Makale Yaz
uagalatasaray10
Bu haberi yazdır
Anahtar Lucescu
 Mar
09
 2016

   Galatasaray her geçen gün eriyor. Futbolcular kimliğini kaybetmiş. Şampiyonluk için birinci aday olan Galatasaray Fatih Terimden önceki dönemlerine geri döndü. 

   Ne zaman istikrarlı, gençleri yetiştiren, porto gibi oyuncu yetiştirip milyon eurolara satacağımız bir takım oluşturacağız? 

   Artık altyapı oluşturmadan daha önemli sorunları var Galatasaray'ın. Beklenileni veremeyen paraya doymuş futbolcular.

  --- Öncelikle artık yeter. Galatasaray için vazgeçilmez diyebileceğimiz 3 isim var. MUSLERA, SNEİJDER, SELÇUK bu üç isim galatasaray için elinden gelenin fazlasını veren isimler.

  --- İki Grup taraftar topluluğu var. Kimi Selçuk'u ıslıklıyor kimi alkışlıyor. Nedir bu selçuktan istediğiniz? Ne yapmasını istiyorsunuz? Başarı gelince Selçuk Alkışlanıyor! Başarı olmayınca Yuhalanıyor. Böyle mi devam edeceğiz? Bu takımın şampiyonluklarında en önemli katkılarından biride KAPTAN SELÇUK.

 --- Nasıl Arda Turan'ı kaçırdılar. Şimdide sıra Selçukta. Selçuk gidince rahat edeceksinizdir. Şunu söyliyeyim ki Bu adam gibi Dürüst ve Sabırlı bir insan yok. Galatasarayın 11 oyuncusununda kötü olduğu halde sadece Selçuka tepki gösterilmesi kabul edilemez.

 --- Taraftarımızdan ricam bu sezon böyle geçecek çünkü verilen sözler tutulmadı! Giden oyuncuların yerleri dolmadı! Hani melonun yerine biri geldi mi? Hani Burak Yılmazın yerine biri geldi mi? Umutla, Sabriyle, Semih Kaya, Jem Karacan gibi takıma zarar veren oyuncularla mı başarı gelecek? Golcü vasıfı taşıyan ama gol atamayan Umut Bulut, 2 Yıldır Sakat ve 3 milyon euro para alan Hamit! Defans oyuncusu özellikleri taşımayan Semih Kaya yaptığı hatalarda kaç maç kaybedilmesine neden olmasına bunlar neden konuşulmuyor?

 --- Umut Efendi, Koşan, Pres Yapan aman umuta laf söylenmesin böyle mi büyüyecek, böyle mi başarı sağlıyacak GALATASARAY?

 --- Ne olursa olsun bu takıma katkısı olmayan isimlerin gönderilmesi şart! Galatasaray katkısı olmuş ve halende elinden geleni yapan Futbolcularımıza sahip çıkalım.

 --- Taraftarımız Futbolcuları ikiye bölüyor! Hep alkışlanan Sneijder! Hep Yuhalanan Selçuk! Taraftarımız Yerli Yabancı oyuncuları ayırıyor! Bu takımı desteklemekten başka çaremiz var mı?

   GALATASARAY Sezon Sonu ya seçim kararı almalı. Ya da Dursun Özbek devam edip Fatih İşbecer'in görevine son verilip ekibine A. Albayrak, Haldun Üstünel'i getirmeli ve Sezon Sonu Galatasaray'ı 2016-2017 sezonunda düzeltebilecek iyi bir teknik adama ihtiyacı var bu teknik adam da LUCESCU olmalı. 

  Gerek takımı gençleştirme de, gerek taktik olarak Galatasaray'ı bilen ve Ligi Tanıyan Gelebilecek isimlerin başında Lucescu Geliyor. 3-5 Sene Lucescu Galatasaray'ı çok iyi bir seviyeye getirebilecek Tecrübeli Teknik Adamlardan biri. 

  Umarım bu sezon bizlere ders olur ve takıma katkısı olmayan gereksiz yere para ödenen futbolcular gönderilir daha genç bir takım kurulur. Ve umarım Lucescu GALATASARAY Teknik Direktörü olur. 

>> ufukarslan (Uagalatasray10)





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2018
  2017
  2016
  2015
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...