Makale Yaz
nusretoglu
Bu haberi yazdır
Yönetmeyin artık, gidin
 Nis
18
 2016

Büyük takım oyuncusu olmak kendini sadece büyük maçlarda pazarlamaya, affettirmeye çalışmak ile olmaz, aynı zamanda küçük maçlarda da takımın rencide olmamasını sağlamak gerekir. Eskiden takımımız altyapıdan yetişen ve gerçek Gslıların transferi ile yakalamış olduğu kimliği ile mücadele eder yenildiği maçlarda bile taraftarının başını öne eğdirmezdi. Fakat son yıllarda Gsın borçlarını sıfırlayacağım parolası ile yola çıkan başkanlar 2 kez takımımızı ligin en zayıf halkasına çevirmiş ve tüm takımların iştahını kabartan, lige yeniden tutunmasını sağlayan bir konuma düşürülmüştür.

Bu takımın oyuncuları Muslera’sından tutun da Podolski’sine kadar herkes suçludur. Kimse kusura bakmasın lütfen. Geçen sene şampiyon yaptı diye ligin başında yaptığı 5 puanlık hatalarına sesimizi çıkarmadık, Muslera devam etti hatalara yine sustuk ama maalesef o da ligden çoktan düşmüş durumda. Sneijder’e yıllık 5 milyon euro veriliyor ama 1,5 milyon alan Sosa kadar takımına katkı yapamıyor. Selçuk yukarıda sözünü ettiğim Gslılık ruhunu taşıyıp sözüm ona kaptan olarak gemisini fırtınadan sağ salim çıkarmasını beklediğimiz ama hayal kırıklığının ilk müsebbibi olması dışında göremediğimiz biri olarak onarılmaz bir yara açtı kalbimizde.  Podolski, Yasin, Olcan hele alt yapıdan yetişen Emre Çolak koca bir hiçi oynadılar sadece. Bir kaç maç iyi performans sergileyip Türk Telekom Arena’da taraftara şirin gözükmek için oynanan bir kaç maç dışında hiç yoktunuz beyler.

İç sahada alınan 27 puan taraftarımız sayesinde alımıştır aksi halde GS şu anda max. 25-30 puan ile küme düşmeye oynuyordu. Takıma sadece taraftarlar sahip çıkıyor, yönetim ve futbolcular maalesef sahtekar ve trübüne oynayarak şirin olmaya çalışanlar, popülist yaklaşımlar dışında hiçbirinin GS umrumda değil. Biz üzülüyor, biz dertleniyor biz kahroluyoruz ama o golleri yiyenler, ligin her takımına yenilenlerin umrunda değil bu durum ve bir sonraki antremanda 1 tane asık surat göremezsiniz.

Yönetim bu tablonun hesabını vermelidir, yapılan onca yanlış transferden ders çıkarmayıp devra arasında 2 tane daha 11de değil oynayacak yedek de bile olması garip karşılanacak oyuncu alıp da takımı daha da aşağı düşürdüler. Eldekiler zaten ilk 11 oyuncusu değil 3-4 tane dışında. Kendimi bildim bile sağ bek problemi yaşarız, oraya harcanan paralar ile dünyanın en iyi sol beki alsak daha az para harcamış olurduk. Yönetimimize gelip para savuranlar ile, para harcamayacağım diye takımı savuranlar dışında bir talip gerekiyor. Tarihin bu en kötü performansının altında imzası olan tüm futbolcular buna bedel ödemelidir. Kimse biz geçen sene şampiyon olmuştuk demesin. 3 kupa aldık demesin. Bu özrünüz olamaz olsa olsa ancak kabahatinizi arttırır. Adama sormazlar mı madem 3 kupa alacak kapasitedesin neden bu kadar iğrenç ve ruhsuz oynuyorsun peki.

İstediği kadar takımın borçlarını azaltmış olsun, şahsi menfaatlarine ve kaprislerine kurban verdiği bu takımın hesabını Özbek yönetimi muhakkak vermeli ve bir daha aday olamayacak şekilde rencide edilmelidir, tıpkı bizim her maçta rencide olduğumuz gibi.

Tarih sizi 3 kupayla değil, en kötü sezonunuzla hatırlayacak.

Selamlar... 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2022
 
Şubat (1)
  2017
  2016
  2015
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...