Makale Yaz
enis-4-4-2-sistem
Bu haberi yazdır
İlk 3 hafta değerlendirmesi
 Ağu
26
 2017

Oynanan futbola mücadeleye hırsa kimsenin söyleyecek bişeyi olamaz. Bu konu da çeşitli övgülü sözleri hem biz hem de televizyonlarda yorumculardan dinleyebiliriz. Benim takıldığım başka birşey var.

Biz geçen sene her maçta ve her golden sonra Bu Yönetime ve Tudora istifa diye bağırırken SKORA bakmıyorduk. Sonuna kadar destek sonuna kadar istifa mantığı vardı.

Sezon başında UEFA dan elenmek bize yakışmaz. Galatasaray böyle elenmez. Bakın Fener elendi taraftarından ses yok. Çünkü ezikler çünkü beklenti yok. Ama Galatasaray demek TÜRK olmayan takımları yenmek demek. BİZİM AVRUPADAN ELENMEMİZİN BAŞ FAKTÖRÜ OLAN BU TUDOR ŞİMDİ 3TE 3 yaptı diye adam mı oldu.

Dursun Özbek İstifa sözlerini bastırmak amacıyla Transfer yaptı ve taraftarı susturmayı başardı. Yazıklar olsun bize.. Çocuk muyuz biz ? skor taraftarlığı yapmak bize yakışır mı ? 

OYNANAN futbola sözüm yok. Özlenen GALATASARAY HAYALLERDEKİ GALATASARAY GERİ DÖNMÜŞ.

Ama TUDORla devam etmek sizce mantıklı mı diye sormaya korkar oldum. Bu sene kombine mi yine aldım.

Ligin 1. haftasında Kadro Anonsu yapılırken herkesin İsmini teker Teker alkışlayıp TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ İGOR TUDOR ANONSU İLE STADDA ISLIK ŞOV YAPILMIŞTI.

BU DOĞRU TEPKİYDİ.. 

3. HAFTA DA OYNANAN MAÇTA İSE ÇOK İLGİNÇ birşey oldu. yine kadro anonsları yapıldı taraftar ateşli çılgınca destek veriyor.. ve İGOR TUDOR ismi yankılandı hoparlorlerden ve bir de baktım ki TEK YUHHHHH diye bağıran benim... ŞOK OLDUM... Bütün Taraftar İgor Tudoru alkıştı. İNANILMAZ bir taraftarız gerçekten..

maçın sonlarında İgor Tudor tezavuratları da yaptık.. 

ŞİMDİ BU TUTARSIZ İKİ YÜZLÜ TARAFTARA BİR ÇİFT SÖZÜM VAR

SAKIN MAÇLAR KAYBEDİLMEYE BAŞLANDIKÇA İGOR TUDORU YUHLAMAYIN.. TUTARLI OLUN ADAM GİBİ SKORA BAKMADAN HER MAÇ TUDORA GÜVENİN DESTEK VERİN..

MAÇ KAZANILDIĞINDA DESTEK KAYBEDİLDİĞİNDE İSTİFA DEMEK GALATASARAY TARAFTARINA YAKIŞMAZ..

Bilinçli olun Sezonu tamamlayamayacak hocayı alkışlamak utançtır. bunun farkına 10 hafta sonra varacaksınız.

TAKIM MUHTEŞEM KADRO MUHTEŞEM, TEKNİK DİREKTÖRE FAZLA GÖREV DÜŞMÜYOR AMA DÜŞTÜĞÜNDE GÖRECEĞİZ GERÇEKLERİ.. İŞTE O ZAMAN HERŞEY İÇİN GEÇ OLACAK.

Dikkat ederseniz her maçta öne geçtik. Hiç mağlup duruma düşmedik.. Hiç bu psikolojiyi yaşamadık. Hep iyi senaryolar yaşadık.

Oynadığımız Kayseri maçında ve Osmanlı maçında rakip teknikdirektörün hataları ve kadrolarının hazır olmaması işimizi kolaylaştıran taraftı. Sivas maçında da ilk devre çok zorlandık. Baskı pres yapmamıza rağmen Sivas sakin sakin oyunun belirli anlarındaki pas oyunu etkiliydi. Sivas maçı en ciddi sınavımızdı. o maçı da iyi futbolla aldık. Ama dediğim gibi geriye düştüğümüzde ne olacak? Tudor maçı çevirecek bir hoca değil.. bunu 10 hafta sonra anlayacaksınız..

ve sizden ricam maça giden taraftarımız biraz akıllı olsun Tudoru yuhlasın.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2021
  2019
  2018
  2017
  2014
  2013
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...