Makale Yaz
tatanga054
Bu haberi yazdır
BAŞARI! HIRS! GÜVEN! - FATİH TERİM!
 Nis
19
 2016

Galatasaray için gerekirse zor gününde, gerekirse gece gündüz, her zaman her yerde GALATASARAY'ın yanında olan FATİH TERİM'in dönüşü yakındır!

Galatasaraylılar bilir! Fatih Terim bu zor zamanda takımı ayağa kaldıracak tek isim. Çok Özledik Hocam! Senin hakkını yiyenler geldiği gibi gittiler! Sen olmayınca olmuyormuş anlamışlardır! Taraftarımızda biliyor ki FATİH TERİM olmayınca GALATASARAY'da işler yolunda gitmiyor!

DÖN HOCAM! GALATASARAY İÇİN! TARAFTARIN İÇİN! ÖZLEDİK! SENİN YAŞADIĞIN HEYECANI BİZDE SENİNLE YAŞAMAYI ÖZLEDİK. GALATASARAY İÇİN YÜREĞİNİ ORTAYA KOYDUĞUNU, SESİN KISILINCAYA KADAR 90 DAKİKA BOYUNCA BAĞIRARAK TAKTİK VERDİĞİNİ, Daha söylenecek çok söz var kelimeler sığmaz bu makaleye. 

UEFA Kupamız varsa senin emeklerinle! üst üste alınan lig şampiyonluğu, üst üste alınan süper kupa ve ziraat kupaları ve GALATASARAY 3 - 2 REAL MADRİD ŞAMPİYONLAR LİGİ ÇEYREK FİNALİ! 

Jose Mhourinho ve Real Madridin hiç unutamayacağı bir gece yaşattın hem onlara hem bizlere. Bizlere bu heyecanı yaşatacak biri varsa o da sensin İMPARATOR! Yeter ki gel!

%90 Fatih Terim Önümüzdeki sezon Galatasaray'ın başına geçecektir. Fakat bu Dursun Özbek yönetimiyle değil de BAŞKAN ADNAN ÖZTÜRK ve ALBAYRAKLI yönetimle olacaktır! 

Fatih Terim: Kaybetmekten Korkma! Birşeyi kazanmak için, bazı şeyleri kaybetmelisin.. ve ''unutma kaybettiğinde deği, VAZGEÇTİĞİNDE YENİLİRSİN! 

Şöyle bir bakın GALATASARAY Futbolcularına! Kaybetmekten çok VAZGEÇMİŞLER! İnanmaktan, Çalışmaktan, Formunu korumaktan vazgeçmişler! 

''Sabri Sarıoğlu'' göbeği ile herşeyi ispatlayan fotoğraf oldu! Hamza Hamzaoğlu, Orhan Atik, Mustafa Denizli, Rielerink ile birlikte değişen hocalarla çalışma planları kaybolmuş futbolcular! 

2 Sene üst üste aldığımız sonuçların ardından şampiyon olmamızı yediremeyen ve bunun seri olarak devam edeceğinden korkanlar A. YLDIRIM ve Y.DEMİRÖREN bu gidişatın önünü kesen isimler olmuşlardır! TFF&FENERBAHÇE önderliğinde Galatasarayın Başarıları engellenmiş ve TÜRKİYE'NİN En Büyük Takımı GALATASARAY ünvanını halen alamamışlardır! 

Ne yaparız ne ederiz ki Fatih Terim Galatasaray'dan gider! Reddemeyeceği AY YILDIZLI forma için Milletimiz için bu önemli görevi kabul ettirmişlerdi. O Günlerin acısını çıkartacağız! 

Gerek Ruh! Gerek Başarı! Gerek Özgüveni getirecek şüphesiz FATİH TERİMDİR! A MİLLİ TAKIMIMIZI nereden nereye getirdi! Şu anda bulunduğumuz yerden çok mutluyuz! EURO 2016'da TÜRKİYE'NİN adı geçmesi gurur verici! 

Oynattığı futbol ile herkesin taktirini kazanan FATİH TERİM! GALATASARAY'ın sana ihtiyacı var! Umarım 2016-2017 Sezonu seninle birlikte başlar ve böyle devam eder! Tüm Galatasaraylılara SELAM OLSUN! UMARIM 2016-2017 Sezonu ADNAN ÖZTÜRK VE ALBAYRAK ÖNDERLİĞİNDE YÖNETİME SEÇİLİR VE İMPARATOR FATİH TERİMLE KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDERİZ! 

Umarım herşey daha iyi olur! DOĞRU! DÜRÜST! GÜVENİLİR! İnsanların yönettiği bir GALATASARAY izleriz! TEŞEKKÜRLER!

uagalatasaray10 (TATANGA054)





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...