Makale Yaz
enis-4-4-2-sistem
Bu haberi yazdır
Yapılan Transferler Nasıl Katkı Sağlar?
 Tem
30
 2017

Yapılan transferlere tek tek değineceğim.

Maicon, başarılı olur mu tam emin değilim. Ama yine de iş yapar.

Sağ bek MARİANO çok iyi iş yapacaktır. Özellikle orta kalitesiyle Gomis çok kafa golü atacaktır.

Feguli denilen oyuncu da fena değil. Sadece yıllık ücreti çok fazla ama başarı için ŞART bir futbolcu

Gomis konusunda ise şu önemli Bu adam yanlız bırakılmamalı. pas konusunda mutlaka çok beslenmeli ve Gomisin performansının iki katına çıkması içinde mutlaka Çİft forvet oynatılmalı.

Belhanda konusunda ki fikrim ise çok net. Sneijder gibi bir oyuncu Galatasaraya hiç gelmemiş olsaydı BAKIŞ açımız dar olucak ve Belhandayı beğenicektik. Ama şuan çıta çok yüksekte ve her pası her şutu bizler tarafından Sneijder ile karşılaştırılacak. Bu sebeple baskı üzerinde olacak. AMA FAYDALI olacagından eminim.

Rodrigez de çok istekli ve şanslı olursa fırtına gibi eser.

selçuk ve tolga bu takımda ilk 11 oynayamaz. psikolojileri tamamen bozulmuş durumda, Topu ayaklarına aldıklarında geri pas atarsam ıslıklanıcam diye bu seferde anlamsız uzun paslara yöneliyorlar ve bu toplar da isabetsiz oluyor. Yani bu ruh halinden kurtulmaları çok zor. 

ortasahaya alınabilecek Fernando Fellaini çok iş yapar. hatta bu 3lü ortasaha da bunların arasına Selçukta girebilir çok sırıtmaz. 

SOL BEK ALINMALI : ŞART.

STOPER ALINSA İYİ OLUR ŞART DEĞİL.

SOL AÇIK ALINMALI ŞART

VE MUTLAKA FORVETE SINIRLARI ZORLAYIP İKİNCİ SANTROFOR ALINMALI

BU oyuncular alınsa bile TUDOR İle başarılı olmamız çok zor. Çünkü alınabilecek 5 seri galibiyet bile olsa kaybedilecek tek maçta Tudor bizim için yine biter.

benim için 17de 17 yapsa da ben tek başıma istifa diyeceğim. Çünkü ben sizin gibi skor taraftarı değilim. Keşke sizde Tutarlı olup net bir fikriniz olsa NE ÖZBEK KALIRDI NE DE TUDOR.. 

Çünkü sizler gol olunca Gol deyip, gol yeyince istifa Diyen taraftarsınız. Önce istifa demeyi öğrenmeliyiz taraftar olarak. 

ÖYLE iki dakikalık istifa demeyle fayda göremeyiz.

maçın başlama düdüğünden itibaren susmadan 90 dakika boyunca İstifa diye bağırabilmeliyiz.. Bu çok zor olmamalı.

Ama sizler KAYSERİ maçında destek diye başlarız Kazanınca herşey normal zannederiz. Hele Hele 3te 3 yapalım ooo herşeyi unutacak karakterdesiniz siz..

ÖNCELİKLE BU MANTIKTAN ACİLEN VAZGEÇİN.. ve skor ne olursa olsubn her maç sürekli DESTEKSİZ istifa diyelim.. Çünkü destek verince istifa etmiyorlar.. Destek vermiycez Hatta geleceğimiz için ilk  3 maç rakip takımı desteklememiz gerekiyor. 3 maç kaybedince şampiyonluk kaybedilmez merak etmeyin. YANLIŞ ADAMLARDAN KURTULMADIKÇA O 3 MAÇ 13 MAÇ OLACAK SENE İÇİNDE.. bunun ön görüsünü şimdiden anlayıp ona göre davranın. Akıllı olun.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2021
  2019
  2018
  2017
  2014
  2013
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...