Makale Yaz
uagalatasaray10
Bu haberi yazdır
Hoşgeldin Mustafa DENİZLİ
 Kas
24
 2015

  GALATASARAY camiasına hayırlı olsun. MUSTAFA DENİZLİ şu zamanda TÜRKİYE'de gelebilecek en tecrübeli isim.

     2015-2016 Sezonunu inşallah şampiyonlukla kapatırız. Futbolda her an herşey olabilir. Önümüzde zorlu maçlar var.

     Fenerbahçe çok iyi isimler olabilir ama bu iyi isimlerin olması fenerbahçenin yenilmeyeceği anlamına gelmiyor. Beşiktaşta öyle çabuk koşan at gibi ama geçen sene de gördük ki çok iyi giden beşiktaşta mağlubiyetler arka arkaya geldi.

     Biz GALATASARAY'lıyız ve burada isimler gelip geçici. Bizler tuttuğumuz takıma destek veriyoruz isimlere değil. O Yüzden bizler futbolcuları eleştirebiliriz ama gerçekten HAKKINI VERENİN HAKKINI YEMEYİN.

     Ben 24 Yaşındayım ve burada görüyorum ki çok gereksiz şey yazanlar var. Küçük kardeşlerimiz var da onların arasında. Burada yazdığın o kötü kelimeler sizlere zarar verir. O yazdıklarınız sadece 1 gün orda görünür ve gider.

    Hakan Balta, Selçuk, Yasin, Bilal, Emre Çolak, ya bu adamlar bu hakaretleri hak etmiyorlar. Ben bir TARAFTAR olarak üzülüyorum bunları görünce. Bizler kendi takımızı kötülüyoruz ya. Ya bu duruma geldik.

   Emre Çolak daha genç ve sürekli oynasa eminim herşeyini ortaya koyacak ve övgüyle bahsedilecek birisi olacak fakat şans verilmiyor ve 1 maçta şans buluyor ondada bir iki hata da emen kötüleniyor.

   Şimdi de Mustafa Denizli geldi onu bile eleştirenler var. Umarım Mustafa Denizli Başarılı olur. Ona bu haksız eleştirileri yapanlarda ya helal olsun hocanın hakkını yemişiz derler. Ben kendi fikrimce söylüyorum TÜRKİYE'de daha önce de makalede söyledim FATİH TERİM'in gelmesini isterim fakat bende biliyorum gelmeyeceğini bende öyle gönderilsem bende gelmem.

   İnsan Evinden 1 kez kovulursa 2.sinde bir daha o eve dönmez. Ne kadar o evi sahiplenmiş olsanız bile dönmezsiniz. Ama MUSTAFA DENİZLİ gelmese kim gelecekti? ERSUN YANAL gelecekti yalan mı? Ersun Yanal'ın Fenerbahçenin hazırlık kampında neler yaptığını herkes biliyordur. Onun dışında TÜRKİYE'den başka bir hoca gelmezdi Tecrübeli olarak.

    Arkadaşlar 2015 Yılını bitiyoruz 2016 yılına gireceğiz. Ve Baktığımızda bir birine düşman gibi davranan insanlar var. Lütfen Bırakalım birlik olalım.

    BİR ELİN NESİ VAR İKİ ELİN SESİ VAR. TARAFTARIMIZI BİRLİK OLMAYA DAVET EDİYORUM. BİR ÇOK ARKADAŞIMIN BANA KATILACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM. WEBASLAN SAYFASINDA BÖYLE ŞEYLER PAYLAŞACAKSANIZ TARAFTAR BÖLÜMÜ KAPATILSIN DAHA İYİ.

    Dediğim Gibi İSİMLER geçicidir. BİZİM SEVDAMIZ ARMAYA!





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2018
  2017
  2016
  2015
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...