Makale Yaz
aykuts10
Bu haberi yazdır
Ne Arda Turan Gelsin Ne Fatih Terim
 Ağu
21
 2017

Merhaba  Galatasaraylı kardeşlerim.

Öncelikle başlıkta belirttiğim konu hakkında:Fatih terim ve Arda Turan gelmesin dememdeki sebep,bu kişiler doğru Galatasarayda efsanedir,Uzun yıllar boyunca hizmet etmiştir.Ancak herhangi birisinin bile gelmesi durumunda artılarının yanında birçok eksileri beraberinde getirecektir.

Takımdaki 4 senedir çektiğimiiz zorluklardan birtaneside neydi? Gruplaşma ! Bu gruplaştırmaya göz yuman ve  görmezden gelen isimlerin başında fatih terim gelir.Kimse yanlış anlamasın art niyetliliğinden değil.Askerdede böyledir ya eskiler yenilere kuralları öğretir.Heryerde böyledir çayda dem iş hayatında kıdem.Bunu tabi daha çok oyunculara söz geçirmek için mi istediklerini yapabılmek için midir bilmiyorum. ama herkes gibi tahmin edebiliyorum 'kompleks' Star kendini kanıtlamıs oyunculara kendını ezdırmeme gibi .Geçtiğimiz sezonlarda yabancılar yerliler bide süpriz olarak almancı tayfası vardı.Bunlar çoğu zaman takıma zarar verdi kimse dikkat etmediysede tahmin ediyordu.Örnek Selçuk İnan gol attığında oğlum benim afferim oğluma,Melo Sneijder Gol attığında boş bir sevinç.O sevincte bir garip kelime bulamadım şimdi anlatcak.

Neyse:

İşin özü Fatih Terim gelseydi bu sene şampiyon yapardı.Bu doğru şampiyon olurduk ama gaz ile yani ortada taktik yaratıcılık yok herkes bıreysel çabayla takım oyunu yok .Yıllarca böyle oynadı zaten fatıh terımlı Galatasaray

Arda konusunda ise Milli takımı bırakması , Gazeteciyi tokatlaması değil konu. (ki benim şahsi görüşüm arda haklıydı)

Arda Turan Galatasaraya döndüğünde Milli takımda alışkanlık edindiği sol kanada topu çekip arkasını dönup,atağa kalkarken geriye pas cıkartıp oyunu yavaslatacaktır.Arda Turan atleticodaki Arda gibi gelse zaten sorun yok.Sonuçta Barcelonaya transfer oldu Atletico da Uefa kupası aldı bence bunlarla yetindi.Çünkü hırslı istekli görünmüyor.Sanki bazı şeylere tok.

O yüzden çok sevmeme rağmen gelmesini istemem.Umarım Barcelonada başarılı olur.

Bu yazdıklarım bir

GALATASARAY taraftarı Olarak şahsi görüşlerim.Katılır katılmazsınız.Herkesin düşüncesine saygı duyuyorum.

(Umarım çok sayıda olan yazı imla hatalarımı mazur görürsünüz.)

Saygılarımla.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2017
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...