Makale Yaz
hakocbb
Bu haberi yazdır
Kadıköylü Fırıldaklar !!!
 Ağu
03
 2015

Arkadaşım bazı çok bilenlere G.Saray taraftarı olmaları için baskı mı yapılıyor ? Kafalarına silah mı dayayan var ? Daha da vahimi bu yeni model taraftar tiplemesinin G.Saray sitelerinde ,tribünlerinde ne işleri var. Bu gereksizleri gördükçe acaba o UEFA kupasını ve Süper Kupayı hiç almasaydık daha mı hayırlı olurdu diyorum. G.Saray ın ilkelerin ,vefanın ,dostluğun ,temiz ahlakın ,gelenek ve kültürün kulübü olduğunu bile bilmeyen yeni yetmeler her tarafımızı tümör hücresi gibi sarmakta maalesef. Sadece sevinmek için seven ,kazanmak için her yolu mübah sayan ,alın terine saygısı ,emek verene sevgisi olmayan magandalar sarmış dört yanımızı. En acısıda kendi evladına yapılan saygısızlığa ,hakarete ,küfüre ,alaya ve aşağılamaya cevap vermeyerek bu asalaklara prim ve cesaret veren gerçek taraftarın suskunluğu.

Arkadaş önüne gelen gözüne kestirdiğine sallıyor. Sonrada utanmadan bağırıyor "en büyük taraftar" mış ,yersen. Ne yapmış Dursun başkan ve yönetim kurulu ? Çifte kupalı şampiyon takıma Alman milli takımının aktif olan en golcü ismini ,ligimizin en önemli ,tecrübeli orta saha oyuncularından birisini ,son 6 senedir İngiltere de premier ve championchip de düzenli forma giyen bir orta saha oyuncusunu ,hocasının onaylayıp istediği genç bir Fransız sol bek ve İspanyol orta saha oyuncusunu takviye ettiler. Kulübün bütçesi ile Uefa kriterlerini göz önünde bulundurarark daha da takviye çalışmaları var.

Ancak bu urların derdi transferde başarısız olan kadrosunu toptan yıldız oyuncularla yenileyen Fener in arkasında kalmak. Oysa biz zaten son 30 yılın en az 27 sinde transferde Fener in hep arkasında kaldık ama aynı süreçte transfer şampiyonu sadece 8 şampiyonluk kazanırken bu sayı bizde tam 14. Uefa kupası ve Avrupa Süper Kupası da eşantiyon olmuş.

Kardeşim ne yapmış Sabri ,Selçuk ,Umut ,Sercan ? Maç mı satmışlar ?Şike mi yapmışlar ?Bahis şikesine mi bulaşmışlar ? Formaya mı saygısızlık yapmışlar ? Tribünlere el hareketi mi çekmişler ? Evden adam mı aldırmışlar ? Maçın ortasında formayı çıkartıp çıkmaya mı kalkmışlar ? Gol atıp sahanın ortasında oralarını buralarını mı tutup okşamışlar ? Hangi futbolcumuz hangi maçta elinden gelen mücadeleyi göstermemiş ,formasını ıslatmamış ? Hangi futbolcumuz ihanet etmiş ,elinden geleni ardına koymuş ? Formamızı helal alın terleriyle ıslatan bu çocuklara yapılana muameleye üzülmeyen ,kızmayan ,karşı çıkmayan her G.Saraylı da en az bu aslan parçalarına hakaret eden kanı bozuklar kadar Kadıköy bozmasıdır. Yarın Sercan golüyle Fener i yenersek ,Sabri nin asistiyle şampiyon olursak ,Umut un kafasıyla gruplardan çıkarsak bu asalaklar acaba sevinebilecekler mi ?

Ne olmuş bir hazırlık maçında 4 golle yenilmişiz. Daha dün ilah yapılan Hamza hoca bazı kendini bilmez kadıköy çocukları tarafından "hanzo" oluverdi. Neymiş efendim transfer istemiyormuş. Hoca istemiyor ,yönetim yapmıyor. Akla bak hele. Çünkü hocaya Messi yi ,Ronaldo yu verdiler de o istemiyor. Çünkü kulübün kasaında 2-3 milyar euro parası ,2-3 yüz milyon dolar yıllık cirosu var da başkan para harcamıyor. Kardeşim ne olur birileri gölge etmesin bu takım başka ihsanda istemez zaten. Sonuçta hoşunuza gitse de gitmese de rakamlar yalan söylemez. 55 bin kapasiteli stadı 20 bin ortalama seyirciyle şampiyon oldu bu kulüp. Parayla değil ,sevgiyle ,saygıyla ,şikeyle değil gelenekle ,kültürle ,transferle değil dostlukla arkadaşlıkla ve maalesef taraftar desteğiyle değil kulüp içi birlik ve dayanışmayla kendi sözde taraftarına rağmen aldık çifte kupayı. Keşke en koyu G.Saray taraftarı Sabri nin sadece çeyreği kadar sevse bu kulübü. İnter le hazırlık maçı yapıyoruz maçtan önce yenilgi dileyen 5 ,6 yememizi isteyen yüzlerce mesajı maalesef bu sitede okudum. Kendi futbolcumuza bu kadar çok hakareti küfürü Fener ve Beşiktaş tribünlerinde bile duymuyorum. İnter i yendik ve birileri birden yine G.Saray taraftarı oluverdiler. Bu kadar fırıldağı bu kulübün kapasitesi zor kaldıracak korkarım. Okuyan dostlara küfürleri için şimdiden teşekkürler.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2022
 
Ağustos (1)
 
Haziran (1)
  2020
  2019
  2018
  2017
  2016
  2015
  2014
  2013
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...