Makale Yaz
onder10
Bu haberi yazdır
Haydi Ayağa Kalkma Zamanı
 Eki
24
 2016

Merhaba Kardeşlerim.

Güzel bir sezona güzelliklerle umutlarla başladık. Yine taraftar olarak gönülleri fet ettik seyirci rekorunu tavan ettik. Keşke takım olarak da 2011-2013 sezonlarında ki gibi “bugünkü maçta kaç tane atarız” diyebilsek. Kadro kalitesine bakarsak bu lige hayli hayli yeter ama bazı şeyler henüz oturmadı.

Trabzon maçı ile özetleyecek olursak. Kadroyu görünce Allah var bugün 3 tane atarız dedim. Olabilecek en iyi kadro sahadaydı bize göre. Ama maç öyle olmadı Sneijder maç boyu kendini sola atıp saklandı adeta kornerleri bile hep ön direği kullandı belli formsuzdu isteksizdi “neden onu ilk 11’de oynattın Riekerink bey?” antrenmanda futbolcuları en iyi sen görüyorsun kabul etmek içinizden gelmese de artık Sneijder miladı doldu uzuuuun zamandır ortalıkta yok. 8. Haftaya girdik Bruma olmasa rakip kaleye doğru dürüst gideceğimiz yok. Güzel bir kanat akımı, güzel bir orta, sürekli pres vs. maalesef yok. Biz taraftar olarak kimin oyundan çıkması gerektiğini kimin girmesi gerektiğini bilirken Riekerink nasıl görmez? Dakika 80 olmuş madem yapacak bir şey yok sağdan soldan top şişirin en azından içerde Eren gibi Podolski gibi kafa topuna çıkabilecek oyuncumuz varken. Ama biz ne yaptık hala uyuz uyuz yerden oynadık. Sonuç şansızlık değil göz göre göre giden maç. Ama haftalardır tehlike çanları çalıyordu. Hadi takım oturmadı hadi gelecekler var. Trabzon maçında istediğimiz kadroyla oynamadık mı? Bahaneniz yok. Hafta içi Avrupa maçı mı oynadınız? Hafta 1 maçınız var bırakında alın onu he ne bahaneniz var ne yorgunluğunuz var?

O değil de; Trabzonsporun yanında olmamıza rağmen onların şampiyon olarak stadımızda hoş geldin dememize rağmen 2 sezondur bize Avni Aker’ de yaptıkları hainlikleri unutmadık. Hele Trabzonlu oyuncuların maç sonu açıklamaları Gökhan Gönül’ün kanırta kanırta şampiyon olduk açıklamasını artık desteliyorum. Bu Trabzon’a bir daha iyilik yok. Hele Beşiktaşlılarında onları desteklemesi; HANİ ORTALIK BUNLARA KALDI YA O YÜZDEN ÜZÜLÜYORUM.

Kimin ne hatası varsa artık görsün AYAĞA KALKMA ZAMANI GÜCÜMÜZÜ GÖSTERELİM.

Yazımı okuduğunuz için Teşekkür Ederim. Uzun oldu ama bağışlayın.   





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2016
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...