Makale Yaz
aschilius
Bu haberi yazdır
Burak YILMAZ' a...
 Kas
05
 2015

Merhaba renkdaşlar,

Öncelikle son 1-1,5 sezondur futbolcularımızın giderli, umursamaz ve alaycı tavırlarından dolayı bıktığımı söyliyeyim. 

Eylül ayında naçizhane yazmış olduğum ''ZOR ZANAAT'' adlı makalemde de değinmiştim Burak Yılmaz'a. Ya arkadaş, sahada resmen yürüyorsun, pres yapmıyorsun, orta sahanın yükünü hiç hafifletmiyorsun, birde üstüne Benfica maçında kendini zorla oyundan attırmaya çalışıyorsun!!!! 

SIKILDIYSAN, ARTIK İSTEMİYORSAN, DEĞİŞİKLİK ARIYORSAN, kimse seni silah zoru ile tutmuyor!!! Artık git ne olur git! 

Senin gönlün olacak diye forvet almadılar takıma.Taraftar o kadar gol kaçırmana rağmen yine de sana sevgi besliyor. Ama sen bu sevgiyi yok etmek için elinden geleni yapıyorsun. Bir maçta da al karşına bir defans oyuncusunu, bir çalım at, adam eksilt, bir ön direk koşusu yapıp kafa golü at, bir topada adam gibi Allah ne verdiyse bir düzgün vurda görelim. Hep trip, afralar, tafralar.... Sıktın artık bizleri. 

Benfica maçında yine beğenmediğimiz Umut bile girdikten hemen sonra 2 tane net pozisyona girdi. Sen oyunda kaldığın sürede ne yaptın Burak?? Sen GALATASARAY forvetisin. Amatör kümede değil, Süper Lig'de oynuyorsun. Sen misin Türk Milli Takımının forveti? Hiç öz eleştiri yapıyormusun acaba? Sen şu anda Hakan Şükür'ün Jardel'in Baros'un Elmander'in Drogba'nın oynadığı pozisyonda oynuyorsun. Söyle bana bu yazdığım isimlerin herhangi birinden ben daha kaliteliyim diyebilirmisin? Aynı şey Umut içinde geçerli. 

BENCE SİZLER GİYDİĞİNİZ FORMANIN VE OYNADIĞINIZ MEVKİLERİN FARKINDA DEĞİLSİNİZ!!!!! 

Abi mağlup olabiliriz.Bundan daha doğal birşey yok.Ama sahada ruhsuz hiç kimse olmayacak.Saçma sapan kartlar yemeyecek hiç kimse!! İşin özü çıkıp işini layıkıyla yapacaksın, gerisi takdir-i ilahi. İlk Yarı takım geriye gömülmüş benfica maçında.Ben Burak'ın ismini kaç kere duydum hatırlamıyorum. Her zaman söylüyorum yine söyleyeceğim;

HER MAÇ SNEİJDER KALİBRESİNDE VE KALİTESİNDE BİR FUTBOLCU BURAK'TAN NE KADAR FAZLA KOŞUYOR İNTERNETTEN BULUP BAKIN...

Kötü oyununu ya da atamadığın golleri değil, yapman gereken fakat yapmadığın şeylerin bizleri ne kadar kızdırdığını anlaman için yazıyorum bu yazıyı. Biz zurnanın son deliğiyiz, burada yazdıklarımız senin kulağına nereden gelecek ama olsun. Bu takımın tek yıldızı sen değilsin, kaldı ki yıldızların diğer futbolculardan farklı bir muamele görmesine her zaman karşı olan bir insan olarak, bence kendinize gelmelsiniz artık! 

Ne demiş Johan Cruyff : 

''Yıldızlarla çalışmak zor değil, kendini yıldız zannedenler ile çalışmak zordur.''

 

Saygılar,

Serkan.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2019
 
Ocak (1)
  2018
  2017
  2016
  2015
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...