Makale Yaz
fbagci
Bu haberi yazdır
Seneye Şampiyonluk isteniyorsa bunlara dikkat!
 Haz
15
 2017

Öncelikle Galatasaray'ımızın temel sorunu üzerinde duralım.

İlk olarak defans hattı büyük sıkıntı ayrıca kafa toplarında oldukça kötü durumdayız. Bunun çaresi olarak uzun boylu savaşcı oyuncular alarak başlayabiliriz. Birkaç isim düşündüm. Stoper için ; Acerbi , Maicon , Hoedt , Khacheridi. Sağ bek ; Juanfran , Kenny Tete. Solbek için ; Clichy , H.Ali , Charlie Taylor.

Orta sahada problem ise Selçuk'un üzerine çok fazla yük düşüyor ve orta sahada sıkıntı yaşamanın yanında kendi performasını da sahaya yansıtamıyor. Selçuk'un yanına onu destekleyip defansa yardım edebilecek uzun boylu koşan ve savaşacak bir oyuncu veyaa oyuncular almak. Merkez için ; İmbula , Asamoah. Forvete yardım edecek topa hakim gol vuruşları etkili olan birisi lazım. Kanat için ; Lozano , Belhanda , Campbell , Valentin Eysseric , Rachid Ghezzal.

Forvet mevkisi kesinlikle lazım hatta 2 tane bile alınması gerekebilir. Gol vuruşları iyi olan ara toplara hareketlenecek güçlü ve bitirici forvet şart. Forvet için ; Gomis , Balotelli .

Genel hatlarıyla belirleyecek olursak defans 3lüsü Hoedt , Serdar(Ahmet) , Maicon veya Acerbi , Serdar(Ahmet) , Maicon orta beşli Belhanda , Selçuk , Sneijder , İmbula ,Kenny Tete forvet olarak Gomis( Balotelli) , Campbell.Bu kadro hem 3-5-2 hemde 4-2-3-1 düzeneğine dönebilecek sistemde. Hoedt , İmbula , Campbell , Kenny Tete kesinlikle alınmalı . Yaş ortalamasını düşürmek ve geleceğe yatırım olarak.

Rachid Ghezzal , Valentin Eysseric , Balotelli , Clichy , H.Ali , Charlie Taylor (Rotasyon) bu oyuncuların en çok dikkat çeken özelliği bonversinin olmaması. Galatasaray'ımız maddi yönden sıkıntıda olduğu için bu oyuncular daha çok cazip hale geliyor. Yaşlı oyunculara 1-2 sezon için tonla para dökmektense geleceğe yatırım amaçlı olarak alınması gereken oyuncular. 

Aşağıda yazacağım isimler sisteme göre değişiklik gösterebilir.

Kaleci : Muslera , Cenk , Eray

Sol Stoper : Hoedt (Acerbi) 

Orta Stoper : Semih , Ahmet , Serdar , Koray

Sağ Stoper : Maicon , Linnes 

Merkez Orta Saha : Selçuk , İmbula ( Asamoah ) , Tolga 

Ofansif Orta Saha : Sneijder

Sol Kanat : Belhanda , Sinan , G.Rodrigues

Sağ Kanat : Kenny , Yasin , Valentin Eysseric

Forvet : Balotelli ( Gomis ) , Campbell , Eren

(+)Birkaç oyuncu alınabilir veya altyapıdan oyuncu çıkarılıp gelecek sezonlar için altyapı oluşturulabilir. Milli takımda başarıya ulaşmış 7 genç yeteneğimiz var. Bunlardan en az 3-4'ü A takımla kampa gitmeli ve sezon içinde antremanlara çıkarak tecrübe kazanmalılar. Rotasyonda gerekirse görev verilebilinir. 

@bgc_fatih





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...