu durdurmaya da kararlıyız. Yeter ki biz birlik olalım. Onlar da çok iyi biliyorlar ki biz birlik olduğumuzda kimse karşımızda duramaz.

Varan-4

Daha birkaç yıl önce Yabancı sınırı kalksın diyen 17 kulüp varken sadece Fenevbahçe istedi diye kuralı değiştirmeyenler belli ki şimdi yine birileri istedi diye kuralı değiştirmeye çalışıyorlar. Çünkü geleceği gördüler ve korkuyorlar.

Varan-5

Değiştiremezsiniz…

Varan-6

O dönem Fenevbahçe’nin savunması ben yerli kuralına göre planlamamı yaptım ve bu kural değiştirilirse yargıya giderim şeklindeydi. Ki bence de haklılardı. Çünkü ortada belli bir kural var ve kural süresince buna uymak gerekir.

Varan-7

Şu an ki kural da aynı durumu kapsar. Değişiklik dört yıl için yapılmış olup bu süreç içerisinde değiştirilemez. Çünkü tüm kulüpler planlamalarını ve transferlerini bu kurala göre yapmışlardır.

Varan-8

Yabancı kuralının saçmalığına değinmeyeceğim bile ama yıllarca sporun farklı dallarında lisanslı olarak oynamış biri olarak söyleyeceğim rekabetin insanı geliştireceği ve iyi olanın oynayacağı gerçeğidir.

Varan-9

Son olarak sanmıyorum ama Tff olur da böyle bir hukuksuzluk içerisine girerse yapılması gereken öncelikle yargıya başvurmak, yargıdan da olumsuz yanıt alınırsa;

‘Yıllar yılı dost sohbetlerinde dile getirdiğim gerekirse ligden çekilip Almanya federasyonu ile anlaşıp Almanya liginde yer alma fikridir. Kulağa uçuk bir fikir gibi gelebilir ama hem Almanya’daki Türk nüfusu düşünüldüğünde, hem Galatasaray’ın marka değerine bakıldığında o kadar da uçuk bir fikir gibi durmuyor.

Çünkü artık ben her bir tarafı adaletsizlik kokan bu federasyonda yer almak istemiyorum…’ @verazone

 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2021
  2020
  2018
  2017
  2016
  2014
  2013
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...