Makale Yaz
uagalatasaray10
Bu haberi yazdır
Çare Lucescu...
 Tem
17
 2017

     Galatasaray östersunds gibi bir takıma yenilmesi gerçekten üzücü bir durum. Maça baktığımızda Galatasaray ilk 30 dakikada kaleye şutu yok! Özellikle pas yapacak düzeyde de değildi. Tabi ki yeni katılan isimler var ve alışma süreci olacaktır. Şut çekemeyen bir Galatasaray vardı. Yasin, Rodriguez, Gomis ve Selçuk adeta topu tribünlere gönderdi. Sneijder olsaydı böyle bir futbol izlemezdik mutalaka. Fakat neden riske girdik? 

      Alışma süreci ile o kadar para harcanan isimlerin beklenen performansı gösterememesi durumunda ne olacak? Böyle bir durumda baktığımızda kadroda halen gönderilmesi gereken isimler varken Sneijder gibi bir oyuncunun gönderilmesi kesinlikle yanlış bir karardı. 

      Taraftar ikiye bölündü ama Sneijder 4.5 senenin hakkını verdi ve öyle gitti. Podolski, Bruma neden gitti? Tudor yüzünden futbolcularla geçinemeyen burda patron benim diyen bir teknik direktör var. Kimse kusura bakmasın ama Galatasarayda teknik direktör olarak sözü geçecek tek patron tanıyorum oda FATİH TERİM! 

      Tudor gibi basit bir hoca futbolculara keyfine göre davranamaz. Burası Galatasaray Karabükspor Değil! Yeni bir yapılanmaya gidiyoruz ve bunuda Tudora göre yapıyoruz. Tamamen Saçmalık. Adam istemediği adamları birer birer gönderiyor. Bakıyoruz oynanan futbola ve futbolcuların yüzlerine nedense isteksiz bir futbolcular var! 

     Galatasarayın soyunma odasında sorunlar oluyormuş Sneijder, Bruma, De Jong, Cavanda problemliymiş. Sneijder Bruma gitti De Jong Cavanda kadro dışı. Ama bakıyoruz futbolcular halen moralsiz! Acaba Galatasaray'ı karıştıran isim Tudor Olmasın? 

     Galatasaray Yönetimi bırakmak istemiyor bir şeyler için zaman lazım dediler zamanı geldiği gibi birşeyler yapmaya başladılar belki olumlu olacak baktığımız zaman, fakat Futbol Yok! Neden Yok Çünkü yanlış kişilerle çalışıyoruz. 

      Sen milyon paralar harca Galatasaray östersunds gibi bir takıma 2-0 yenilsin. Peki soruyorum Galatasaray Östersunds takımına yenilip Avrupa Ligi kupalarına veda eder ve fatura Tudora kesilir ya gönderilir gönderilmez ama TARAFTARIN almış olduğu kombineler ne olacak? Bu taraftara yapılan ihanet ne zaman son bulacak? 

      Ultraslanı korkutup kendi tarafında olmalarını istemeleri en çok tartışalacak durumlardan biriside Ultraslan Grubudur. Ultraslan Taraftar ile birlikte hareket etmeli. Herşeye susan bir Ultraslan olursa Galatasaray zaten bitmiş. 

      Semih Kaya, Sabrinin gönderilişini doğru buluyorum çünkü beklenen performansı veremeyn isimler ile yollar ayrılmalıydı ve yararlanamayacağımız bir futbolcuya neden para verelim. Burada özellikle belirtmek isterim ki 2 sezon Selçuk İnanın performansı düşük ve Selçuk İnanı rekabete sokacak bir oyuncu yok. Selçuk bu kadar kötüyken Sneijderin gönderilmesi yanlış. Bu yüzden Sneijder her maç sonu konuşulacaktır. Özellikle Dünya Kupasına gidecekleri için de performansını yükseltecek iken ve Galatasaray'da aldığı parada indirime gitmişken snijder'den para kazanamadan sözleşmesini fesh ettiler. 

      Galatasaray'ın bu yüzden borcu artış sağlıyor. Çünkü sen oyuncu alıyorsun para ödüyorsun ama satarken kar değil de zarar ediyorsun. Nasıl değişecek bu mantık? 

      Dursun Özbek yönetimi çok eleştirildi çok tartışıldı ama Sneijder'in gönderilmesi sadece Sneijderi göndermedi yönetim kendilerinin yolun sonuna geldiklerinin farkında olmaları gerekir. Son kozlarını oynuyorlar çünkü Tudor'a onlardan başka güvenen yok! Perşembe günkü maç Tudorun Bileti olacaktır.  

      Yeni bir yapılanma diye çıktığımız yolda bakıyoruz harcanan paralar nedeniyle alınan isimlerden beklenti yüksek daha halen 5-6 transfere ihtiyacımız varken. 

      Galatasaray Yönetimin yapması gereken yeni bir yapılanma yapılacaksa bu yeni bir hoca ile olmalıydı. Çok geç olmadan Galatasaray Östersundsu yense dahi Tudor Gönderilmeli. Galatasaray yeni hoca ile devam etmeli. Yeni hoca yeni taktik tekrar alışma sürecei diyebilir bir çok kişi fakat Galatasaray'ın Tudor ile bir şey yakamayacağını düşündüğümüz için ha öyle başarısızlık ha böyle. En azından Sezon başlamadan bu çözüm Galatasaraya yenilik getirebilir. 

      Şuanda herkes Lucescuyu istiyordur. Çünkü yönetim haricinde kimse Tudordan memnun değil. Futbolcular bile memnun değil. Tudor Gönderilmeli Lucescu gelmeli! 

      #ÇareLucescu





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2018
  2017
  2016
  2015
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...