Makale Yaz
veratisx
Bu haberi yazdır
Kimse Galatasaray'dan Büyük Değildir
 Ağu
23
 2016

Doksan artıda gelen golle kazanılan üç puan , Eren’in performansını geliştirmesi  ve Tolga’nın kazanma adına çırpınışları dışında artı hanesine yazılacak bir şey olmadığı konusunda sanırım hepimiz hem fikiriz.

Muslera demiyorum çünkü o her zamanki gibi.

Bazı eleştirileri dile getirirken çokça renktaşım bir şeyi de beğenin ya, kazanılan kupa sonrası ooo takım süper, Riekerink konusunda çok iyi insan falan filan. Arkadaşlar burası Galatasaray, hayır kurumu değil.

Takım olarak kötüyüz, bunun sorumlusu da dünyanın her yerinde teknik direktördür.

En başında Galatasaray eşittir hırstır ama biz uzun zamandır bu özelliğe sahip değiliz. Rakibe bırakın müdahale etmeyi eskortluk etmekten başka hiçbir şey yapmıyoruz.

Koşacaksın arkadaş, basacaksın, tempo yapacaksın, yesen de yediğinden fazlasını atacaksın.

Mevcut kadro ise günü idare eden oyunculardan kurulu.  Selçuk al ver, Sneijder yani olacakta bir pozisyon şut atacak. Tabi ona da rakip izin verirse. Nasıl olsa bir derbi denk getirir kazandık mı bu bizi bir sene idare eder düşüncesindeler.

Sevgili Galatasaray ailem, bu tipik bir küçük takım yaklaşımıdır, biz de kesinlikle kabul edilemez.

Fatih Terim’in ilk sezonu hariç uzun zamandır iyi top oynamıyoruz. Sadece idare ediyoruz. Durum böyle olunca şampiyon olduğumuz bir sezonun arkasından altıncı oluyoruz. Gün radikal çözümler üretme zamanıdır. Böyle onayacaklarsa Sneijder de gider, Selçuk ta. Hatta diğerleri de. Gidenler, çok sevdiğimiz oyuncular da olsalar, kimse Galatasaray’dan büyük değildir.

Ya Galatasarayımıza yakışır şekilde mücadele edecekler ya da gidecekler.

Riekerink için sürekli söylüyorum, Galatasaray’ı çalıştırması için daha çok gelişmeli diye fakat olmuyor arkadaşlar maç sıkışmış biz televizyonda Riekerink kenarda oturmuş maçı izliyor. Ya birde şu kanat oyuncularını içeri çekip 4-4-2 dizilişi nedir bir türlü çözemedim. Maçın ikinci yarısını Sneijder sol kanatta tamamladı. Sneijder gibi bir oyuncuyu kanada nasıl mahkum edersin, ben anlamadım. Anlayan biri varsa, bana da anlatsın. Ama bu yanlış bile Sneijder'in kötü oyununa mazeret olamaz.

Yazılacak çok şey var ama bir dahaki maç sonuna bırakalım.

Son olarak şu saniye hesabı yapan süper zeka arkadaşlara da ikinci yarıda su molası verilmiş bir maçın nasıl üç dakika uzatıldığını sormak isterim, kimse sormuyor da…

Hoşçakalın, Galatasaray’la kalın.

@verazone





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2021
  2020
  2018
  2017
  2016
  2014
  2013
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...