Makale Yaz
ali-sami-helll
Bu haberi yazdır
Diriliş...
 May
22
 2016

Sevgili Galatasaray taraftarı lafı fazla uzatmayıp sorunlar ve çözüm önerilerimi sırlayacağım:

Yönetim sorunu:Dursun özbek duruşu ve yönetim tarzıyla Galatasaray kalibresinde bir başkan değil.Hiç sevmediğim ünal aysalın güzel bir sözü vardı 'Ben futboldan anlamam ama futboldan anlayan adamlardan anlarım' ne zamanki ünal aysal bu sözünü unuttu takım battı ne zamanki özbek bu sözü unuttu(albayrak ve dürüst ü göndererek) takım dipte.

Çözüm:acilen seçime gidilmeli,seçim olmayacaksada yine çok acil FUTBOLDAN ANLAYAN YÖNETİCİLER TRANSFER EDİLMELİDİR!takımın birinci sorunu budur ve herkes kimleri kastettiğimi biliyor.

Teknik direktör sorunu:Galatasarayın içinden,yerli bir antrenör olmalı lucescu bıktırdı artık,bence oda dursun özbek in oyalama taktiklerinden biri,tüm yaz bizi çatlatacak geldi gelecek derken transfer yapmayacak

Çözüm:Macera aranmamalı ya fatih terim bir şekilde ikna edilmeli yada eski futbolculardan bir teknik heyet kurulmalı veya abdullah avcı ya  bir şans verilmelidir.

Transfer sorunu:Takım dipte,iş bilmez,futboldan hiç anlamayan bir yönetim ve yıldız bekleyen marka delisi bir avuç taraftarcık var!

Çözüm:Herşey parayla olmaz,iyi bir takım kurmakta sadece parayla olmaz,eğer FUTBOLDAN ANLIYORSANIZ çok cüzi paralara bile kafaya oynayacak bir takım kurulabilir.

mesela takımımızın en büyük sorunu olan forvet sorunu için naçizane önerim:

DİABATE nin alınmasıdır.bonservisi elinde,194 boyunda, yıllardır fransa liginde oynuyor bize çok faydalı olur

Ligimizin değerini bulamamış iyi golcülerinden biri olan EMRE GÜRAL kesinlikle alınmalıdır.Bakmayın trabzonda tutunamamasına Volkan şende tutunamamıştı, 27 yaşında bonservisi elinde iyi golcü inşallah beşiktaşa kaptırmayız oda takıma çok faydalı olur.

Sinan bakış:potansiyeli olan bir oyuncu üçüncü forvet olarak mutlaka denenmeli,bonservisi elinde.

Kanatlar:brumanın talibinin olmadığını sanıyorum bize faydalı olur dönerse  ama emrah başsanla anlaşma yapıldığı haberleri dolaşıyor.bence anlaştılarsa yasin satılacak ve brumayla emrah sağ kanat için yeterli.sol kanada ise nakoulma düşünülebilir bence podolski denen paleti kırık alman tankından çok daha faydalı olur onunda bonservis problemi yok.

ön libero:takımın omurgası çürük olduğu için forvetle birlikte bence en önemli bölge burası.Bu bölgeye sözleşmesi bitmiş, tecrübeli atiba tarzı  bir oyuncu,birde genç yabancı mutlaka transfer edilmelidir.ama altını çizerek belirtiyorum gerçek mevkisi ön libero olan iki oyuncu(dzemali geri dönüyor kadroda  düşünülebilir)

defans:bence takımızın defans problemi abartıldığı kadar yok forvet problemi var. Şimdi herkesin çok gol atıyoruz,çok yiyoruz gol atma problemimiz yok dediğini duyuyorum ancak durum öyle değil.Bizim asıl sorunumuz gol atmaktan ziyade forvet oyuncularımızın beceriksiz olması nedeniyle ilerde top tutamamamız ve çok çabuk atak yememiz.ne burak ne umut ilerde top tutabilen,duvar olabilen,verkaç yapabilen oyuncular bu nedenle defansımız kevgire dönüyordu,hele onların açığını kapatan meloda gidince iyce dağıldık, yoksa defansımız forvetten çok daha kaliteli.Değerini bilemediğimiz sağ açık yonatılıp katledilen, ligin en hızlı defans oyuncusu DENAYER gideceği için bize en uygun ligler olan almanya ,fransa veya kuzey avrupa liglerinden bir defans oyuncusu alınmalıdır.

Finansman:kimse kusura bakmasın sniejder ve podolski kesinlikle satılmalıdır.oyun kurucu görevini sniejderin yerine selçuk ve bilal rahatlıkla yerine getirebilir.paleti kırık alman tankı podolskinin yerine ise nakoulma rahatlıkla oynar.İyi bir fiyata hiç istemesemde muslerada satılmalı,yerine karcemaskas alınmalıdır.karcemaskas rahatlıkla bizde kaleyi devralabilir benserviside yok. olcan ve umut u kimse para verip almaz ama kiralık alacak çok takım var ligde en azından yıllık ücretlerinden kurtulmuş oluruz.bide belki sabri ile yasin gönderilebilir onlarında talibi var.Donk için ise çin haberleri inşallah doğrudur yoksa oda tr den her takıma gönderilebilir,yıllık ücretinden kurtuluruz .Başkada hiçbir döküntümüzü kimse para verip almaz,hatta yıllık ücretlerini bile karşılamazlar.hayal kurmayalım.Bu arada LİNNES ÇOK İYİ BİR OYUNCU laf eden futboldan anlamıyordur sanırım parasını almadığı için oynamak istemiyor,dursun özbekin beceriksizliği işte.

işte oluşacak kadro

                            Karcemaskas(cenk)

linnes                    h.balta(transfer)       koray                   telles

sinan(bruma)          transfer               selçuk                    nakoulma

                            diabate                emre güral      

Alın size doğru dürüst para harcamadan tabanca gibi kadro.

DİRİLİŞ FOTBOL AKLIYLA OLUR 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2017
 
Mayıs (1)
 
Ocak (1)
  2016
  2015
  2014
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...