Makale Yaz
Bu haberi yazdır
Sezon Açıldı. Peki Hazır mıyız?
 Ağu
20
 2016

Merhaba Galatasaray Sevdalıları,

2016-2017 sezonu umarım tüm Galatasaray Camiası için başarı dolu bir sezon olur.

Bir çok yönü ile son durumu değerlendirmek istiyorum.

Taraftar: İlk maç, kazanılacak hava açısından önem taşır ama birşey ifade etmez. Fakat taraftarsız oynamamıza neden olanlar cezasız mı kalacak? Yönetim artık bu işe el atmalı. Süper Kupa maçında gördüm ki taraftar olarak yeni bir sezona hazır değiliz. Galatasaray adabına, kültürüne ve uluslararası yapısına uygun davranmayı öğrenememişiz.

Yönetim: Henüz transferler bitmedi ama sezon açıldı. Orta sahamız bir türlü gelemedi. Eren Derdiyok, Tolga Ciğerci, Cavanda geç alındı. Bu nedenle form tutamadılar. Podolski geç katıldı takıma, oda hazır değildi ki cezasını iki sakatlıkla yaşadık. Diğer futbolcularda kilolarından kurtulamadı, hamlıklarını atamadı. Yönetim de yönetmeye hazır değil yani. Bir kere de erken katılsın şu transferler kampa. Disiplin kurgusu gözden geçirilsin. Geçtiğimiz sezonun cezasını kesmek için yer arayacaklarına, kilo fazlası ile gelenleri cezalandıracak metodolojiyi geliştirsinler.

Teknik Ekip: Yardımcı antrenörler yeni geldi.Sezon başı idmanları kaçırdılar. Teknik Direktör dışında ekip henüz tam oturmadı. Takımı istenilen seviyeye çekemediler. Bu nedenle teknik heyette hazır değil. Podolski nin sakatlanması, cavandanın sakatlanması da buna işaret.Umarım başka sakatlık yaşamayız.

Kadro: Bir türlü ilk 11 oturtulamadı. Tek problemsiz yer kale. Defansta hala Hakan Balta'ya sarılıyoruz. Yedekler verimsiz. Orta sahaya bir kesici futbolcu gelemedi. Selçuk'da formsuz. Sneider'de formsuz. Topu ileri taşıyamıyoruz. Tek forvet ile koca sezon geçecek galiba. Acil bir forvet alınmalı diye düşünüyorum. Diarra da acilen gelmeli artık. Kadro fazlası oyuncular hala satılamadı. Tek ümidimiz Bruma oldu. Kadromuzda bu nedenle yetersiz durumda. Gol atmak bizim için mucize gibi imkansız.

Altyapı:Hala önemsiz. Hala atıl. Bir türlü Türk Futboluna hizmet eden çağdaş bir altyapı geliştirme sistemi kurulamadı. Altyapıda da sınıfta kaldık.

Stad: Bir giydirme şart. Hala beton görüntüsü duruyor. Çatı kapatılmadı. Umarım çimler düzgündür. İnşaa edildiği gibi duran bir stadımız var. Bu nedenle stad konusunda da geride kalacağız.

Özetle; bu olumsuzluklar ile yeni bir sezona başlıyoruz. Günü kurtaralım derken geleceği heba etmeyin lütfen. Altyapısıyla, stadıyla, oyuncu yapısıyla, yönetim şekliyle modern, geleceğe ışık tutan, diğer kulüplere de yol gösteren bir kulüp olma özelliğimizi unutmayın.

Saygılarımla; 

 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...