Makale Yaz
taktuk
Bu haberi yazdır
Ying yang
 Oca
25
 2012

Büyük Galatasaray Taraftarı,

Yazıya başlamadan önce saygılarımı sunar ve ilk makalem oldugundan dolayı olabilecek çeşitli hatalardan dolayı özür dilerim.

Spor Toto Süper Lig malum zor günler geçiriyor.3 Temmuz'dan bu yana öne gelen şike sorunları ve beraberinde önümüze konan problemler taraftarları sahada oynanan futboldan başka bir çok meseleleri tartışmaya yöneltiyor.

Kişisel görüşüm, her ne kadar aksi profosyonel insanlar tarafından kabul edilmiş olsa da Türk futbolu ve Süper Lig kalitesi artmakta.Bugün lig tablosuna baktıgım zaman, bu hafta galibiyet garanti diyemiyorum. Eskiden olsa zaten derbiler hariç her maçtan garanti üç puan beklerdim.

Şimdi tabloya baktıgımda Samsunspor 17.sırada ama paçayı zor kurtardık ve o haftadan sonra Gekas, Ugur Boral, Serdar Özkan gibi isimler ransfer edildi. Karabükspor'a bakıyorum Süper Lig'in en hızlı sol açıgı Shelton, en güçlü santraforu Mehmet Yıldız arkalarında bence çok kaliteli olan Cernat ile kümede kalma savaşı veriyorlar.Orduspor aynı şekilde Galatasarayımın geçen sene banko oynattıgı Culio ve Stancu'yla beraber zamanın efsanesi Hector Cuper ile savaşmakta.

Bunlar en alttaki takımlar... Kimse bana çıkıp ona beş buna on atmamız lazım demesin. Çok memnunum çünkü takımlar artık bizim gibi Dünya Klüplerini zorluyor. Bence bu kadar kötülüklerle devam etmeye çalışan bir Lig de çok olumlu ve iyi bir nokta.

Gelelim asıl meseleye ve asıl iyi olması gereken noktaya.Ankaragücü çok zor günler yaşıyor.Türkiye'nin en köklü kulüplelerinden biri ve aynı zamanda en köklü taraftar gruplarına ev sahipligi yapıyor.Bizim konusmamızın su anda gereksiz olacagı bir çok sebepten, koskoca Ankaragücü deplasman otobüsüne mazot koyacak para bulamıyor, gencecik oyuncularla çıktıkları yagmurlu maçlarda ikinci yarıya aynı formayla çıkıyor ve evlerine dönerken yemek yiyecek para bulamıyorlar.

Bütün Ankaragücünü var güçleri ile devam etmeye çalışmalarından dolayı kutluyorum.Hakan Kutlu'yu gemisini terk etmedigi ve gerçek bir kaptan oldugu için ayrıca kutluyorum.

Ve bir ricada bulunuyorum... Türkiye'nin en büyük ve Dünya'nın sayılı kaptanlarından Fatih Terim, Ankaragücü maçında Merthan'ı Ceyhun'u Sercan'ı Hatta Okan'ı oynat...

Ankaragücü gençlerine (sahaya 16-17 yaşında gençler ile çıkıyorlar ) ve bizim gençlerimize bir şans verelim...Büyüklerin hala büyüklük yapabileceklerini kendini büyük zannedenlere gösterelim...

Galatasaraylılıgı gösterelim ve düşene bir tekme atmak yerine, eşit mücadele içinde galibiyet arıyalım....

Unutmayalım, bazı haraketler sonucu degiştirmesede fikirleri degiştirir.

Şampiyonluk önemli ancak gençler ve insanlık herşeyden daha önemlidir.

Bu kadar kötülügün içine nokta kadar bir iyilikte biz koyalım....

Saygılarımı Sunarım.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2012
 
Ocak (1)
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...