Makale Yaz
nusretoglu
Bu haberi yazdır
Denizli, Bırak Bizi!
 Şub
26
 2016

Denizli ile olmuyor ve olmayacak da. Adam daha maç 0-0 iken basın toplantısında ben yenilgide nasıl bir konuşma yapayım, kimi suçlayayım düşüncesininin izlerini taşıyor yüzünde. Zaten dikkat edin maç 3-1 iken daha rahat bir yüz ifadesi var. Çünkü ne konuşacağını bulmuştur beyefendi. Oyuncular kenara baktığında bitmiş bir adamın yüz ifadesini ve çaresizliği görüyorlar ondan dolayı gardları çok erken düşüyor gol yediğinde. Yaptığı oyuncu değişiklikleri, oynattığı kadro ve taktiksel hatalar nedeniyle kendi yetersizliğinden bahsedeceğine kalkıp futbolcuların yetersiz olduğundan bahsetmez mi? Tamam oyuncular çok iyi değil biliyoruz, zaten onlara da 2 çift lafım olacak ama sen bu kadronun senden önce Benfica’yı yendiğini, geriden gelip çok maç aldığını dahası Melo’lu hali ile geçen sene şampiyon olduğunu bilmiyor musun. Bal gibi de biliyorsun ama “kadrom yetersiz” demek kendi acziyetini beyan etmekten başka birşey değildir.

Teknik adamlar takımlara maksimum %20 oranında katkı yaparlar derler ama şahsi kanaatim aslında bu etkinin çok daha fazla olabileceğidir. Yoksa geçen sene bırakın şampiyon olmayı, 3. olsak bile iyiydi. Şimdi düşünün takımda teknik adam olmadığını, GS bundan kötü mü olurdu. Ben antrenör (Cevat Hoca) ile şampiyonluk yaşanmış bir sezon hatırlıyorum. Denizli bırakın katkı yapmayı takımı daha da aşağı çekti. Devre arasında 2 tane oyuncu alıyorsun 2si de vasat bile değil. Biri stoper bozması, diğeri ise eh işte denilebilecek seviyede ama maalesef iyi bir Sabri kadar oynayamıyor. Yıllarsa sol kanada transfer yapıldı, Cihan Haspolat’lı döneminde başlayan sıkıntı sadece Eboe döneminde biraz başarı sağladı ama tonlarca para dökülen Veysel, Salih Dursun ve Tarık Çamdal buraya ilaç olamadığı gibi idare bile edemedi. Oynayan hep Sabri yine. Dün de takımın en iyisi Sabri idi.

Futbolcularda da tükenmişlik sendromu var sanki, Chedjou aptalca hatalar yapıyor, Selçuk bir tane bile top kapamıyor, Yasin bir pozisyon nasıl heba edilir dersi veriyor (gol attığı için dikkat çekmeyecek yine), Sneijder ve Podolski sadece geziniyor, Denayer sezon bitse de City’e dönsem telaşında, Carole 1 tane isabetli orta yapamadı, Donk Tarık’tan sonra medya gazı ile alınmış 2. Vaka olduğu ispat edercesine pozisyon hatası yapıyor, savunma 1 sağdan 1 soldan birbirinin aynısı 2 gol yiyor, duran toptan 5 kişinin arasından adam gelip kafa golü atıyor, Denizli seyrediyor ve Muslera acı acı bakıyor. Malzeme bu demek işi çözmüyor maalesef.

Bitti bu sezon. Türkiye kupasından da eleniriz, 5. Olsak dua edelim.

 

Selamlar... 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2022
 
Şubat (1)
  2017
  2016
  2015
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...