Makale Yaz
aschilius
Bu haberi yazdır
Utanmazlar...
 Eki
02
 2015

Merhaba renkdaşlar,

Artık sinirden patlamak üzere olduğumuz bu günlerde utanmaz, sorumluluk almayan insanlar hakkında yazmak istiyorum.Sizce hatalı olan sadece yönetim ve hoca mı? Bence burada en önemli unsur futbolcular!!! 

Burak Yılmaz 2012 yılından beri bizde 30 yaşında.Geldiğinden beri futbolunun yada futbolculuğunun üzerine ne koydu? Wesley Sneijder her maç kendisinden 2 kat fazla koşuyor mücadele ediyor ama PAŞAM hep triplerde.

Selçuk İnan 2011 yılından beri bizde 30 yaşında. Geldiği sezon hariç eski Selçuk İnan'ı aramıyoruz diyen var mı? Fener maçında forma çıkarttı.Yine de sahiplendik şimdi 1.KAPTAN kendisi.

Umut Bulut 2012 yılından beri bizde 32 yaşında. Allah aşkına illa kulübün seni kovması mı lazım? Yeterli olmadığı aşikar olan bir futbolcu.

Sabri Sarıoğlu 2002 yılından beri bizde 31 yaşında.Bundan 4 sene öncesine kadar bence sabri Gökhan Gönül ile birlikte Türkiye'nin tartışmasız en iyi sağ beki idi. Ama artık olmuyor reyiz! Bence vedalaşama vakti.

Hakan Balta 2007 yılından beri bizde 32 yaşında.Bu sezon performansına laf edebilecek kimse yok, bugüne kadar neresi derlerse gitti oynadı iyi kötü mücadelesini verdi ama artık gençleşme zamanı.

Olcan Adın. Hiç bir faydası olmadı, olamaz, olmayacakta!

Koray Günter. Semih'in bu formsuzluğu, Chedjou'nun sakatlığına rağmen kadro yapamıyorsan sende yetersizsin demek ki!!

VE PODOLSKİ...

Öncelikle şunu söyliyeyim, Podolski'nin çok faydalı olacağını düşünenlerden biriyim. Ama Sağ-Sol-Forvet denendi bir türlü istenen etkinlikte değil. Bir de üstüne Hocanın haklı olarak oyundan almasına karşın, UTANMADAN ''Oyundan çıkmamı bana değil hocaya hatta Başkana sorun'' diyor. Ya arkadaş sizler çakıl taşı değil, MİLYONLARCA € alıyorsunuz neden?? ÇÜNKÜ PROFESYONEL VE ÜST DÜZEYSİNİZ ONDAN !! Yani sahaya çıkıp ADAM GİBİ oynayacaksınız. 

Kötü oynayabilirsiniz, boş kaleye goller kaçırabilirsiniz, kendi kalenize gollerde atabilirisiniz ama RUHSUZ ve KORKAK oynayamazsınız!!!! 

Burası GALATASARAY, Avrupa kupalarında bugüne kadar 97 maç kazanmış ve bunun 20 tanesini kendi evinde üst üste kazanmış bir camia. Ve bu 20 maçta kimleri yendiğini anlatsın kulüpteki Ağabeyler(!) sizlere...

İşinin bilincinde olmayan, artık belli ki canı değişiklik isteyen futbolcular grubu ile karşı karşıyayız. Ve bence artık bizlerde istiyoruz değişim!!!!

Ben şahsi olarak BURAK-UMUT-OLCAN-SELÇUK-SABRİ-HAKAN BALTA gibi isimlerin artık bu camia ile yavaş yavaş vedalaşma zamanının geldiği hatta geçtiği düşüncesindeyim.Bunlara eklenebilecek isimleri sizler zaten takdir edersiniz bence öncelikliler bu isimler. Bu görüşüme katılmayanlara da hak veririm. Ama bence gerçek bu.

ŞİMDİ HAMZA HOCA VE YÖNETİM İSTİFA ETSE NE OLUR? 

