Makale Yaz
eleanor34
Bu haberi yazdır
Hedef gelecek sezon şampiyonluk
 Şub
07
 2016

  Herkese merhabalar. Konya maçındanda görüldüğü üzere bu takım bu sene şampiyon falan olamaz. Bizim bu seneki amacımız Türkiye Kupasını kazanmak ve UEFA da ilerleyebildiğimiz kadar ilerlemek olmalıdır. Ancak haziran temmuz ayları geldiğinde çok ciddi hamleler yapmamız gerekiyor. Tamam ceza aldık eğer bu sene Türkiye Kupasını kazanırsak önümüzdeki sene avrupaya gitmiyoruz. Bunu bir nevi fırsata çevirmeliyiz. Dursun Başkan mayıs ayında erken seçime gitmeli. Gerek güven tazelemek için, gereksede gerekli yetkiyi alabilmesi için. 

  Haziran Temmuz ayı gibi, bizim Denizli yle yolları kesinlikle ayırmamız lazım. Artık geleceğe dönük hamle yapmanın zamanı gelmiştir. Başarıya aç bir teknik direktör tercihi ve onun 0 dan kuracağı bir takım yaratma amacında olmalıyız. Tıpkı 5 sene önceki Terim gibi. Şimdiden söylüyorum eğer yaza kadar Mourinho Manu ya imza atmazsa bizim haber kaynaklarında haberlerini görürüz ki en yanlış imza olur. Daha çok Klopp, Tuchel tarzı birileri lazım. 

  Çin den, Katar dan, İngiltere den gelecek oyuncu teklifleri eğer doğru rakamlarsa kabul edilmeli. Bu takımdan herkes gidebilir. Herkesin yeri dolar. Ama bana kalırsa çok iyi bir teklif olmadığı sürece Muslera kalmalı. Onun dışındakiler; 

  Chedjou, Semih, Sabri, Telles, Selçuk, Sneijder, Umut, Tarık, Yasin ve hatta iyi bir paraya Olcan, Podolski. Direk gönderilmeli.

  Takımın önce maaş yükünü hafifletmek lazım. Artık yerli kuralı yok avrupa futbolunu sıkı takip eden normal insanlar bile (benim gibi, sizler gibi) 40 50 milyon € a taş gibi bir takım kurabilirler. 4 5 tane yaşları 28 civarı olan oyuncunun yanına 6 tane genç 22 23 lerinde oyuncu bulunması gerekiyor. 

  As takımdaki 7 8 oyuncuyu satmak bile bize hem ciddi bir transfer geliri hemde ciddi bir maaş bütçesi oluşturacaktır. Eğer olurda bunları gerçekleştirirsek ve ucuz yollu kaliteli bir takım kurmayı başarabilirsek en son takıma uygun oyunu onun üzerine kurabileceğimiz bir yıldız alınsın. 

  Takım genç oyuncularla anadolu takımına döner diye kimselerde korkmasın. Doğru planlama ve doğru genç tercihiyle 1 sene takım bir arada oynasın. Ondan sonra özlenen Galatasaray tekrar geri döner. 

  Sanırım resim tam olarak ne anlatmak istediğimi en iyi şekilde özetlemiş. 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2016
  2015
  2014
  2013
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...