Makale Yaz
seto06
Bu haberi yazdır
İyi Tatiller..
 Ara
26
 2016

İyisi kötüsü ile ilk yarı bitti. Şimdi burda kritik soru haftalardır eleştrilen hoca ve Galatasaray Futbol Takımı Süper Lig sıralamasında lider ile arasında 3 puan var? Sizce burda kim başarılı, kim başarısız. Benim taraftar olarak içimi acıtan Kayserispor, Trabzon, Başakşehir maçları, çok kötü oynamadık ama puan kaybettiğimiz maçlar ki ikisini evimizde oynadık, o maçlardan en kötü 5-6 puan çıkarabilsek, yerden yere vurduğumuz Galatasaray 2-3 puan fark ile lider olacaktı. 

Şimdi burada yapılması gereken bu takımın aksayan yeri defans dörtlüsü, stoper olarak elimizde sağlam olarak Chedjou var ama oda formsuz, Serdar müzmin sakat, Semih basiretsiz sakat, Koray'da umut var ama sakat nasıl dönecek bilinmez, Hakan da stoper değil. Bu takım şampiyon olamaz arkadaşlar, bu takıma 2 tane sağlam stoper en az 1,88-1,95 boyunda olmalı ki ligde yenilen kafa gollerini görüyorsunuz, Osmanlı maçında Webo biraz daha düzgün vursa en az 4 gol atardı (2 attı). 

Orta sahada biraz yaratıcı oyuncu lazım, oyun yönünü dikine değiştirecek, sol ayaklı, çalım atabilen, dribling ile top süren, Josue çok ağır, yeterli değil. Selçuk İnan Türkiye için ideal kaliteli bir oyuncu, takımı için yaptıkları ortada lakin artık yavaşladı ve başarıya doydu gibi, onun en iyi alternatifi Mehmet Ekici. Bence bu fırsat iyi değerlendirilmeli ve kadromuza katmalıyız. Kanatlarda Bruma Yasin yeterli değil, onlara alternatif olarak birer oyuncu şart. Sinan ve Podolski bu takım da yeri var ama 11 oyuncuları değil. Forvet hattına muhakkak defans arkasına koşu yapan süratli bir golcü lazım, Eren indirim onun atması lazım. ve taktik diziliş olarak 4-4-2 oynamamız lazım en azından içeride.

haftalardır yazdık, söyledik, bu takım geniş alanda oynuyor. Dünkü Alanya maçında bunun ilk meyvesini aldık, dar alanda oynamaya çalıştık, bekler çıktı stoperler orta alana yaklaştı şok pres ile rakip takım orta sahayı geçemez oldu, ama eksikleri fazla, oda neden gözükmedi rakip çok güçsüzdü. Takımımız Bu oyunu benimser ise devre arasında, ligin ikinci yarısımda çok can yakar. 

SON OLARAK Acısı tatlısıyla 2016 yılı geride kalacak inşallah hayırlısıyla, 2017 ülkemiz için, hiç ayırmaksızın tüm insanoğlu için barış, huzur, refah içerisinde sağlıklı bol kazançlı geçmesi ümidiyle şimdiden yeni yılımız hayırlı olsun hepimize. Bizim içinde inşallah sonu Hakkımızla ve Şampiyonlukla biten bir sezon olur.

SAYGILARIMLA. 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...