Makale Yaz
ahmet-berman
Bu haberi yazdır
İşte Gerçekler
 Şub
28
 2016

 Sevgili renkdaşlar. 

Sizlere çok önemli gerçekleri açıklayacağım. Dedem bu takımda yıllarca oynamış milli bir futbolcu olduğu için, klüp içerisinde tanıdığım bir çok isim var ve kaynaklara bilgilere ulaşmak gayet kolay alabiliyor zaman zaman.

Şu an ki takım durumundan biraz daha geriye gidersem eyer. Sanırım seçim vaatlerinden biriydi sayın Dursun Özbek'in İbrahimoviç sözü. Sportif alanda başarı sözleri hemde tüm branşlarda. Evet bu gerçekleşebilirdi lakin UEFA kriterleri belkide yalan söylemeye itti birilerini ve bu yalancılık alışkanlık haline geldi. 

Yanılmıyorsam Ağustos aylarının sonuydu. Çok ünlü bir iş adamımız Dursun Özbek ve benim bir arkadaşım aynı zamanda o ünlü iş adamımızın yakın arkadaşıdır. bir mekanda sohbet ediyorlar. Arkadaşım Dursun beye İbo yu soruyor. Kendisinin direk lafı. "İbo bizde %100 anlaştık haftaya açıklarız" Bunun üzerine arkadaşım daha bu gün Bir gazetede yalanladığını hatırlatınca "Bunlar Dursunca işler sizin aklınız ermez cevabını verir". Arkadaşım üstüne Melo'yu sorar "Melo kalıyor" der ve "Neuyer" isimli bir sağ bek alındığını söyler. O zaman ben bir TV kanalında yönetici statüsünde görev yaptığımdan arkadaşım hemen beni aradı ve geçen diyalogları anlattı. Bende hemen Aziz Üstel abimi aradım ve durumu izah ettim. Cumartesi açıklanacağını ve o zamana kadar kimseye bişey söylememesi gerektiğinden bahsettim. Söylediği herşey yalan çıkınca bende çevreme karşı mahçup olmuş telefonlara çıkamaz olmuştum. Şimdi diyeceksiniz ki ne alaka bu konulara döndün.

Hemen açıklayayım; Mustafa Denizli gelirken kendisine Dursun'ca bazı sözler verildi. Bu oyuncu kadrosunun yetersiz olduğunu Mustafa Denizli adı gibi biliyordu ve Dursun'dan söz aldı. gGereken yapılacak ağacın dalları budanacaktı. Çünkü Fatih Terim'in diktiği ağaç gövdesi bazı dallar vermişti ama bu dallar artık zarar veriyordu. 

Koskoca bir camianın başkanından söz alan Denizli maalesef o talihsiz açıklamayı yaptı ve "Dallar budanacak" dedi. Tabi talihsiz adam nerden bilsin Başkan yalancı ve bir mektup ile geri vites yapacak kadar vizyonsuz. hatta ileri görüşlülüğü olmadığı gibi korkağın teki.

Taraftarın önüne sürekli değişik yollarla isimler atan Dursun sadece tavırlarıyla ve basına bilinçli sızdırdığı bilgilerle git artık dedirtecek. Ben daha geçenlerde kendi Tiwetter adresimden paylaşmıştım demeçleri. Denizli transfer olacak demiş Dursun onaylamış. Bir gün sonra Transfer imkansız demişti. Bunu duyan Denizlinin dünyası karardı. Çünkü Budanacak dediği adamların eline komplo eseri kalmıştı. şimdi tazelenmesi gereken güven yerini sevgisizlik saygısızlık ve umursamazlığa bırakmıştı. 

Bunların yanına takım içindeki sinsi aslanlar ( Selçuk, Olcan, Hakan Balta ve Burak ) çetesi ince ince başlamışlardı çalışmaya. 

İlk hamle Burak'tan geldi hani o kral deyip yere göğe sığdıramadığımız Fanatik Beşiktaşlı kardeşimizden. Transfer sezonundan önce gelen daha yüksek teklife hayır diyip, Transfer sezonu bitince daha düşük paraya ben gitmek istiyorum diye Taraftara bile el sallayan Burak. Gölcü kardeşimiz sözde çok sevdiği takımını çaresiz bırakarak bir çok soru işaretini insanların zihninde bırakarak timsah gözyaşlarıyla gitti. 

Denizli'ye Bunlarda yetmezdi.. O açıklamanın hesabı verilecekti..

Selçuk geri paslar, zor toplar bilerek yapılan hatalar, taraftarın sevgilisi Snijder ile saha içi ve dışında takışmalar. Olcan oynasın diye Carole denen eksik yetenekli ama elinden geleni vermeye çalışan adamın üstüne oynamalar ve Snijderi onun üstüne atmalar. yılların tecrübesi Hakan Balta'nın çizgiden göbeğe top çıkartması ve dönen topu rakibin alarak atak yapması daha niceleri. Futboldan biraz anlayan birinin bu oyunları görmemesi imkansız. 

He birde Yasin meselesi;

Hatırlayın Bursa maçı Kupa Galatasarayın Maçın Oyuncusu Yasin. Seviniyor emek vermiş mücadele etmiş taraftarın gözüne girmiş. 2. Kaptanla arası iyi ne olduysa bir kamp dönemi Yasin yok. Olmaz, olamaz..!!! neden o maç Burak küsmüştü çünkü Yasin havaya girmişti önüne geçecekti.. Geriye kalan oyunları zaten biliyorsunuz.

Bu saatten sonra hiç ama hiç kimse Galibiyet beklemesin. Fenerbahçe maçında Denizli takımın hala başında olursa tarihi hezimete hazırlıklı olun. Benden söylemesi...

Saygılarımla.......





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2016
 
Şubat (1)
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...