Makale Yaz
cihat-baltaci
Bu haberi yazdır
Ülkeye 'Yıldırımlar' Düştü!!
 Mar
20
 2016

  Gün geçmiyor ki ülkemiz yeni bir alçaklıkla, rezaletle karşılaşmasın!

  Türk futbolu 2 tane şerefsiz, haysiyetsiz, cibiliyetsiz, ahlaksız, kepaze, aşağılık, utanmaz, arlanmaz, ciğeri beş para etmez herifin eline kaldı, onlar da istedikleri gibi at koşturuyorlar. Canları istediğinde istedikleri hakeme istedikleri maçı yönettiriyorlar, istedikleri maçı ertelettiriyorlar, hakem odası basıp tehdit ediyorlar, hakem şikesi, bahis şikesi ne var ne yok bütün usülsüzlükleri yüzleri kızarmadan yapabiliyorlar. Bizim Türk futbol ahalisi de bunu görmezden geldikleri gibi aynı haysiyetsizleri seçimle 2. kere TFF'nin başına geçiriyorlar.

  Şike hükümlüsü, asker kaçağı, çete lideri zat her başı sıkıştığında yalan yanlış, saçma sapan, ipe sapa gelmez açıklamalar yapıyor, 1 saat sonra hooop istediği oluveriyor. Mancini döneminde çok gerilerden gelip puan farkını 4'e kadar indirdik, o hafta başşikeci zat bütün paralı köpeklerini toplayıp TFF binasını bastı ve bir anda ibre geri onlara döndü, hakem hatalarıyla, penaltılarla farkı geri açtılar. Şike sezonu sonrasında Ünal başkanla Fatih Hoca geldi, çok kaliteli bir kadro kuruldu, bu durumdan çok tırsan bu 2 şeref yoksunu kapalı kapılar ardında ligler başlamadan 1 hafta önce 3. dünya ülkelerinin kullandığı Play Off sistemini getirdi, 9 puanlık fark bir anda eridi, o sene şampiyon olsalar utanmadan, sıkılmadan da kutlayacaklardı paralı köpekleriyle baraber.

  Şampiyonluğu kaybettiği her sene sonunda ''konuşuvsam şöyle oluv, böyle oluv ayağınızı denk alın'' diye herkesi tehdit eder ama 15 senedir bir tek kelime konuştuğu görülmemiştir. Konuştuğunda da ispatlayamayacağı palavralarını anlatır durur, kendi yaptığı ve görüntülerle, tapelerle, itiraflarla kanıtlanan şikeyi kumpas kuvuldu, cemaat yaptı, gladyonun işi gibi akla mantığa sığmayacak yalanlarla üstünü örter. Yenildiği maçlardan sonra çıkar 2 laf Galatasaray'a, 2 laf TFF'ye sallar, ertesi gün kimse yenilgiyi konuşmaz.

  Bugün de ülkenin bu karanlık döneminde utanmadan terörü bahane ederek maçı ertelettirdi. Amaç 3 gün önce resmen aşağılandığı bir maç sonrasında 3 gün sonra 52 bin kişinin desteğiyle yine hüsrana uğramamak, şampiyonluktan kopmamak için maçı oynattırmamak. Burada amaç halkın can güvenliği falan değil, ilk önce seyircisiz dediler, biliyorlar kabul etmeyeceğimizi, erteleme isteyeceğimizi, amaç insanların güvenliği olsa açıklama dünden yapılır, binlerce kişi stadın çevresinde olmazdı, hem orayı havaya uçurmak isteyen namussuz insanların stada girmesini beklemez ki zaten stadın çevresi ana baba günü, öyle bir zaafiyet olsa stadın çevresi içerisinden daha tehlikeli. 52 bin bilet satılmış, herkes uzak diyarlardan İstanbul'a gelmiş, maça 2 saat kala derbi ertelendi. Ertelenen maç herhangi bir hafta içi oynanacak ve dolayısıyla maça ilgi haftasonu kadar olmayacak. Galatasaray'ın ölüsünden bu kadar korkuyorsanız dirisinin karşısına bile çıkmayın, zira öyle bir hatayı en son yaptığınızda onurunuzu, gururunuzu kırarak, birçoğunuzu sinir hastası yaparak, buradan çıkış yok dediğiniz stattan kupayı gözünüze soka soka çıktı bu takım. Bütün öfkeniz, siniriniz, çekememezliğiniz, tek yol olarak şikeyi, hırsızlığı, masa başı oyunları görmeniz de bu kuyruk acınızdandır.

  Bir de maçın son haftalarda oynanması ve şampiyonluğu Arena'da ilan etme fikirlerinden bahsediliyor, öyle birşeye kalkışacaklarını zannetmiyorum ama eğer akıllarında böyle birşey varsa Galatasaray takımı o maça çıkmamalıdır. Eğer çıkarlarsa o büyük taraftar o ahlaksız şikeci zatı ve takımını o staddan çıkartmaz bunu da bilsinler.

  Ben artık fener maçlarını yenecek mi, yenilecek mi ya da kaç gol atacaklar diye izlemiyorum, sırf hakem yine bunların lehine nasıl bir karar verecek diye merakımdan izliyorum, acaba bu sefer rakip takım 2 hafta önceki gibi kırmızı mı görecek yoksa 1 hafta önceki gibi fener lehine penaltı mı verilecek diye bekliyorum.

  O takım bu sezon 25 lig maçı oynamış ve bu maçların 9'unda rakip takımlar 11 kırmızı kart görmüş, teknik direktörleri bize penaltı verilse pasta keserim diye açıklama yaptı hemen sonraki 4 haftada 5 penaltı verildi, adam şeker komasına girdi pasta yemekten. Ben daha birşey demiyorum, görmek isteyen bunları kimse söylemeden de görür, görmek istemeyen at gözlüklüler de zaten halk arasına paralı köpekler diye lanse ediliyorlar!!

  Umarım ülkemiz bu karanlıktan tez zamanda kurtulur, ülkemizi bölmek isteyen hainler hakettikleri yere (cehenneme) bir an önce kavuşurlar inşallah!!





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2018
  2017
  2016
  2015
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...