Makale Yaz
cihat-baltaci
Bu haberi yazdır
En az 3 gol şart
 Mar
11
 2017

  Bu takımın maç kazanması için en az 3 gol atması şart. Her zaman söylüyorum bunu.

  Bir takım her maç 2 gol yer mi? 2 haftadır son dakikalarda gol atamasak 4. sıraya gerileyecektik. Şansın yardımıyla hala kör topal ilerliyoruz. Bugün oyun anlamında ilk yarıda mükemmeldik. Sezon başında jimnastik kulübüyle oynadığımız maçın ilk yarısıyla yarışır bence. Maçın sonlarına doğru da iyi oynadık ve geçen haftaki gibi zor da olsa kazandık.

  Tudor geleli daha 1 ay olmadı ve neredeyse takımın yarısı sakatlandı. Sezon ortasında bu kadar ağır antrenman ve yükleme yapılır ya da yapılmaz tartışılır ama bu takım sezon başında yan gelip yattı, takım çok yaşlı, zaten sakatlananların yarısı yaşlı yarısı yattı. Yaz döneminde bu yaşlı oyuncular gönderilecektir.

  Bugün ilk yarıyı %77-78 gibi olağanüstü bir topa sahip olma yüzdesiyle bitirdik. İkinci yarılara her maçta baskı yiyerek başlıyoruz ve mutlaka gol yiyoruz. Hocanın bu konuya da bir çözüm bulması lazım. Ben son 2 haftadır çok gol yesek de oyuncuların mücadelesinden, arzusundan ve oyun temposundan memnunum. Bizlerin istediği de yenileceksek bile böyle oynayarak yenilmek, son saniyeye kadar kazanmak için çaba sarfetmek.

  Aleyhimize verilen ilk penaltıda Chedjou iki oyuncunun arasında sıkıştı ve belki de o eli o yüzden oradaydı. Ama Tolga bugün iyi oynasa da yaptığı penaltıyı 10 yaşındaki çocuk yapmaz. O elini oraya uzatarak neyi amaçladı acaba. Geçen hafta Chedjou rakibi maça ortak etti bu hafta da yine Chedjou ve Tolga rakibi ortak etti. Sporcunun kendisi profesyonel, ruhu amatör olmalı diyoruz ama bizimkiler yanlış anlamış, bizimkilerin kendi amatör ruhu profesyonel.

  Bugün takım olarak çok iyiydik, Selçuk da iyi oynadıysa zaten herkes iyi oynar. Sneijder'in temposu düşük, sakatlıktan sonra kolay değil zaten, o da toperlanırsa çok daha iyi oynamaya başlarız.

  Geçen hafta iyi oynayan ve 2 gol atan Eren'in bu hafta sakatlanıp oynayamaması kötü oldu. Riekerink döneminde kanat oyuncularının tek bir orta yapmadığı maçlar oynadık ama Tudor bu işi de düzeltti. İlk yarıdaki ortalar Eren'e yapılsa bugün yine tabelaya 2 gol yazması işten bile değildi.

  Carole Elazığ maçında da stoper oynamıştı, bu maçta da sol stoper oynadı ve solbekten daha iyi bence bu pozisyonda. Sol kanatta hücumda etkisiz kaldığı için atak yaparken eksik kalıyoruz ama onun yerine solda Yasin veya Rodrigues, sağda Sabri oynayınca hücumda çok kalabalıktık.

  Bir maçı daha kazasız belasız 3 puanla kapattık. Darısı haftaya ve sonraki haftalara.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2018
  2017
  2016
  2015
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...