Makale Yaz
bylempe
Bu haberi yazdır
Bir Maç Bir Hakem Bir Taraftar
 Şub
22
 2016

Yazıya nerden başlıyayım diye düşündüm dün heralde farklı bir maç izledim dün tüm televiziyonlarda saygısız birini kahraman gibi gösterip sembol yapmaya çlaışıp oyuncunun alacağı cezayı azaltmaya çalışan bir yönetim ve buna çanak tutan iki taraftar grubu bir her insan hatalı olabilir trabzona verilen penaltıda koray niye gidip hakeme temas etmiyor niye galatasaraylı futbolcular hakeme yürümüyor. Dün resmen trabzonun 90 dakika hakeme oynaması hakemi baskı altına alması hakemi hataya zorlamış ve maçın katlolmasına neden olmustur.

Yok iki penaltı verilmemiş her hareket görülecek diye birşey yoktur. Hakanın pozisyonunun penaltıyla alakası yok marin olayında penaltı çalına bilir ama bana kalkıpta 4 kırmızı kartta haksızdı diyecek adam kesinlikle futboldan anlamıyor demektir. Bizim kendi taraftarımızda buna çanak tutuyor gördükçe üzülüyorum yorumlara baktıkca farklı bir maçmı izledik trabzonun bizim ceza sahamıza toplasan 4 kere yaklaştı galatasaray kötü futbol oynamadı. Kırmızı kartlara gelecek olursak özerin ilk sarısına yanlış diyecek adam varmı hakeme tehtit vari parmak sallıyorsun hakem uyarıyor devam ediyorsun sarı yiyorsun ikinci hareket  carolle ye bilekten süpürme yapıyorsun ikinci sarı kırmızıdır bunun izahı olmaz aykut denen futbol katiline gelelim kornerde ilk olarak donkla münakaşa ediyorsun hakem uyarıyor sonra gidiyorsun podolskiyle dalasıyorsun hakemde yeter artık deyip sana ikinci sarıyı podolskiyede bir sarı gösterip aykutu oyundan atıyor yanlışmı ne yapsın hakem gözmü yumsun. Diğer sarıya geleyim cavanda topa müdahale ediyorsun okey topa müdahale öncesi umut daha avantajlı ayağını uzatırken ayağına bir şarjda bulunup ayağının yere basmasını sağlıyorsun o hızla oyuncuda yere düşüyor penaltımı hakemin insiyatifi ha verilmeyebilirdi hadi verdi hakem kararı cavanda gidip hakeme temasta bulunuyorsun kural açık ve net hakeme temasta bulunamazsın tak kırmızı kart.

Gelelim sözde kahramanımıza türk futbolu öyleki hatalıyı kahraman yaparız. Sen hakeme saygı duyacaksın hami mandıralınında dün dediği gibi siz topla sevgili olacaksınız sizin işiniz topla hakemle değil bu laftan feyz alamayan trabzon yönetimi ve bizim sözde taraftarlarımız sen hakem olsan maç esnasından elinden kırmızı kart alınıp sana gösterilse o adam haklımıdır bu adam futbola saygısızlık etmiştir dünki ingiltere kupası maçlarına açın bakın verilen kırmızı kartlara gülersiniz bu futbol hatasıyla iyisiyle kötüsüyle hakemimizi linç edeceğimize sahip çıkalım her hafta bir hakeme sitem ediyoruz karar yanlış ne doğru söyleyin verse ondan iyisi yok vermese kötüle ozaman tff acilen tüm hakemleri kovsun yabancı hakemler yönetsin farkı varmı bana göre yok azıcık oturun düşünün ve dün o hakem yerine kendinizi koyun trabzonsporlu oyuncuların ilk dakikadan itibaren hakeme oynaması baskı altına alması saolsun bizim yorumcularımız hakemi kovdu biri bahis baronlarını orataya koydu. Yazık tff acilen olaya el atıp bu oyunculara gereken cezayı versin hakemide kızağa çeksin maç tekrarlanırmı tekrarlanırsa galatasaray yine tek kale maç yapar.

(Oyuncu isimlerimde bazı imla kuralı hatalarıda yapmış olabilirim affedin saygılarımla)





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2016
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...