Makale Yaz
hakocbb
Bu haberi yazdır
Zavallılar...
 Nis
10
 2017

Maçın 90 dk. sını izleme gereği duymuyorum, devre arası çıktım yazımı yazıyorum. Bu sezon zaten geçen sene kazanılan Türkiye kupası ve Süper kupa maçları sayesinde başlamadan kaybedilmişti. Riekerink gibi bir şarlatanı teknik direktör diye büyük takım hocası olarak yutturmaya çalışan beyin özürlü yöneticiler sayesinde Florya nın ne kimyası kaldı ne fiziği, matematiği. Profesyonel futbolculardan oluşan takım beden eğitiminden bile sınıfta kaldı. 

Arkadaş şu İgor Tudor a şaşırmamak elde değil. Gerçi Hollanda kaşarını düşününce adama Mourinho, Conte gibi muamele edesim geliyor ama bu kadar doğru teşhisleri bu kadar bariz hatalarla nasıl barındırıyor aynı bünyede, anlam veremiyorum. Şimdi Tolga, De Jong gibi top düşmanlarına attığı kement ne denli doğruysa Semih gibi stoperliği bile tartışma konusu adamdan sağ bek yaratma sevdası, Yasin gibi sadece ve sadece kanat oyuncusundan merkez hücumcu yaratma hevesi de o denli yanlış.

Sen kalkıp koşmuyor diye takımın tek kalitesi olan Sneijder ve Podolski den vazgeç sonra belki yaptığı tek şey koşmak olan Sabri yi de takımdan kes. Yok Sabri nin kısa boyundan gol yiyormuş takım. O vakit şimdi yenilen kafa golleri, yapılan her yan ortaya rakiplerin vurması ne alaka sayın Tudor ? Şimdi ben yerinde oynamayan Semih e, Yasin e nasıl kızacağım ? Ayaklarına aldıkları topu ileride isteyecek tek adam bulamadıukları için stoperlere geri veren zavallı Selçuk ve Josue ye ne diyeceğim. Kaleye tek şut çekemeyen, tehlike yaratacak tek pozisyon bulamayan Eren e edecek tek laf bırakmıyorsun ki İgor. 

Sayın Dursun Özbek eğer önce G.Saray ı sonra da kendi kellesini kurtarmak istiyor ise işi çok ama çok zor. Şayet Cumartesi izlediğim Beşiktaş ve Trabzon takımları ile bu geceki Başakşehir, ne olursa olsun Aziz Yıldırım ın bir çıkış uyduracağı Fenerbahçe takımları bu G.Saray a ve Tudor a en az 4 gömlek büyük gelirler. Dursun bey eğer G.Saray ı tekrar şampiyonluk adayı, derby ve büyük maç kazanma kabiliyeti olan bir takım haline getirecek ise tek yolu Fatih Terim olmak zorunda. Ancak gidişini hatırlarsanız onu da getirmek için ancak Ünal Aysal denilen hainin hocanın emrine şamar oğlanı olarak filan tahsis edilmesi gerekir. Aksi takdirde bu seneyi izleyin geleceğimizi görün.

Son olarak hiç bir halt etmeden yıldız yaptığımız Bruma yı, Rodrigues i görenleriniz oldu mu ? Ben Visca yı, Mossoro yu, 36 lık Emre yi, 18 lik Cengiz i, bizim beğenmeyip gönderdiğimiz Yalçın ı ve Gerçek dünya starı Adebayor u izlemekten bizim yalancı dolmaları göremedim de.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2022
 
Ağustos (1)
 
Haziran (1)
  2020
  2019
  2018
  2017
  2016
  2015
  2014
  2013
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...