Makale Yaz
aygen
Bu haberi yazdır
ARDA YA SAHİP CIKMALIYIZ.
 Ağu
29
 2017

Son zamanda arda konusundakı ıstenmeme konusunda artık iş cığrını açmıs bulunmakta ..bu yazıyı yazmak zorunda hissettım kendımı ..

ARDA gelmesin yavaslatır ,yahu krdeşim tamam arda yavasta futbolda tek sey saatcıler gibi kosmakmı ,bazı oyuncu vardır koşar mucadele eder,bazıalrıda topu kosturur..futbolu bılen herkes anlamalıdır bunu ..arda konusunda 3 maddede ele alayım

1 - ) takım acısından bakalım

Feghouli transfer edildi feghouli iyi oyuncu evet ama sunuda bilin feghouli garry rosrıgues gibi koşamaz ..topu alır ayagına iş yapar ama sağa sola maç boyunca koşu yapmaz garry gibi  ...gsde su anda topsuz alanda koşan bı oyuncu ordusu var topu gorduklerınde oyle  bır basıyorlarkiı top ayagında olan oyuncuda ıster ıstemez hata yapıyor..

bu kosma futbolu 34 macın 20 sinde işe yarar ama belli süre sonra takımlar 11 kişi defansa cekılmeye baslayacaktır ..cunku bu gsyı ılk yenen biz olucaz  dıye dusunen her takım en az 3 tane gol yer cunku hızlı düşünen ve uygulayan bır takım hazırlıksız yakaladıkları anda pata küte gidiyorlar ..

gelgelim ki bazı maçlar böyle olmaz bazı maçlarda takımında kilit açan oyuncu olmalı ki oyun sıkıstıgında takımın kılidini açarsa maç farka gider ..

su anda bizde kaliteli oyuncu cok ama zorlu bı maçta kilidi eline alacak oyuncular olmalı takımda ki arda turan aslında mantıklı geliyor ..kanatlarda arda turan feghouli onlem alınacak iki oyuncu her zaman avantajdır yoksa bi oyuncu olursa 2 li markajla oyununu engelleyebilirsin  sneıjder donemınde bazı maçları hatırlarsanız anlarsınız ..

haa diyeceksiniz ndiaye belhanda iyi değilmi iyiler ama yeri gelecek karsılarında atiba oguzhan kucka oynayacak ..bi sivas macında orta saha destege cıkar hucumda cogalırsın ama buyuk maçlarda her zaman karsı takım kötüde olsa dikkatlı oynamak gerekir boyle zamanlarda 3.bölgede iş yapacak oyuncular ön planda olur ..

2- ) arda turan ve karakteri  tarafından bakalım olaya ..

Arda su anda basında yerden yere vuruluyor ,ve son zamanlarında on plana cıkarak bu dusuncelerı erıtmek ısteyecektır heleki büyüdüğü gs taraftarı ona destek verırse boyle bı takımda liderlik ederek dahada on plana cıkarabılır takımı ..

unutmayalımkı ardayı ne kadar elestırırsenız elestırın arda karakterli bi adam ve verilen desteği boşa cıkarmamak için elınden geleni yapacaktır..

3- ) tudor ve yonetım acısından bakalım meseleye.

TUDOR bu takımı kurma asamasında benımde dahıl oldugum her kesım tarafında kovulsun denılen bı adam ama bız ona hakaret ederken takıma transferlerı yaptırdı ..bekleyın dedı ve en sonunda takımdan meyve almaya basladı ..

arda meselesıne takımı yavaslatır mantıgıyla bakılıyor ..yahu kardesım tudor bu kadar ısler ıyı gıdıyorken sızce  ardanın takımı yavaslatacagını düşünemezmı ? 

işte transferı tudor ıstemesede yonetım yapacak dıyenler var yahu yonetım tudorlada taraftarlada arası ıyıken ardayı getırıp basarılı bı hocayı nıye kustursun ? başarının şart oldugu bı senede neden araya comak soksun   ..arda transferı soz konusu ıse tudor ıstemıstır ..tudorda ıstedıyse kusura bakmayın ama bıze halt yemek düşer ..

belhanda gomısı ndıayeyı feranandoyu aldıgımızda maddı ve manevı acıdan elestırdık sımdıde arda turan ı ısterde biz boyle yaparsak tudor nasıl basarılı olsun arkadas lütfen taraftar olarak tudora sahıp cıkalım ..teknık ıslerı yonetım yapsın biz desteğimizi verelim.

NEYMIS ARKADAS ARDA TAKIMDA HUZURSUZLUK CIKARACAKMIS

gecen sene takımda  huzursuzlugun h sini cıakracak herkesı(sneıjder ,bruma,sabri,) tek tek sattıran gönderten tudor ..arda konusunda bunu düşünemeyecek kadar acizmi allasen ya ?

gelgelim gene gecen sene mıraslarından selcukla yasınde yedeklerden cıka-mıyor yanı tudor acık acık dıyorkı dedıgımı yaparsanız kalırsınız ,oynarsınız ...arda ne kadar ıspanyada olsada onunda haberı vardır duymustur bunları muhakkak ..

pekı boyle bi ortamda arda turan gelıyorsa turkıyeye oynamak ıcın gelıyordur yoksa yedek kalacagını arda akıl edemezmı sizce ?

haa dogruya bu takımı işleyen tudor  arda gelınce takımı yavaslatacagını  düşünemez ..tabi ya tek akıllı biziz ..:D

Taraftar yönetime ,yönetımde taraftara el attıgı sürece başarı beklemeyın.

taraftar destegını versın yonetımde takımını kursun ..seneye muhtemel yerli kuralı için ardayı kazanmak mantıklı değilmi sizce ?külüpler birliği başkanı dursun özbek bunu düşünerek yapıyor belki ardayı transfer ?

her maç tudoru cagıralım alkıslayalım tudora destegımız esirgemeyelım ki işte o zaman arda turan ne kadar buyuk egoda olsa tudorun arkasında durursak selcukda ardada tudora nakıŞ işleyemez .

BÖYLE Bİ ORTAMDADA kazanan her daım taraftar ve takım olur lütfen arkadaslar taraftar destek versin sadece...

Ardayı kaybetmek kolay kardeslerım ama kazanırsak böyle bı takımda ön plana cıkması kuvvetle muhtemel ..

BİR OLAYA HEP OLUMSUZ ACIDAN BAKMAKTAN VAZGEÇİN ...

İŞ İŞTEN GEÇİYOR ARDAYI KAYBETMEK ÜZEREYİZ ,KABUL EDSENIZDE O BİR YILDIZ VE BİZİMDE ONA İHTİYACIMIZ VAR .

seneye yerlı kuralı gelirse yasinimi ? selcugumu ? tarık ımı ? izlemek istersiniz? ..yok atalay oynar ,recep oynar cocuklar iki maç kötü oynayınca onlarıda ıslıklaycıksınız ? o zaman kim oynucak ? arda su anda en kalıtelı yerlı .

yapmayın ön yargılı olmayın ,DESTEK ZAMANI artık. pişman olacagınız seyler yapıyorsunuz  ...ARDA BENCE GELECEK  VE SİZİ ÖN YARGILARINIZDA BOGACAK .ondan sonra ise siz nasıl bakacaksınız adamın yüzüne ?

yazacak cok sey var ama yazacak yüzüm kalmadı anlayın artık renktaşlarım...:(





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...