Makale Yaz
tatarua
Bu haberi yazdır
Umarım Umut ve Sabri'den de Kurtuluruz
 Kas
21
 2015

Hamza hamzaoğlunun gidişi son zamanlarda aldığım en güzel haberdi. Şimdi birçoğunuz bana tepki gösterceniz de biliyorum ki o tepki gösterenler de daha 1 hafta önce hamza hamzaoğluna eleştirip sayıp sövenlerdir. Maddeler halinde neden hamza hocayı istemediğimi  yazmaya başlıyorum :

1) Sabri ve Umut aşkı : Bir tanesi takımın en kötü pas yüzdesine sahip , kullandığı pasların yüzde seksenini geriye atan , pozisyon bilgisi ve hava hakimiyeti sıfır fakat yıllık 1.8 milyonu euroyu götüren adam Sabri. Şu adam bugun gs den yollansın 500 binden yukarı para alamıcagını herkes bılırken cüneyt tanman ve hamza beyfendıler bu parayı verdıler. Hadi geçen sene alternatifi yoktu bu sene deneyar’i almışız , denayerin orjini stoper olmasına rağmen sabriden her konuda önde olduğunu bile bile şu sabri’yi her maç görüyorduk .Benfica maçında o yetenksiz haliyle ise sag açık sol acık da bile oynatıldı .Gelelim Umut ‘a .. Her maç saç baş yoldurttan şu adama verilen şans bugün Sinan Gümüş ‘e verilse hem gs hem türk futbolu yıldız kazanmıstı. Umut da ne top kontrolü ne bitiricilik ne hava hakimiyeti hiçbir halt olmadan şu takımda her maç forvet olmasa bile sağ acığa konularak sözleşmesını uzattırdı.

2) Herkes 3 kupalı hoca diyip duruyor .3 kupa aldı da saha da futbol mu var renktaşlar .Gollermizin çoğu duran toplardan veya uzaktan sneijder ve podolskı ıle buldugumuz gollerdır. Ne organıze bır atağımız ne de derli toplu savunmamız var. Geçen sene şampiyon olduysak emin olun İsmail Kartal’ın hayatımda gördüğüm en kötü hoca olması sayesindedir . Hamza hoca geçen sene de bu sene de şu takıma güzel oyun anlamında hiç bişe katmamıştır. Derbi maçlarında ve şampiyonlar liginden ktakımı korkak oynatak ilk yarılarda mutlaka geriye düşmemizi de sağlamıştır.

3) Şampiyonlar ligin de aldığımız kötü sonuçlar .Benfica atletico ve kazak takımı olan gruptan bile zar zor 4 puan toplayan , ilk atletico maçında hakan baltyı ortahsaya , benfica maçında sabri yi sağ sol açığa koyup maçların kaybedilmesinin tek nedeni hamza hocadır. Şöyle bi gruptan bile kazak takımına kaza bela kendi sahamızda yenilirsek sonuncu çıkacagız.

4) Şu hamza hoca aydın yılmaz denen adamla bile nerdeyse sözleşme uzatacaktı ki bizler tepki gösterdik de engelledik .Şu zihniyette olan adam ne yapabilr ki.Mesela bu sene emre coak’ın sözleşmesi bitecekti.ben eminim ki hamza hoca kalsa emre çolak a zam yapılır ve kadroda tutulurdu. İşine geldi mi aman transfer yapmayalım gs paras kıymetli işine gelince 500 600 bin eurolara oynucak adamlara 1.5-1.8 leri dağıttır.

Hamza hocanın karakterine bişey demem.Adam gibi adamdır.Fakat gsyi yönetebilcek zihniyet ve kapasite de değildir. Yukarda yazdıklarıma daha birçok madde eklenebilir. Emre çolak gibi vasıfsız bir adam bile oyundan çıkarken artistik yapıyorsa hamza hocanın oyuncuların gözündeki karizmasını bir düşünün. Neyse umarım herşey galatasarayımız için güzel olur diiyerek şimdilik yazımı bitiriyorum.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...