Makale Yaz
veratisx
Bu haberi yazdır
Galatasaray için en ideal transfer...
 Haz
23
 2017

Transferde adı geçen isimler ve sözde scout ekibine öneriler;

Maicon: Ahmet Çalık transferi için şöyle demiştim lider bir stoperin yanında çok başarılı olur, yoksa Semih'ten farkı kalmaz diye. Maicon hava toplarına hakim ve bir stoper için ayağı iyi. Başarılı olur mu çok takip ettiğim bir oyuncu olmadığı için yorum yapamıyorum. Ama genel izlenim olarak lider defans özellikleri gösteriyor.

Acerbi: İtalya stoper konusunda malum en iyilerden. Burada Tudor etkisini de düşününce yanılma payı çok düşük olmalı. kendim izlemedim ama bu konuda Tudor'a güvenmeliyiz. Fakat sözleşmesinin bitimine bir yıl kalmış 29 yaşında bir stoper için bu maliyet çok fazla. Eğer o maliyetler göze alınabiliyorsa yönetime yapın bir güzellik diyorum ve gidip Feyenoord'tan Kongolo'yu alın diyorum başka bir şey demiyorum. Kongolo, Maicon arkalarında Muslera dünya çapında bir üçlü olur.

Gomis: Her zaman söylerim bize winner bir forvet lazım diye. Gomis aradığımız forvet mi tam olarak olmasa da evet diyebilirim. Ama winner değil yanına mutlaka bir forvet daha alınmalı. Özellik olarak seri ve bitirici olmalı. Çünkü Eren ve Gomis aynı tip forvetler. Bize defans arkasına sarkabilecek ve yakaladığında affetmeyecek bir forvet daha lazım. Maliyetler nedeniyle kasımpaşadan Adem bu bölge için yeterli olur düşüncesindeyim. Jonathan Calleri ismi de basında geçiyor. Eğer alınabilirse bence Gomis'ten daha iyi bir transfer olur. Gerçi benim favorim Jansen ama alınamaz. Maliyeti çok yüksek.

Tete: Kedi olalı yönetim ve scout ekibinin fare tutması gibi bir olay. Mutlaka alınmalı diyorum ve Dembele örneğini veriyorum. Üstüne düşmezlerse kaçan balık büyük olur.

Clichy: Hayır diyeni döverler misali. Kim hayır gelmesin diyebilir ki? Belki de ben, bir yerlerde Jetro Willems ismini duydum gelirse muhteşem olur. Aslında maliyet açısından imza parası ve yıllık ücret hesabı yapıldığında Clichy son transferini yapıyor, ama Jetro alınırsa iki yıl içerisinde çok iyi paralara satılabilir. Bu yüzden Jetro diyorum dostlar kızacaksınız ama kesinlikle Jetro.

Belhanda: Kanat, forvet arkası oynayabilmesi ve güçlü fiziği ile standart on numaraların dışında bir profil. Hani bir zamanlar onbuçuk numara muhabbeti vardı ya işte tam o kıvamda. Alınmalı mı kesinlikle alınmalı. Ama Wesley kalırsa ne olur onu bilemiyorum. Belki kanata çekilebilir.

Vainqueur: Hiç izlemedim desem yeri var. Ama futbol bilgisine güvendiğim arkadaşlar iyi olur görüşünde fakat olmazsa olmaz da demiyorlar. Yani olsa da olur olmasa da diyorlar.

Imbula: Yeni Melo olur mu onu bilmiyorum ama kiralanabilirse tam aradığımız adam olur diyorum. Fakat zor gibi görünüyor. Bundan altı ay önce sorsanız kesinlikle Meite derdim ama onu çoktan Monaco kaptı. geriye kim kaldı derseniz Mensah Bonsu olabilir. Gündemdeki isimlerden benim çok beğendiğim Asamoah olabilir. Hatta olursa harika olur. Ama kimse Asamoah'tan Melo beklemesin daha çok ismini söylemek istemiyorum ama siz anlarsınız Başakşehirdeki o zat var ya ona benziyor ama karakteri değil oyunculuğu. Teknik ve güçlü.

Son olarak benim her düştüğümde sarıldığım Galatasarayımızın muhteşem taraftarına; ' Zamanı geldi dostlar, küllerimizden doğmanın da, kuşlara cehennemi hatırlatmanın da zamanı geldi. Haydi omuz omuza...'

Unutmayın ki başka Galatasaray yok!!!

@verazone

 

 

 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2021
  2020
  2018
  2017
  2016
  2014
  2013
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...