Makale Yaz
seto06
Bu haberi yazdır
Daha ne kadar?
 Şub
13
 2017

Lafı fazla eveleyip gevelemeye gerek yok, bir takım bu kadarmı kötü konsantre olur, bu kadarmı kötü organizesi kötü olur... bu kötüleri saymakla sayfayı doldurmaya gerek yok. Bu takım iyi oyunculardan kuruldu, ama taktik yok, diziliş yok, hırs yok. Takımın mottosu şampiyonluk ama lafta, icraata bak bir abi bu takım şampiyon olabilir, ligin başından beri kopya goller, hucumda aksiyon yaratamayan oyuncular.. bu kadarmı saçma olur herşey, rakiplerin puan kaybetmiş 9 puanlık maça çıkarıyorsun ve ilk yarı kaleye gidemedin, ya arkadaş biri bana açıklasın dün sahada Galatasaray varmıydı? yokmuydu? mahalleden iki genç götürsem desemki bu ölüm kalım maçı.... o amatör gençler çimleri yerinde sökerdi yemin ederim. son 5 dakikaya kadar nerdeydiniz? 2 gol atıp birini hakem saymadı ve bir golüde kötü vuruş sonucu kaçırdık? dün maç 98 dk oynandı sen nerdeydin kardeşim 93 dakika nerdeydin?? 

Sözde yönetici çıkıp diyorki JOR'u yollarsak kimi getiricez, yani koskoca yüz yıllık klüp yönetcisinin kullandığı kelimeye bakarmısınız? emin ol orda hocalık yapacak kişide çok var senden daha iyi yöneticilik yapacakta. hizmet için ordasınız allah razı olsun sizden ama, artık bu klube ihanet ediyorsunuz görevde kalarak... istifa etmekte bir görevdir abi.. bırakın ve gdiin.

Yazık o trübündeki seyircilerin nefesine, yüreğine, parasına yazık, emeğine yazık, zamanına yazık, siz yönetici olarak yüreğiniz yok anladık bari JOR'u yollayın bırakın hoca olmasın başında bu takımın emin olun daha iyi oynarız. 

Artık görün bunu bu takımın bir ayağındaki prangası JOR, diğer ayağındaki prangada sizsiniz. 

İstifa için ne olması lazım tarihi farkmı yemek lazım. görmüyormusunuz taraftarın başı önünde geziyor, ayıp ayıp sayısız tarihi zaferler yaşamış bu taraftara yazık ediyorsunuz. izlemiyorumda maçları, gelmiyoruzda stada, taaki siz gidene kadar.

ŞUNU UNUTMAYIN, SÖZDE LİSELİLER BU TAKIMIN EN BÜYÜK PRANGASI SİZSİNİZ, VE BU TAKIMIN BU KLUBÜN GERÇEK SAHİBİ BÜYÜK GALATSARAY TARAFTARIDIR, BİZ OLMAZSAK O ARMANINDA BİR ANLAMI YOKTUR, TÜRKİYEDE 25 MİLYON DÜNYADA 35 MİLYON TARAFTARI OLAN BİR KLÜP TARAFTARI OLARAK ARTIK YETER.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...