Makale Yaz
tnrakkurt
Bu haberi yazdır
Kendi sistemini kurmalı!
 Ara
02
 2015

Bizim ruhumuz daha ölmedi başka takımlarda olmayan Galatasaray Ruhu hala içimizde var. Öncelikle yeni hocamız Mustafa DENİZLİ'nin sorunu teşhis etmesi lazım.

Takımın bu sezon oynadığı tüm maçları izleyin ve geçen yılla karşılaştırın problemin nereden kaynaklandığını görürsünüz. Son yıllarda ön libero bu takımın en önemli parçası haline getirildi. 

Bu takım Melo'ya alıştı geçen yıl Melo sakatken Hamit vardı bu yıl ikiside yok bu bölgeyi doldurmadan sezona başlamak zaten intihar gibiydi.

Ve artık bu Kriz ayyuka çıktı takım yürümüyor. Devre arasına 4 maç var ve bu 12 puan eder acil bir çözüm lazım o bölgeye eğer sistem böyle işlemeye devam ederse ilk yarı bitmeden şampiyonluk hayal olur havluyu atarız.

Takımda işlemeyen ikinci bir bölgede forvet mevkiisi maalesef burda tıkanıp kalıyoruz çünki elimizde çok alternatif yok.

Acil takımı kaynaştırıp gerekirse bu takımda herkesi tanıyan bir iki eski futbolcumuz Emre Aşık Ümit Davala Hasan Şaş Tugay gerekirse bir yönetici Abdürrahim Albayrak 'dan yardım istenmesi gerekir.

Madem Mevzu Galatasaray'sa gerisi teferruat Herkes elini taşın altına koyacak. Sayın başkanımız ve yönetim egolarını bir kenara koyup bunu yapmak zorun da ha yok ben yapamam prensiplerim var diyorsan da bu takımın başından gideceksiniz kardeşim ! 

Bu takım sizin babanızın tapulu malı değil !

Son sözlerim Denizli'ye eğer bu takımın problemi çok gol yemekse Hamza hoca defalarca 4-2-3-1 'i denediyse mecburen gol yeme sıkıntısını çözüp Sneijder Burak ve Poldiden sorumluluk almasını isteyeksin.

Melo'nun yerini kimse dolduramıyorsa oraya iki değil 3 kişi koyacaksın Bursa maçında alacağımız bir beraberlik yada mağlubiyet bizi şampiyonluktan eder.

Tek çare ortaya Selçuğu koyup sağına Jose yi soluna Bilali koyacaksın önlerine Sneijderi Forvetede Burak ve Poldiyi koyacaksın. Başka çare yok bu gol yeme problemi ancak böyle çözülür. 

Bu sistemi uygulamak içinde iki bekini hızlı tutacaksınki sağ ve sol açık aksamasın Sağda bu yıl hiç görmediğimiz izlemediğimiz Sabrinin bu ukala tavrını çekmektense Tarık Çamdal ' a bu senin son şansın demenin zamanıdır solda ise elde tek kalan Olcanı ciddi uyarıp onunda son şansları olduğunu söylersen devre arasını görürüz diye düşünüyorum. 

Devre Arasında mali durumumuza göre 2-3 takviye yaparsak inşallah şampiyonuğu görürüz. Benim önerim maliyeti düşük Donk ve Cardozo bu işi çözer. 

Ateşten Bir Gömlek giyen Mustafa Denizli'nin Allah yardımcısı olsun.

Ruhunu Asla Kaybetme!

Saygı ve Sevgiyle..





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...