Makale Yaz
aschilius
Bu haberi yazdır
Masallar Masallar...
 Ara
03
 2015

Merhaba renkdaşlar,

2 gündür kulüpten ilginç haberler çıkıyor.Grouskreuttz ayrılmak istiyor yönetim tamam diyor! Hiç oynamadan aldığı 925 bin € ' ya rağmen. Kadın basketbol takımımız masa başında alt ediliyor, başkan çıkmış ''Sen Kimsin Harun'' diyor. Harun TBF Başkanı Dursun bey. Sonra da dert yanıyor bizi ancak masa başında alt ederler diye. 

Keşke sizde dirayetli bir yönetim olsanız da masa başında eliniz kuvvetli olsa. 

Kasımpaşa maçına gidiyor başkan, güvenlik başkanı tanımadığı için locaya almıyor!!!!! GALATASARAY BAŞKANI'NI !!!! 

Kulübün parası yok diye ağlıyor yönetim, Mustafa Hoca'ya yıllık 2.5 milyon $ para veriyor. Grouskreuttz 925 bin € cukka ediyor, giderken kulübe tazminat ödeyecekmi çok merak ediyorum !!!! 

Sneijder çıkıyor Hamza Hoca'ya sallıyor, Mustafa Hoca Fatih Hoca'yı arayıp fikir alışverişinde bulunuyor vs. 

Fatih Hoca bu takımdan gideli 3 sene oldu. Neyi danışıyorsun hala? Fatih Hoca gittikten sonra köprünün altından geçen sular köprüyü yıkmış,kulüp ÖZBEK kardeşlerin elinde oyuncak olmuş,bırakın artık Fatih Hoca'yı falan. Fatih Hoca yı en çok seven taraftarlardan birisi olarak bunu söylüyorum. 

Bugün liseli muhabbeti yüzünden kulübün geldiği nokta bu. 955 milyon TL borç, Avrupa'dan men edilme olasılığı, büyük ihtimalle bu sene şampiyonluk yarışına giremeyecek bir takım, başta yönetim kademesi olmak üzere teknik kadro ve futbolcu geleceğinin belli olmadığı bir kulüp. 

Zamanında Adnan POLAT'a yapılan terbiyesizlikleri (küfür, hakaret vb.) yerinde bulan ve destekleyen çok muhterem liseli ''derin'' abilerimiz, Ünal AYSAL'a ya da Dursun ÖZBEK'e bu durumda iken neden ses Çıkarmıyor-Çıkarmadı?

Bakıyorum halen Çare Ünal Aysal diyen arkadaşlar var. Bırakın bu boş işleri.Adam kulübün anasını ağlattı, bir sezonda 2 teknik direktör değiştirdi, devre arası 14 milyon € transfer harcaması yaptı ama halen çare Ünal Aysal ha? Güldürmeyin beyler. Fatih Terim olayına girmiyorum bile ! 

Bu arada Aysalcılar demesin sakın takımı 2 sene şampiyon yaptı falan filan.Takımı Fatih Hoca şampiyon yaptı.19 futbolcu gönderip 21 futbolcu aldığı sezon play-off mevzusu olmasaydı 9 puan farkla şampiyon olmuştuk. İş Hoca da biter başkanda değil... Zaten Ünal Aysal'ın bu kulübe kazandırdığı ne var çok merak ediyorum borçtan başka. Aysal transferlerini söyleyecek arkadaşlara da şunu söyliyeyim; Arabanızın patlayan lastiğini değiştirmezseniz, devam edebilirmisiniz yola? Yani transfer yapılmak zorunda zaten.Yapmazsan, bugün bu halde oluyorsun işte. 

İşin özü şu ''BIRAKIN MASAL ANLATMAYI ÖZBEK YÖNETİMİ'' ne kulübün masa başında alt edilmesine engel olabiliyorsunuz, ne transfer yapabiliyorsunuz, ne transfer ettiğiniz adamı oynatabiliyorsunuz, ne de bu adamı elinizde tutabiliyorsunuz. REZİLSİNİZ (.)Yönetimsel olarak verilebilecek her türlü zaaf ve eksikliğiniz mevcutken halen biz ne yaptığımızı biliyoruz edasında takılıyorsunuz. 

Masallar Masallar...

Saygılar,

Serkan.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2019
 
Ocak (1)
  2018
  2017
  2016
  2015
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...