Makale Yaz
nusretoglu
Bu haberi yazdır
Başkan bile diyemiyorum!
 May
09
 2016

Merhaba Galatasaraylılar

Bu sezonun Hamza Hoca gittikten sonraki en güzel oyunlarından birini oynayıp, yıllardır yapılan transfer hatalarına eklenen son halkalardan 2sinin organize ettiği bir atakla yenilip Avrupa kupalarına hem bu sene hem gelecek sene katılm hakkı alamama ihtimalimizi güçlendirdik. Evet çok güzel giden bir oyun vardı, şans da bizden yanaydı, Muslera bu sene en iyi oyununu oynadı sırf rakibin Cenk hamlesine karşılık vereceğim diye Donk’u oyuna alırsan olacağı bu. Donk kaybetti, Linnes geçit verdi ve gol geldi.

Acı olan yenilmek değil, ilk defa yenilmiyoruz ama uzun süredir Arena’daki yenilmezlik serimiz gitti, Beşiktaş’a yenilmeme serimiz gitti, onlar gitti ama bir sezonda yenilen en fazla gol sayısı geldi. Yani şu İngilizler’i hiç sevmem ama “hiçbir aksilik tek başına gelmez” laflarına katılmamak elde değil.

Anadolu topçusu lafı doğruymuş meğerse. Donk Kasımpaşa’da iken çok iyi istatistikleri vardı, bizim süper yönetimimiz böyle oyuncu kaçmaz deyip sezon sonu bedava olacak bir oyuncuya 2,5 milyon euro verdi, yani 8,25 milyon TL. Kendisine de bir daha Çin dışında hiçbir kulüpten bulamayacağı sözleşmeleri imzalattı adam da şimdi ense yapıyor. Linnes deseniz gelecekte daha iyi bir teknik adamla parlar mı bilmiyorum ama şu andaki verileri vasatın altında maalesef. Medya gazıyla alınan birçok oyuncuya yenileri eklenmesin diye dua ediyoruz yeni sezon için. Galatasaray Beşiktaş maçında milletin beklediği gibi Beşiktaş’a  yatmadı ama Tarık’ı alarak Eskişehir’e, Donk’u alarak Kasımpaşa’ya yattı maalesef.

Kazandığımız Kasımpaşa maçından sonra yazdığım bir yazıda son zamanların kahinlik edalarına ben de katkıda bulundum ve bu alacağımız son galibiyet dedim bu sene için, belki sadece Kayseri maçını kazanırız o da ligde kalmayı garantilerse. Ardından gelen Bursa beraberliği ve Beşiktaş yenilgisi. Haftaya Akhisar deplasmanında da puan almayı beklemiyorum. Son maçta da tüm taraftarın stadı doldurup Özbek denilen facianın kulüple ilişiğinin kesilmesi sürecine götürecek protestonun yapılmasını diliyorum. Yoksa seneye de nasıl olsa Avrupa’ya gidemiyoruz diye 4.lüğe oynar. Gider Emrah Başsan’ı, Deniz Kadah’ı ne bileyim Selçuk Şahin’i falan almaya kalkar ve başarı hikayesi bekler.

Maalesef vizyonsuz yönetim sayesinde GS hakkındaki transfer yalanları bile seviye düştü. Eskiden İbrahimoviç konuşulurken şimdi Emrah Başsan konuşuluyor. Bir iki yorumcu da evet bu Gsa ilaç olur dese hemen gider alırlar. Çünkü bizim scout ekibimiz maalesef futbol yorumcuları. Bu yönetimin bir an önce gitmesi gerekiyor. Aksi halde daha kötü sezonlar bizi bekliyor. Bu takım bu yönetime çok fazla, gidip Bölgesel Amatör Lig’de ancak  yönetim yapabilirler ki oraya da kapısından girebilirlerse. 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2022
 
Şubat (1)
  2017
  2016
  2015
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...