Makale Yaz
johnson
Bu haberi yazdır
Yönetime Açık Mektup
 Ağu
02
 2015

Sevgili Galatasaray Başkanı Sayın Dursun Özbek;

Başkanlık görevine geldiğinizden itibaren, taraftarla sıcak bir temas yakalayamadınız. Bunun sebebi biraz siz, biraz Cüneyt Tanman ve biraz da Hamza Hamzaoğlu'dur. Birbirinizi tenkit eden açıklamalar, birbiniz arasındaki anlaşmazlıkların basına ve bizlere yansıması ne yazık ki çok sıcak ilişkiler kurmamızı engelledi. Sizin transfer konusunda tarih vererek açıklama yapmanız ve gerçekleşmemesi, transfer konusunda adı geçen futbolcuları birer birer başka kulüplere kaptırmamız tabi ki bizleri gün geçtikçe telaşlandırıyor.

*********************************************************

Mali Fair-Play uygulamasına göre elimizin kolumuzun biraz bağlı olduğunu biliyoruz. Ancak yapılan gereksiz olduğunu düşündüğümüz transferler ve gereksiz arttırılan ücretler sizlerin o koltuktaki kredinizi gün geçtikçe tüketmektedir. "Galatasaray Spor Kulübü'nün felsefesi her zaman en iyi olmak için ter dökmektir."

Siz Galatasaray camiasına sonradan girmiş bir şahsiyet değilsiniz ki en az bizler kadar belki de fazlasıyla bu durumun bilinci içersindesiniz. Hamza Hoca eminim ki takıma kazandırılacak bir yıldıza hayır demeyecektir. Şimdiye kadar yaptığı açıklamalar onun Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü gibi görünmesine sebep olmuş ancak gerçek bir Galatasaraylı olduğunun da göstergesidir. (Kim istemez ki Ibrahimovic'i veya başka bir mevkiye yıldız futbolcu?)

Galatasaray hep daha fazlasını ister, Galatasaray'a Podolski transferi bile normal gelir. Dolayısıyla son dönemlerde çıtayı Sneijder, Drogba gibi isimlere kadar yükseltmişken bir tık aşağısı bile kesmeyecektir.

Gerçekçilik çatısı altında konuşuyorum. "Paramız yok, transfer yok." deseniz saygı duyarım. Ancak Galatasaray'ın çöpe atılan paralarına da tahammül edemiyorum.

Şimdi çok farklı bir noktaya değiniyorum...

Hadi başlayalım...

Zlatan Ibrahimovic son röportajında bir sonraki takımıma herkes şaşıracak dedi. Tabi ki bu açıklama hepimizi de heyecanlandırdı. Ibrahimovic'i transfer etmek kolay değil, büyük paralar demek...

Ibrahimovic gelirse en az 1 milyon forma sözü veriyor muyuz?

Varan 1...

Galatasaray Spor Kulübü bir hesap açsın...

En az 20 TL'den herkesin bütçesi dahilinde bağış yapılsın...

Eminim ki 5 milyon TL'den aşağı bir kazanç sağlanmaz!

Varan 2...

GS Storelarda artan satışları hesaba katalım...

Varan 3...

Kaldı ki Şampiyonlar Ligi'nde olası bir başarı (en az çeyrek final) gelirimizi arttıracaktır. 

Duy sesimizi Sayın Özbek!





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2015
  2014
  2013
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...