Makale Yaz
uagalatasaray10
Bu haberi yazdır
SEÇİM ŞART! YENİ YAPILANMA ŞART!
 Mar
02
 2016

   Galatasaray Büyük Bir Camia. Böyle büyük bir takımın takımı bu hallere düşüreecek yöneticilere emanet edilmesi artık LİSELİLERE bir ders olmalı

   Galatasaray Başkanı ve yönetimi seçimlerinde iyi bir Vizyonu olan bir başkanın seçilmesi gerekli. İleriye dönük kararlar veriliyor fakat nedense geriye dönüp şunlar bunlar oldu ders çıkaralım diyen olmadı bugüne kadar. 

   Dursun Özbek yönetiminin GALATASARAY kulübünün başına geçmesi ile birlikte ilk başta verilen sözler ile birşeyler yapabilir diye düşünülürken transfer sezonunun kapanmasıyla takıma yararından çok zarar verdiğini görmüştük

  Bugünlere geleceğimizi bilen insanlar vardı hep. Ama bir tek Dursun Özbek bu durumun bilincinde olup mali durumu düzeltmek için birşeyler yaptım diyebilmek için gelmiş olsa da aslında düzelmiş birşey olmadı. 

  Bugün Galatasaray 6.Sırada Lige ve Avrupa Ligine Havlu attıysa bu Yönetimin Suçudur. Takımın yedek sol bek, yedek kanat oyuncusu olmadığını bilerek ve En önemli ön libero oyuncumuz Meloyu göndererek oyuncu sayısını düşürmeyi ve maaş ve transfer ücretlerinden mali duruma bir çözüm bulmayı düşünmesi takımdaki düşüşün sebebi olmuştur. 

  --- Alex Telles, Bruma Kiralanmasaydı, Melo Satılmasaydı, Burak Satılmasaydı da GALATASARAY CEZA alacak mıydı? Alacaktı. Şimdi ne değişti? UEFA nedemişti? Oyuncuların satışından elde edilen ücretler uefa için bir anlam ifade etmemektedir. 

   Ne Yazik ki en başında Telles, Bruma ve Melonun gönderilmesi yanlış kararlardan bir tanesiydi. 

   Sonrasında Hamza Hamzaoğlunun gönderilmesi Mustafa Denizlinin getirilip yüklü bir para verilmesi iyi mi oldu? Mustafa Denizlinin gelişiyle giden oyuncuların parasıyla oyuncu alınacağı sözleri verildi! Ve yine kandırıldık. 

   Galatasaray'da futbolcular o kadar çok bölünmüş ki takım içinde ki birlik kaybolmuş. Futbolcuların bazılarına verilen yüksek maaşlar nedeniyle az maaş alan oyuncuların yönetime tavır alması ve performansındaki düşüş nedeniyle Galatasaraya zarar vermesinin sebeplerinden biri olmuş. 

  Bazı futbolcular paraya doymuş, Bazıları ise x kişi bu kadar alıyor bende bu kadar performans gösteriyorum benim neden maaşıma zam yapılmıyor demesi gelinen nokta bu.

  Öncelikle Başarılı, Galatasaray için çözüm olabilecek bir başkanın seçilmesi. Parayı kullanan başkan DEĞİL! Galatasarayın menfaatlerine harcayan Galatasaray için orada olan BAŞKANA İHTİYACIMIZ VAR!

  Galatasarayı Avrupada eskisi gibi başarıya götürecek LUCESCU gibi bir T.Direktöre ihtiyacı var.

   En önemli sorunlardan biriside Futbolcuların arasındaki sorunların çözülmesi, sorun çıkartan, takıma zarar veren isimlerin gönderilmesi şart! Efendi! Dürüst! Koşuyor daha ne yapsın! vasıfları futbolcular için geçerli özellikler değil!

   Hamza Hamzaoğlu Umut bulut koşuyor, pres yapıyor sürekli umuta yükleniyorsunuz gibi söylemde bulunduğunda Bir forvet oyuncusunun görevi koşmak mı? Gol Atmak mı? Sadece koşmak için bu kadar para veriliyorsa bu adam neden FORVET? 

  Ne Umut Bulut, Ne Sabri Sarıoğlu, Ne Semih Kaya, Ne de Hamit Altıntopa ihiyacı yok GALATASARAY'ın. Gönderilen futbolcular kalsaydı da gereksiz oturan isimleri gönderselerdi daha hayırlı bir iş yapmış olurlardı. 

  Umarım Sorunlar Çözülür. Önümüzdeki Sezon İyi Bir GALATASARAY izleriz. Avrupa Kupalarına gidememek üzücü ama inşallah 1 yıl Galatasaray için Hayırlı olur. 

 

UmutArslan (Uagalatasaray10)





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2018
  2017
  2016
  2015
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...