Makale Yaz
avrupa1905fatihi
Bu haberi yazdır
Ceza Çekilir SEN '1' Saniye Çekilmezsin
 Mar
02
 2016

Uefa'dan gelecek 1 yıllık ceza çekilir. Buna katlanılır. Fakat Dursun Özbek'e 1 yıl nasıl katlanırız? Galatasaray’ın güçlü, iş bilen ve Galatasaray’ı bu çalkantılı dönemlerden çıkaracak liderliğe sahip bir başkanı yok. Dursun Özbek sadece geçmişi bahane edip, haklı çıkmaya çalışıyor. İşi gücü bana zarar gelmesin. Kimse beni sorumlu tutmasın derdinde…

Ünal Aysal suçlu ve Galatasaray’ı borcun eşiğine sokmuştur bu kabul. Rakamlar zaten ortadadır aksini iddia edemeyiz. Lakin öyle bir geçmişe suç atılıyor ki, insanların aklıyla adeta alay ediliyor.

Hamza’yı durduk yere Ünal Aysal mı kovdu? Hamza gidince Mustafa Denizli’yi Ünal Aysal mı getirdi? Aysal mı operasyonla getirdiği Denizli’yi gönderdi? Bunların olması ve Galatasaray bu kadar borç batağında yüzerken hoca sıkıntıları ile durduk yere boğuşması Aysal’ın suçu mu? Dursun Özbek kendi etti kendi buldu.

Kevın transferi fiyaskosu unutuldu mu? Basın açıklamalarında bile gaf yapan bir zihniyette ki yönetim Galatasaray’ı daha ne kadar yönetebilir ki?

Para harcamayım derken Burak’ı transfer sezonu bitince satıp Umut’a muhtaç olan Dursun Özbek’in zihin haritası değil mi?

Geldiği günden beri Galatasaray’ın mali sıkıntısı yok diyen, istediğimiz yıldızları kadroya katacağız deyip Jem’i, Bilal’i getiren ve bu isimleri beğendiğini GSTV’de açıklayan Dursun Özbek’in kendisi değil mi? Sezon başında bir tane bile güzel ürün çıkaramayıp, aylar sonra sıkışınca bileklik satmaya çalışacak kapasitede olan Dursun Özbek değil mi? Gstv ücretsiz olacak deyip sözünü her zaman ki gibi yiyen Dursun Özbek değil mi?

  • Dursun Özbek’i Galatasaray’ın başına bela edenler arasında, Aziz Yıldırım’ın avukatlığını yapıp Dursun Özbek’e oy veren Köksal Bayraktar yok mu?

Dursun Özbek suçu geçmişe atıp, kendi ettiği zararları göz göre göre üstelik, unutturmak derdinde… Ben toparlamaya çalışıyorum gösterişi yapmaya çalışırken, Mustafa Denizli’ye de emeklilik ikramiyesi verdi. Galatasaray’ı bir yerden toparlamaya çalışan bu zihniyet, diğer yerden batırıyor.

Galatasaray böyle bir başkan ile daha fazla gidemez. Bu açık açık intihar olur. Kongre de özellikle genç ve satılmamış üyelerin yumruğu masaya vurup istifa istemesi gerekiyor. Galatasaray önümüzde ki sezona mutlak süratle daha genç olmasının yanı sıra daha da tecrübeli olan, daha iş bilen bir başkan ile girmek zorunda.

Bu geçiş döneminde güçlü iş bilen bir başkana ve güçlü iş bilen bir yönetime ihtiyaç var. Ciğeri kediye emanet etmek, Galatasaray’ı Dursun Özbek’e emanet etmekten daha iyidir.Gönlüm yıllardır Adnan Öztürk'ün başkan olmasından yana. Umarım bu kez olur. Cem Uzan ve başka isimler de konuşuluyor. Ne kadar güçlü aday olursa o kadar iyi olur.Onun bunun kuyusunu kazmaya çalışayım derken koca Galatasaray'ı Orhan Atik'e kadar düşüren Dursun Özbek'e ve bile bile lades deyip şimdi de sezon sonu başka kumarlar oynayıp Galatasaray'ı batırmaya çalışan yönetimine istifa etmek bile az kalır. Galatasaray'ın kapısının önünden bile geçmemeleri lazım.Bu kadar yalan söyleyen bir başkanı Galatasaraylılar tarihinde görmedi. Galatasaray tarihinin en utanç verici başkanı olarak tarihe geçti. Gidene kadar böyle bir başkana sahip olmanın utancını içimizde hep hissedeceğiniz.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2016
  2015
  2014
  2013
  2012
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...