Makale Yaz
tatanga054
Bu haberi yazdır
Laf değil, icraat bekliyoruız!..
 Nis
25
 2016

Galatasaray'da Çözüm üretebilecek Başkana İhtiyacı var!

·         Dursun Özbek geldiği günden bu yana yapacağım dediği hiçbirşeyi yapamadı! Bileklik Satarak Galatasaray'a birşeyler kazandıramayız. Sportif Başarılar önemlidir ve Galatasaray bu sezon şampiyonluk primi ve galibiyet primlerinden faydalanamıyor! Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligine katılamamak da katılım primini alamamak iyi bir maddi geliri de kaybetmiş olduk!

·         Bu günleri göremeyebilirdik UEFA vermiş olduğu 2 yıl sonunda Dursun Özbek Eylül 2015 tarihinde 1 yıl ek süre istedi. Bu süre +2 Yıl olsaydı böyle bir ceza ile karşı karşıya kalabilecek miydik?

·         Herkesin bildiği tek şey Dursun Özbek ve Yönetiminin Savunmada eksikleri olduğu, Galatasaray'ı yeteri kadar savunamadığı gerekçesiyle böyle bir ceza ile karşı karşıya kaldığımızdır.

Taraftarımız Olaylara Nasıl Bakıyor!

·         Öncelikle Taraftarımız Dursun Özbek ve Yönetimini istifaya çağırarak seçim kararı almasını istiyor.  Takımın bu hale gelmesindeki en önemli faktör YÖNETİMDİR!

·         Ellerinde proje olup gerçekleştiremeyen AŞ Yöneticileri! Bu projeleri gerçekleştiremeyerek ve iyi bir sponspor bulamayınca çözümü değeri yüksek Galatasarayın zarar görmeyeceği isimleri göndermekle buldular . Fakat eldeki hesap çarşıya uymadı!

·         Melo'nun satılması, Telles, Bruma ve Dzemaili'nin kiralanmasıyla sadece bu oyuncuların yerlerine jem karacan, Rodriguez  gibi isimlerin getirilmesi her zaman ki gibi vasat transferlerden birini daha görmüş olduk.

·         Borcu azaltıcağız diyerek göreve geldiler! Borcu azaltmak için geldiler ama Sportif Başarıyı getiremediler! Galibiyet primleri ve Şampiyonluk primlerinden yararlanamayacak olan Galatasaray üstüne Şampiyonlar Ligi Katılım primide alamayacak olması Borcun artmasına sebep olmayacak mı? Kaynak yok! Stad 10 Bin Taraftarla maça çıkıyor nereden kazanıyor Galatasaray?

·         Başarı yok! Taraftar Stada Gelmiyor! GSSTORE mağaza satışlarından beklenen gelir de tatmin edici değil!

Çözüm Ne Olmalı?

·         Öncelikle Dursun Özbek ve Yönetimi Lig Biter bitmez  Seçim Kararı alacaklardır! Onları asıl bekleyen sorunlardan biri  Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanamaz ve Galatasaray 5.Sırada yer alamaz ise Galatasaray'ın Avrupa Katılım Hakkı elde edemeyip 2 Yıl Ceza Çekilmesi durumunda Galatasaray'da ciddi anlamda ayaklanma olacaktır.

·         Dursun Özbek Seçim Kararı Almalı ve Galatasaray'ı bu durumdan kurtaracak çözümleriyle Galatasaray'ı borç durumdan kurtaracak DOĞRU Başkanlara ihtiyacı var!

·         Adnan Öztürk ve Albayraklı yönetimle birlikte  Galatasaray eski günlerine geri dönecektir ve bu zorlu durumdan bu gelecek yönetimle birlikte uzun yıllar başarılı olacaktır.

GALATASARAY'DA İÇ PROBLEMLER ÇÖZÜLMELİ!

·         Yeni yönetim ile birlikte Galatasaray'daki iç sorunlar çözüme kavuşturulmalıdır.  Florya da eski günlerden eser kalmadığı çok net görülüyor ki bu sorunları çözebilecek tek isim şüphesiz ALBAYRAKTIR!

·         Futbolcular arasındaki gruplaşma ve kırgınlıkların olması nedeniyle bu sezon hiç memnun olmadığımız bir Galatasaray izlememizin nedenlerinden birisidir.

·         Sabri Sarıoğlu'nun Kaptanlık pazubandını kabul etmeyerek sitemde bulunması herşeyin göstergesidir.  Sabri Sarıoğlu bu yaptığı tavırla GALATASARAY'daki kariyerini noktalamıştır. Kaptanlık her futbolcuya nasip olmaz! Bu yapılanlar saygısızlıktır. Böyle davranışlarda bulunanlar GALATASARAY'ı hak etmiyorlar. Bizlerin böyle isimlere ihtiyacı yok!

·         Birbirini çekememezlik, takım içinde ve dışında birlik ve beraberliğin yok olması, maç esnasında pas atmama gibi sorunlar nedeniyle GALATASARAY'ı kötü sonuçlara itekleyen futbolcular GALATASARAY'a zarar veriyorlar.

YÜREĞİYLE OYNAYANLAR DEĞİL! OTURDUĞU YERDEN PARA ALANLAR GİTMELİ!

 ·         Muslera, Selçuk, Sneijder, Yasin,  Podolski, H.Balta,  Bilal, Chedjou gibi futbolcular gönderilmemelidir! Bu isimler gönderildiği takdirde yerlerine taraftar köşesinde yazılan çizilen isimler gelecek mi ?

 ·         Verilen sözleri ne çabuk unutyoruz! Melo satılmayacak, Yıldız Transferi yapacağız, Mustafa Denizli geldiğinde 6 transfer yapılacak diyerek söz verilip sözünde durmayan Dursun Özbek'in şimdi bu futbolcuları gönererek yerlerine iyi birilerinin mi geleceğini bekliyeceğiz?

 ·         Sabri, Umut, Semih, Jem Karacan, Roriguez, Tarık vs. gibi oturduğu yerden ve oynadığı halde bir katkısı olmayan isimlerin gönderilmesi gerekirken neden Muslera, Selçuk, Sneijder gönderilmesi isteniyor?

 

 YÜREĞİYLE OYNAYAN GENÇLERE İHTİYACIMIZ VAR!

·         Sinan Gümüş oynadığı her maç takdir edilerek soyunma odasına giderken ve herkesten daha az ücretle futbolunu oynayan Sinan Gümüşü Umut Bulutla kıyaslarsak hangisi oynamalı?

 ·         Koray günter geldiği günden bu yana Semih Kaya oynacağına Koray Günter oynasaydı şu anda semih kayadan daha iyi bir stoperimiz olacaktı!

 ·         Takımı gençleştirelim diyoruz ama gençlere şans vermiyorlar!

UAGALATASARAY10 (TATANGA054)





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...