Makale Yaz
hakocbb
Bu haberi yazdır
Hass...
 Şub
12
 2017

Maçın ne olacağı hiç önemli değil. Skor yazmadım asla yazmamda bundan sonra. Bak arkadaş kim ne yapmıştır ,yapıyor ve yapacak benim derdim değil ama bu Levent Nazifoğlu denilen adam eğer G.Saray kulübünün futbol aklı ise bu takım sadece  forması ile kümede kalıyor demektir. Bu adama futbol şubesini emanet eden beylerinde G.Saray ı yönetmeye hakkı olmamalıdır. 

Riekerink denilen şarlatanı bu takıma bela eden bir tarafına kına yaksın. Kardeşim ben öyle pro lisans ,belge filan anlamam. Biraz öngörü olmadan, futboldan, futbolcudan anlamadan evine duvar kağıdı yaptıracak belgen olsa havagazı. Hele bir de karakterden, kişilikten yksun, adamlıktan sınıfta kalmış bir zavallıysan yandı gülüm keten helva. 100 kere denenmiş ve olmadığı bilinen bir şeyi hala deneyip olmasını bekliyorsan sana embesil derim başka da bir şey demem. 

Bak kardeşim, bak Hollanda memelisi, bak düşünme özürlü seni tanımam etmem ama nefret ediyorum. G.Saray takımın perişan eden bir futbol cahilisin. Oynattığın oyundan tiksiniyorum. Adaletten, insanlıktan, adamlıktan bihaber kişiliğinden iğreniyorum. Beyefendi görünümünün altında yatan hesapçı karakterini net görüyorum. Sende çok iyi biliyorsun ki bu kulüpten kovulduğun gün şu kazandığın paraların onda birini verecek salak bulamayacaksın. Zaten aldığının onbeşte biri için gelmiştin bu ülkeye. 

Bak beyin özürlü, tek bir A planın var formanında katkısıyla hayal edemeyeceğin kadar kupa ve puan kazandın. Ancak şampiyonluğa aday tüm takımların puan kaybettiği hafta sahanda Kayseri yle oynayacaksın ve 3 önemli oyuncun yok. Carole önemli değil de Sneijder ve Selçuk önemli. Kadro yapın belli ve kesin oynayacak adam Josue. Ama sen Eren i ilerde Podolski yi Sneijder in yerinde, Josue yi de Selçuk un yerinde oynatmayı akıl bile edemiyorsun. Onun yerine Podolski yi santrfor, Bruma yı forvet arkası oynatıp tam 3 ay oynamayan Tolga yı oynatıyorsun. Kardeşim Bruma nın hızına, seriliğine lafım yok ama futbol aklı, tekniği nedir ki ? Sen nasıl bir malsın ?

Sonra yok Sabri kötü yok Hakan rezil , yok şu futbolcu şöyle, yok bu futbolcu oynamıyor. Kardeşim hayatımda hiç kimseye özenmedim, hiç kimsenin yerinde olmak istemedim ama bu defa Josue nin yerinde olmayı çok isterdim. İşler sarpa sarıp ısın dediğinde hasss... demek çıkıp gitmek, eşyalarımı toplayıp böyle hocayı başıma getiren yönetiminde parasını istemiyorum demek, ülkeme dönmek için. 

Ben bu yazıyı maçtan önce yazıyorum. Kazansak bile futbol aklına uymayan, aptallık kokan bu tercihlerle benim gözümde kayıbız. Editörde de biraz yürek olacak gerçekleri yayınlamaktan korkmayacak.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2022
 
Ağustos (1)
 
Haziran (1)
  2020
  2019
  2018
  2017
  2016
  2015
  2014
  2013
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...