Makale Yaz
kutlugs43
Bu haberi yazdır
Bu Taraftarlık Değil
 Ara
18
 2015

Maçlarda anlamadığım bir nokta var. Taraftar grubu kime niçin protestoda bulunuyor? Bence bunun farkında bile değil çoğusu. Medya o kadar güçlü bir etken ki bir algı oluşturuluyor ve genel ekseriyetiyle koyun aklı olan milletimizde arkasına takılıp gidiyor. Kupa maçında da aynı şeyler devam ediyor. Yönetime protestoya sonuna kadar hak veriyorum ama oyunculara niye. Hele ki Sabri ve Umut bence en son ıslıklanacak oyuncular. Bu oyuncuların kapasiteleri hep buydu bunu bilmeyen var mı acaba. Öncelikle kendileri bile kabul ederlerken bunu bizi bu oyunculara mahrum bırakanlarda mı suç bu oyuncularda mı?

Soruyorum ultraslana. Sneijder alınmadan Drogba alınmadan önce bu takım nasıl oynuyordu hatırlayan var mı? Muslera, Eboe, Ujfalusi, Semih, Hakan, Melo, Selçuk , Emre, Engin, Necati, Elmander. Bu kadroda kaç tane yıldız var söylermisiniz. Bu kadroyla fenerin ceza sahasında oynamadık mı maçları biz. Sneijder geldi Emre ile Engin kesildi Drogba geldi Elmander kesildi. Zannedildi ki maçlar yıldızlarla kazanılır. Savaşlar bile askersiz kazanılmazken maçlar mı kazanılacak. Bu oyunculara bir de kendini yıldız sanan Burak eklendi. Üstüne bir de defansif hiçbir katkısı olmayan Yasin hatta Podolski.

Renkdaşlar bizim sorunumuz yıldız oyuncu değil asker oyuncu barındırmamamız takımda. Yıldızlara gereğinden fazla değer gösterip askerleri küstürmemiz bence sorun. Uefayı yıldızlarla mı kazandık? Hagi hariç kimdi o takımda yıldız.

Evet geçen birisi yazmıştı hangi günahın bedeli bu diye. Evet işte bu günahların bedeli bu. Şu andan sonra yapılması gereken koşmayan oyuncuları takımdan uzaklaştırmak takım için değil istatistik kağıdını doldurmak için oynayan oyunculara yol göstermek en doğrusu. Hamza Hocaya herkes laf etti ama bu problemi görmüştü o. Burak’ı da kesmişti zaman zaman Sneijder’i de oyundan düştüğü anlarda oyundan almıştı. Ama biz taraftarlar O adama yanlış yaptık. İstediği oyunculara bir bakın. Sigthorsson ve Niasse. İkisi de pres yapan ve mücadele eden oyunculardı.

Neyse lafı uzatmak istemiyorum ve Ultraslana buradan çağrıda bulunuyorum. Maçın içinde özellikle de mücadele eden oyuncuları ıslıklayıp durup şeytan çağırmaya çalışmayın. Islıkladığınız oyuncular kapasitelerinin sonuna kadar elinden geleni yapanlar. Sorun şu ki kapasiteleri bu. Bize daha doğru oyuncuların getirilmesini sağlayacak ezik olmayan bir yeni yönetim gelmesi için de protestolara devam. Yoksa daha çok günahın bedelini çekeriz.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2016
  2015
  2014
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...