Bu futbolcu topluluğu değişmediği sürece ne değişebilir ki oyunla ilgili? Eğer TD değişikliği ile oyun düzelirse, bu futbolcuların takımı sabote ettiğini gösterir !! 

Fatih Terim'i kovanlar, takımın başına geldiği tarihte, 19 futbolcu gönderip, 21 futbolcu aldığını ve yeni kurulan bir takımı 2 sene üst üste EZE EZE şampiyon yapıp, CL'de bir çeyrek final bir de 2.tur oynattığını unuttu!!! 

Tamam Hamza Hamzaoğlu bir Fatih Terim değil ve inanılmaz tatiksel hatalar yapıyor ama, Fatih Terim'e verilen imkanların ne kadarı Hamza Hoca'ya verildi? YÖNETİMİN YAPTIĞI İDARESEL REZİLLİKLERİN yanında Hamza Hoca'nın ki sadece çaresizlik bence. Bir de Hamza Hoca'dan rapor istiyorlar şaka gibi!!!!!

UTANMAZLAR SİZ ÖNCE GROSKREUTZ TRANSFERİNDEKİ REZİLLİĞİNİZİ AKLAYIN.

Bence Genel Kurul'da sizden savunma alsın bu olay için!! 

Bugün temizlik yapılacaksa bir tek hoca ve yönetim değil, aldıkları paralar, yaşadıkları ayrıcalıklar, gördükleri saygı ve her anlamda rahat olmalarına rağmen UTANMAZ tavırlar içinde birde hocasının kararlarını sorgulayıp, taraftarına, takım arkadaşına trip atan futbolcularda bu temizliğe dahil edilmelidir !!! 

HATA BİR TEK HOCA'DA DEĞİL, ONU BU KADRO İLE OYNAMAYA MECBUR EDEN VE YAPTIĞINIZ TEK TRANSFERİDE ELİNİZE YÜZÜNÜZE BULAŞTIRAN SİZ YÖNETİMİNDE NE SIFATLA RAPOR İSTEDİĞİNE DE BİR ANLAM VEREMİYORUM VE GÜLÜYORUM SADECE. 

Amacınız kulübe düzlüğe çıkarmak ise, o zaman başkanlık yapmayın kardeşim, dışarıdan destek verin, hem elini taşın altına koyacaksın hem de ilk boşlukta hocanı YEM edeceksin, yok öyle bir dava!!! Anca beraber kanca beraber!!! 

Yaptığı küçük işler ile kendini başarılı zannedenler, elinden büyük işler gelmeyenlerdir. Galatasaray Başkanlığı size bir kaç gömlek fazla geliyor ve bunu itiraf edemeyeceğinizden dolayı hocayı yemeye çalışıyorsunuz. Ama futbolcular ve siz en masum olanlarsınız öyle mi?????  

Ve sezon başından beri köyü gördüğünüz halde UTANMADAN bir de kılavuz istediniz yanınıza... 

BAZEN İSTİFA ETMEKTE BÜYÜK BİR ERDEMDİR. BENCE SİZDE BU ERDEMİ GÖSTERİN. 

''Biz bırakırsak kulüp batar'' diyen Nasuhi SEZGİN Bey'e de şunu söyliyeyim;

1-110 yıldır dimdik ayakta olan bir camia batmaz merak etme.

2-Galatasaray'ı siz mi kurdunuz da siz olmasanız batacak?

3- SİZ ÖNCE FORMAYA SPONSOR BULUN SPONSOR!!!!!!

4-GALATASARAY BAŞKANSIZ KALMAZ MERAK ETMEYİN !

kendinize güldürmeyin insanları. Bu sezon yeterince yerin dibine girdik artık erdemli bir davranış gösterip gidin lütfen. Giderken yanınızda futbolculardan ya da teknik kadrodan kimleri götüreceğiniz kararını verirsiniz herhalde.

Saygılar...

Serkan

 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2019
 
Ocak (1)
  2018
  2017
  2016
  2015
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...