Makale Yaz
cihat-baltaci
Bu haberi yazdır
İçimizden geçenler
 Mar
13
 2016

  Bu takımdan bu sene ve önümüzdeki sene hiçbir halt olmaz. Kimse kendini kandırmasın, hayal aleminde de yaşamasın. İçeride oynayacağımız bütün derbileri de kaybedeceğiz. Hatta ilk 4'e de giremeyeceğiz, Türkiye Kupasını da alamayacağız. Lig sonuna kadar deplasmanda 2 maç kazanamayacağız. Adamlar gol yemeyi unuttu, beleş penaltılarla, rakiplere verilen kırmızı kartlarla şampiyonluğa gidiyor, biz her maç bırak gol atmayı, 2 gol garanti yiyoruz zaten, 3. golü yememek için dua ediyoruz.

  Yani anlayacağınız bu sene avrupa potasına giremeyeceğimiz için avrupaya toplamda en az 2 sene gidemeyeceğiz. Boşuna maçları izleyip kendinizi kanser etmeyin.

  Ne zaman bu yönetim gider, liseli bunakların hepsi geberir, Ünal Aysal gibi, Faruk Süren gibi bir başkan gelir, Albayrak ve onun gibi arma sevdalısı yöneticiler gelir, Fatih İşbecer gibi, Bülent Tulun gibi hainleri, satılıkları yönetici yapmazlar, Fatih Terim veya Sampaoli gibi teknik direktörler gelir o zaman bu takım düzelir.

  İçler acısı halimiz ortada, Türk Milli takımının avrupa organizasyonlarına katılması için gerçekleşmesi gereken ihtimallerden bile daha beter olan bu maddeler yerine gelmediği sürece bu taraftarın yüzü bir daha gülmez.

  Geçen sene ve önceki senelerde Emenike'yle, Sow'la o kadar dalga geçtik daha beterini Allah başımıza verdi. Dünya yıldızlarımız var diye şımardık, Allah Sabri'ye, Umut'a muhtaç etti. 3. diye bjk ile dalga geçtik, 3.'lük bile imkansız artık. Daha yaşamadığımız birşey kaldı mı?

  Sezon başından beri 3 kupanın arkasına sığınıp adam akıllı top oynamayan oyuncular ve Hamzaoğlu da en az yönetim kadar suçlu. Denizli belasını saymıyorum bile. Her eleştiride 3 kupa aldık, 3 kupa aldık diye üste çıkmaya çalışan ahlaksızlar haketmedikleri milyon euroluk rızıklarını yallanırken de 'boğazımda kalır mı' diye düşünmüyorlar mı? Durumu düzeltmek için birşey yapmadıklarına göre düşünmüyorlar.

  Galatasaray'ın forveti olacak futbol özürlüsünün kaç maçtır şutu yok ya var mı bundan ötesi. Adam bugün oynadığımız Gençlerbirliği'nin stoperiyle aynı sayıda gol atabilmiş. Donk'u forvet oynat, hiçbir şey bilmiyorsa uzun topları indirir, sırtı dönük oynayıp arkadan gelenlere servis yapar, duran toplarda uzun boyuyla rakiplere avantaj sağlar.

  1.85'den uzun stoperimiz yok tabi ki her duran topta gol yersin, o 1.85 de Koray, adama fırsat vermiyorsunuz ki kendini göstersin, bu çocuğun ne suçu var ya da Semih, Denayer ve Hakan'dan neyi eksik, eksiği yok fazlası var, onun gibi oyun kuran, uzun ters toplar atan başka stoper mi var takımda.

  Orhan Atik, bi de altyapı hocası olacaksın, Volkan Pala o Umut kazmasından ne kadar kötü olabilir ki, o çocuğu en iyi sen tanıyorsun, sen oynatmazsan kim oynatacak o çocuğu, Umut'dan eksik olabileceği bi tecrübesi var, Umut'da olan tecrübeyse hiç olmasın daha iyi. Kaybedecek daha neyin var ki oynat Koray'ı, Rodriguez'i, Volkan'ı, iyileşince Sinan'ı.. Koskoca Galatasaray altyapısında şu Umut'un yerine oynatabileceğin 1 tane forvet yoksa yazıklar olsun o altyapıya da, hocasına da.. 2 ay sonra arkasına bakmadan kaçıp gidecek olan Denayer oynayacağına kendi futbolcumuz Koray oynasın ne kaybedersin daha bundan fazla.. Dortmund'un geri alma maddesi olarak 7.5 milyon euro belirlediği adam Denayer, Semih ve Hakan'dan daha ne kadar kötü olabilir.

  4 senedir avrupadaki başarılar sayesinde yüzlerce milyon euro kazandık, daha da şu durumdaysak o paraları kimlere yedirdiler hepsini açıklasınlar. Şener'in sözleşmesinde 5 milyon TL'ye serbest kalır maddesi varken hangi hainoğlu hain Tarık gibi futbol fakiri birine 4.5 milyon Euro verdirdi açıklasınlar. Dünyanın hiçbir yerinde 300-500 bin eurodan fazla kazanamayacak adamlara kimler neden milyon eurolar veriyor açıklasınlar. Oyuncuları başka takımlara kiraladığı halde maaşlarını niye Galatasaray ödüyor, buna kimler izin verdi açıklasınlar. Liseli bunakların 'başarısız olsun, küme düşsün ama yine de bizim olsun' anlayışlarına neden yıllardır ses çıkarılmıyor, kulübü sömürmelerine niye göz yumuluyor açıklasınlar.

  Son olarak;

Galatasaray'ı bu hale düşürenlerin, liseli bunakların, aziz yıldırım ve yıldırım demirören gibi vatan hainlerinin, Galatasaray'ın evladıyım deyip kulübü uçuruma sürükleyen haysiyetsizlerin, bu kulübü sömürenlerin Allah bin belasını versin.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2018
  2017
  2016
  2015
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...