Makale Yaz
aschilius
Bu haberi yazdır
Gerek var mıydı?
 Şub
22
 2016

Merhaba renkdaşlar,

Dün gece ki maç, galibiyet bence hiç bir Galatasaraylı'nın içine sinmemiştir. Benim sinmedi çünkü.Maçı bu kadar germeye gerek varmıydı? Hakem bu hareketleri yaparak ne kazandı? Bence herşeyini kaybetti...

Trabzonun penaltı olan pozisyonu vermeyip, olmayan bir poziyona penaltı verince, balansı kaydı hakemin. Yaklaşık 20 yıldır çok yakından takip ettiğim takımımın böyle bir galibiyet alması beni hiç mutlu etmedi. Ben Selçuk'un yerinde olsam o penaltıyı gole çevirmezdim.Çünkü bu galibiyetin bize hiç bir katkısı yok. Zaten şampiyonluk yarışından kopmuşuz, Trabzon desen aynı. 

Bence hakem dün akşam Türk Futbol tarihini değiştirmiştir.

Gelelim Mustafa DENİZLİ'ye!!!! 

Nedir abi bu Koray Günter Aşkı??? Tamam dün akşam fena oynamadı ama, geldiğinden beri Semih'in ve Chedjou'nun sakat olduğu dönemlerde bile şans bulamayan bu adamda ne gördü Denizli? Chedjou'dan ön libero olmaz OLAMAZ!!!!! Bilal'i neden oynatmıyorsun? Emre'yi neden oynatmıyorsun? 

En önemlisi Wesley neden yedek????? 

Lazio maçında 8 stoperle oynadın.Duran toptan gol yedin! Takıma ne çalıştırıyorsun taktik olarak çok merak ediyorum. Forvet alamadığın ara transferde tek forvetin satılmasına onay veriyorsun, sonra da kendi gitmek istedi deyip kendini aklamaya çalışıyorsun. Bu takımda gol atacak 2 adam var, Poldi ve Wesley. Wesley yedek. Poldi golünü attı yine dün akşam. 

Peki sorayım o zaman şimdi;

Haftaya hem Poldi hemde Wesley cezalı!!! Donk'lamı gol atacaksın ya da Yasin'lemi? 

Galatasaray'ı bu duruma düşürenler bu kadar rahatken, bence biz taraftar olarak gerekli tepkiyi koyamıyoruz gibi geliyor bana. Fatih TERİM'i bu kulüpten kovanlar, Mancininin devre arasında aldırıdığı 9 tane BOŞ futbolcunun hesabını soramayanlar, kalkmış bugün ceza almaktan bahsediyor. Sormazlarmı adama SİZ BUNLARI GENEL KURULLARDA NASIL İBRA ETTİNİZ?? diye...

Adnan POLAT'ı başarısız oldu diye küfür kıyamet bu kulüpten kovduranlar;

ALIN YÜZ YILIN GALATASARAY'I KARŞINIZDA... 

Fb başkanı çıkıp, ''Allah Kimseyi Onların Durumuna Düşürmesin'' açıklaması yapabiliyor ve sen buna cevap veremiyorsan, bırakın bize dümen yapmayı..

Bu kulüpte yapılan transferlerden, satılan kombinelerden, Store'lardan ve bilimum her türlü gelirden kim kendi şahsına nema sağlamışsa, ben ödediğim kombine, aldığım forma, evime aldığım digital platforma ödediğim hiç bir parayı helal etmiyorum.

Bu Ülke de tek zevkimiz futbol ve tek isteğimiz takımımızın iyi yerlerde oldığunu görmek.

Ama siz dışarıdan karıştırılamayacak bu camiayı, kendi içinizde bitirdiniz resmen. Yazıklar olsun!!!!  

Bu karışıklığa, bu rezilliğe GEREK VAR MIYDI? 

Saygılar,

Serkan..





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2019
 
Ocak (1)
  2018
  2017
  2016
  2015
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...