Makale Yaz
uagalatasaray10
Bu haberi yazdır
Bu borç herkesin borcu
 Eki
10
 2015

Arkadaşlar. Bugüne kadar kaçtane gereksiz oyuncu aldılar. Bunlar hep maliyet ve sadece almak gerisi nasılsa öderiz diye düşünüldü şimdi geldiğimiz nokta bu.

Adnan Polat döneminden Ünal Aysala kadar bu borç zaten yüksekti. Ama Ünal Aysal bu borç konusunda uyarı almasına rağmen dikkate almadı. Yönetimde olduğundan beri BORÇ konusuna hiç değindimi?

Hatırlarsanız Mancini geldi ve 8 transfer yaptılar. En az 5 oyuncuyu gereksiz yere aldılar. Şimdi bugüne baktığımızda DZEMAİLİ kiralık oynuyor ve parasını biz veriyoruz.

Fernando Musleranın teklif gelmesi halinde satılacağı söyleniyor. Bugüne kadar kale konusunda çok sıkıntı çektik. Ve Muslera geldi rahatladık. 4 sezondur MUSLERA sayesinde takım iyi oynuyor. Geçen sezon kalesini gole kapat En iyi Oyuncu seçilen Adamı GÖNDERİRSENİZ onun gibisini alamayacağınızı biliyoruz ve Ciddi Anlamda TARAFTARIN TEPKİSİ NET OLUR.

Borç var borç var. Artık ne yapmalıyız ne yaparsak bu borcu azaltırız denmeli!

GSSTORE ürünlerinden 30 milyon euro para beklentisi var. Güzel bu kadar rakam çıkıyorsa iyi. Fakat ben taraftar olarak baktığımda GSSTORE ürünlerinde bazı ürünler pahalı. Geçtiğimiz sezon 3 yıldızlı ürünler bile şu anda 110 TL, 80 TL, 60 TL ... böyle gidiyor. Şimdi ben 3 yıldızlı ürüne o kadar para vereceğime 4 yıldızlı ürün alırım ve Yönetimin GSSTORE ürünlerinden bu kadar beklentisi var ise bence fiyatlar düşürülmeli.

Ürünlerin satılamdan elde kalması mı iyi? Yoksa Herkesin bütçesine göre alabileceği gibi fiyatlardan daha makul rakamlar yazılması ve herkesin rahatça alması mı iyi?

Bazı arkadaşlarımız rivayı satalım diyorlar. SATALIM! bir çözüm mü? Hadi sattılar diyelim bu borç ileride tekrar arttı diyelim. Elimizde diğer kaynakları da mı satıcaz o zaman? O zaman da FLORYA'yı mı satalım? Arkadaşlar eldeki kaynak her zaman olmamasından iyidir. Getiri getiriyor mu bilmiyorum ama illaki getirecektir

Şampiyonlar Ligine gitmemek bizi yıpratır. Katılım primi alıyoruz. Maç başı galibiyet primi alıyoruz. Grupdan çıktığımız için bi daha prim alıyoruz. + Fenerbahçe veya Beşiktaş Gruplara kalamamaları durumunda gene para alıyoruz.

Eğer sırf Şampiyonlar Ligine gitmek için FUTBOLCULARI satacaksak bence SATMAYALIM. Bu sene güzel gruba düştü dedik. ASTANAYI BİLE YENEMEDİK. ŞİMDİ SORUYORUM. MUSLERA, SNEİJDER, BURAK, SEMİH BUNLARDAN BİRİ İKİSİ GİTTİĞİNDE ÖZELLİKLE MUSLERA seneye Şampiyonlar Liginde NE YAPARIZ?

Muslerayı sattıktan sonra zaten bize REAL'de gelse PSG'de gelse CHELSE'de gelse rahat 4-5 atacak. Bu yüzden mi katılacaz. Zaten Başarı yok.

Bizler AVRUPADA başarılı olmak için KALİTELİ oyuncular alalım demiyormuyduk 2-3 hafta öncesinde? EE ŞİMDİ KALİTE OYUNCULARIMIZI BORÇ İÇİN SATIYORUZ.  

Benim fikrim arkadaşlar. Eldeki oyuncuları satmayalım. Çünkü kadro zaten pek iyi sayılmaz. İhtiyaç duyduğumuz bölgelere transfer yapılması gerekiyor. Tamam transfer yapmayalım oyuncu da satmayalım. MELOYU Sattılar. TELLES ve BRUMA da satılacak.

Meloyu, Tellesi arıyoruz. Şimdi gene oyuncu almaya kalksalar yine para lazım. MUSLERAYI SATSALAR kimi alcaklar? Ne kadar iyi bir kaleci gelecek? Leo Franco ve Zapatayı hatırlıyorsunuzdur. O günlere geri DÖNMEYELİM.

Bu borç herkesin borcu. Bugüne kadar yönetime çok insan geldi. Bakın yönetiminden Futbolcularına kadar bile bu ARMAYA SEVDASI OLAN herkes BURASI GALATASARAY. BURASI BİZİM YUVAMIZ deyip elini cebine atmalıdır.

Futbolcular trilyonluk arabalara biniyorlar. Villalarda oturuyolar. Her ay tıkır tıkır paraları hesabına yatırılıyor. Bence herkes katkıda bulunabilir.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2018
  2017
  2016
  2015
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...