Makale Yaz
uagalatasaray10
Bu haberi yazdır
HALDUN ÜSTÜNEL GETİRİLMELİ!
 Mar
30
 2016

    Galatasaray Türkiye'nin 4 Yıldızlı Avrupa'da Başarı Sağlamış ve Avrupada tanınan fakat yapılan bazı transferler ile taraftarını hayal kırıklığına uğratan Yönetim ve Ekibinin yeni bir yol haritası çizmesi şart! 

    Bunları söylememin sebebi şu ki, Rizespor Kweuke gibi ucuz maliyetli futbolcu getiriyor ligde 17 Maçta 11 Gol atıyor ve Rizespor 850Bin Euroya aldığı futbolcuyu Galatasaray istediğinde 3 milyon euro gibi rakama kakalamaya çalışıyor. 

   Bursaspor Fernandaoyu getirdi Geçen Sezon 21 Gol attı ve Beşiktaş Gomezi getirdi 26 Lig Maçında 19 Gol Attı ve atmaya devam ediyor işin alkışlanacak tarafı şu ki Beşiktaş bu oyuncuyu 2 yıllık kiraladı. Bu kiralama sürecinde gomez satılırsa beşiktaş bonservis bedelinin %30'luk gibi rakamını kasasına koyacak

   Geçen sezon Demba ba'yı 6 milyon euroya alan BEŞİKTAŞ 13 milyon euroya satarak 7 Milon Euro Kar etmedi mi

   Beşiktaş transferlerde yapılan sözleşmelerle taktir edilecek bir işe imza atıyor. Galatasaray Yönetimi neden böyle bir çalışma içerisine giremiyor? 

  İşin Çok ilginç tarafı da şu; Hamza Hamzaoğlu Gomez tarzı oyuncu istiyorum dedikten bir kaç gün sonra Gomezi Beşiktaş Kapa bildirdi. O zaman ya Galatasaray Gomez için fieorantina ile görüşüyordu anlaşamadı ya da Gomezi veto ettiler ve şimdi görsünler ne kadar beceriksiz olduklarını kabul etsinler! 

  Bu açıklamalarım Makalemin Başlığında belirttiğim gibi Haldun Üstünel İçin. Haldun Üstünelin yaptığı transferleri tüm Galatasaraylılar bilir ve Haldun Üstünelide tanırlar. 

  Şu andan itibaren önümüzdeki sezon Galatasaray'ın Kadro olarak değiştirilmesi şart! Görüyoruz ki Galatasaray'da ümitler tükenmiş. 

  Bir örnek vermek gerekirse, Umut Bulut 2.5 milyon euro alıyor ve gol atamıyor diğer yandan Yasin 1 milyon euro maaş alıyor ve takımına gol attırıyor. Ortada bir adaletsizlik yok mu?Futbolcular ve yönetim arasında bu sorunlar dile getiriliyor ve bu sezon ki bazı futbolcuların performans düşüklüğünün sebeplerinden birisi bu. 

  Galatasaray Takıma zarar veren unsurların analizini yapmalı! Takım içindeki Bölünmeye Çözüm Bulmalı! Sabri Sarıoğlu Premier Lige gidiyorsa Yolu Açık Olsun! Galatasaray Sabriye, Umuta, Semihe Muhtaç mı? Neredeyse 11 Kişi Yazan Kadroda Sahada 9-10 Kişi bile Oynamıyor gibi. 

   Dursun Özbek Gönderilmeyecek kalacaksa da Bruma, Telles ve başka futbolcular satılmadan Transfer yapamacağı ortada. Fakat Galatasaraya yapılacak en büyük iyiliği Olsada olur olmasada olur diyerek artık Galatasarayın kadro olarak yenilenmesi şart! Favre mi Gelecek, Lucescu mu gelecek artık kim gelecekse takımı mı gençleştirecek ne yapılacaksa Galatasaray 2016-20.. planlaması yapılmalıdır. 

   Eğer Dursun Özbek Galatasaraydaki görevine devam edecekse A.ALBAYRAK, HALDUN ÜSTÜNELisimlerini yönetime dahil etmelidir. 

 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2018
  2017
  2016
  2015
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...