Makale Yaz
aygen
Bu haberi yazdır
5N1K!
 Şub
09
 2016

Öncelikle sıkıldığım bir konudan başlamak istiyorum.transfer türk külüpleri olarak enayi yerine koyulduğumuzu bundan 5-6  ay önce falan  yazdığım yazımda dile getirmiştim.korkuyorum ki Yükselen çin piyasası türk futbolunu ekonomik olarak çok etkileyecek görüyoruzki sözleşmesi biten oyuncular kariyer istiyorsa ingiltere,İSPANYA nin orta seviye takımalrına gidiyor ve buda beni çok üzüyo çünkü sezon başında andre ayew,konoplaynka....bir sürü kaliteli oyuncu vardı .sevilla,swensea gibi takımlara gitti ama merak ettiğim bu oyuncular niye bize gelmiyorlar?

aslında cevap basit türkiye ligini 30 yaş için ideal görüolar ve gelmek istemiyolar ama unutmayalım bir oyucu 25-30 yaş arasında verimli olur ama bize sneıjder hariç bütün oyuncular 31,32,33,34,35,36 yaşalrında geliolar neden mi cevap basiit para para para çünkü o yaştaki oyuncualra biz gibi ,avrupa külüpleri o kadar para vermio peki soruorum bizim o avrupa külüplerinden ne eksiğimiz var ?

cevap basit TANITIM.nasıl die soracaksınız şöyleki bir oyuncu 24 yaşında antalyasprda oynuyor dielim.26 yaşında durağı 3 büyüklerden birisi oluyor.avrupa külpleri bunlardan bizden önce haberi oluyo ama nie bu oyuncuyu antalyaspordayken değilde üç büyüklerdeyken alıyo .cevap basit aslında bizi utanıyorum ama enayi yerine koyuyolar mesela ardayı gördüler 15 e aldılar ama 2-3 sene sonra 50 ye sattılar peki yine  bi soru neden arda gs'deyken  50 milyon değildide atloticoda 50 milyon oldu.arda atleticoda çokmu farklı oynadı hayır olay basit çünkü ispanya ligi izlenen bi lig.yani bizim öncelikle türkiye ligini pazarlama olayını iyi ayarlamamız lazım 

Diğer bir sorun yöneticiler ve menejerler nie bizim menejerlerin aldığı komisyon yıllık ücret vs haberimiz olmuo.yoksa menejerler usulsüz para mı sokuyolar cebine die bi soru daha.peki onu anladım nie 1,5 luk oyuncuya 4,5 milyon verilio yoksa arada bazıları zenginmi oluyo?die bir soru daha..peki kazancımız gelirimizle kafa hesabıyla aynı iken neden 200 milyon borç oluyo.

peki en büyüğü ,gsnin maddi olarak durumu kötüyken neden külüp taraftara açılmıo yoksa bazı kişiler para kazanamayacağım die mi açtırmıyo?.

neden verilen sözler yerine getirlmio?neden taraftara bazı önemli açıklamalar yeri ve zmanında yapılmıo ?neden külüp üzerinden açılan davalar ve sonuçları ile ilgili .çıkıp net bilgilendirme yapılmıo?

neden gs tvnin taraftarın büyük bölümü tarafından izlenilmemesi sağlanıyo?

yoksa bazıları böyle dahamı çok para kazanıyo?

peki onu bunu geçtik verioduk parayı getirebiliyoduk bazı yıldızları peki şu çekik gözlülerden dolayı nasıl getirecez artık yıldızları.?

sabriyimi izliycez? selçuk şahinimi ? haa diyeceksiniz işte öyle böyle arkadaş kimse çıkıp prim yapmasın hiçkimse stada giridğinde sabriyi izlemek istemez kusura bakmayın biraz objektif olun emin olun gerçeği göreceksinizz?

neden niçin ne zaman,nasıl,nerede kim  falan filan soru soru soru birtürlü içinden çıkamıyorum galiba kandrılıyoruz ve bazıları bizim spor sevgimizi kullanarak zengin oluyo ama unuttukLArı bişe var bir kamera onların her şeyini saniye saniye çekiyo.

VAKTİNİZİ ALDIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM .UMARIM YÜZÜNÜZDE BİR TEBESSÜM OLABİLMİŞİMDİR.

   KENDİNİZE İYİ BAKMANIZ DİLEĞİYLE ;

     HEPİNİZ HAKKINIZI HELAL EDİN DOSTLARIM...

bu borçların nedeni olan hırsızların (külüpten emeksiz ve habersiz para alanların) hepsinin aldıkları mal umarım gün gelir misli misli beteriyle çıkar 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...