Makale Yaz
aschilius
Bu haberi yazdır
Başrol
 Kas
24
 2016

Merhaba renkdaşlar,

Uzun zamandır yazmıyordum. fb maçından hemen sonra da yazmak istemedim. Zaten yazacağım yazı maç ile ilgili değil. Maç hakkında hiçbirşey yazamam çünkü maçta yoktuk (!) 

Bjk maçından önce dalıyorsun taraftarın arasına kol kola stada gidiyorsun destek veriyorsun başkan SÜPER!!!! 

fb maçından önce Arena'da taraftarla beraber sucuk ekmek yiyip ''Galibiyete İnanmayan otobüslere binmesin '' falan diyorsun bu da güzel. Peki bu işin BAŞROL oyuncularına ne diyorsun merak ediyorum??? Her bir boku taraftardan istemeye alıştınız. Destek ver, para ver, emek ver,  ver Allah ver...

Futbolcuya neler söyleniyor bu kulüpte? Yoksa o işide Wesley'e mi havale ettiniz?  Bir gecede kaptan olduğuna göre...

Selçuk'un son 2 yıldır oynadığı futbolu hepimiz eleştiriyoruz. Ama şu fb maçında Eren'in yerine girecek adam Cavanda mıdır Allah aşkına??? Neymiş Sabri'yi ileri atmak istemiş o an kulübede ofansif anlamda kimse olmadığını düşünmüş. ilk 11 de ofansif kaç adam vardı Riekerink BEY? Oyun okuması zayıf, futbolcuya dayalı düzeni kabul etmiş bir hoca. Kulübü sportif anlamda yönetmek ile ilgili bilgisi,donanımı ve düzeyi olmayan bir yönetim...

Bu kulüp 2 sene üst üste şampiyon olan Fatih TERİM'i kovdu. Ardından gelenler kulübü ahıra çevirdi. Ama halen Çare Ünal Aysal diyen kıt akıllılar var. Bunu anlamak imkansız!!! 

BAŞROL'de hep yöneticiler var. Bırakın artık anlamadığınız konulara (saha içi) burnunuzu sokmayı. Dışarıdan para vererek karıştırmaya çalışsalar bu kulübü böyle karıştıramazlar. Liseliler, derinciler, divancılar derken kulüp hep batakta!! Sonra da taraftar stadı doldursun, store da alışveriş yapsın, evine maç yayınlarını alsın diye bağırıp duruyorlar.

En son oynanan fb maçında soruyorum sizlere; Koskoca GALATASARAY sadece 1 tane mi isabetli şut çeker??? O da tıngır mıngır kalecinin kucağına!!!!! Sonra da bu kişiliksizleri konuşturuyorsunuz bizi rezil ediyorsunuz. Adam Sabri'ye gel üçlü çektir diye maytap geçiyor saha içinde. Sonrasında yaptığı açıklamalar belli.

Bunların tek sorumlusu ve BAŞROL oyuncusu siz yöneticilersiniz. Wesley'i hepimiz seviyoruz ama bu adamı bu kadar kayırmayın takım içinde Allah aşkına. Adamın en önemli özelliği şut, son 2 sezonda kaç tane şut çekmiş rakibe???? Yasin'i önce A2'ye gönder 1 hafta sonra fb maçında Podolski kenardayken oyuna al. Semih'i gerçekten yönetim kurulu mu oynatmadı? Bunu açıklayın. Eğer öyleyse ya hocayı kovun, ya da Semih'i ..

Hep ego savaşları... Bazı insanlar vardır, Saygı gördüğü için bir mevkiiye gelen, bazı insanlar vardır, Belli bir mevkiide olduğu için saygı gören.

Bırakın BAŞROL olmayı. Adam gibi yönetin, futbolcu konuşsun sahada. İyi olmayanı gönderirsin, daha iyisini getirirsin. Yeter artık bu yöneticilerin kendilerini kulübün sahibi gibi görmesi. 

BU KULÜBÜN TEK SAHİBİ BİZİZ!!! BÜYÜK GALATASARAY TARAFTARI!!!!! 

Saygılar,

Serkan.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2019
 
Ocak (1)
  2018
  2017
  2016
  2015
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...