Makale Yaz
aygen
Bu haberi yazdır
Champions league
 Tem
28
 2015

Öncelikle herkese selamlar

Son günlerde külübün ikiye bölümdüğünü bir tarafın maddiyatdan dolayı yıldız alınIP BORCUN ÇOĞALMASINDAN KORKTUĞUNU  diğerleriniin ise baŞArı içiç alınmalı diye fikir beyan ettiğini  üzülerek öğrenmiş bulunmaktayım.

Benim fikrim ise takımın cl'ye gidip fark yemesinden yana değil çünkü bu külübün ve ülkenin itibarına leke sürmektedir.ayrıca bir konu varki aklımdasoru işareti olmakta . acaba yıldız transferlermi borcu çoğaltmakta yoksa yöneticilermi? bence yöneticiler çünkü ünal aysal döneminde nerdeyse hersene şampiyonalr ligine gittğimiz ve gelirle giderin NEREDEYSE  başabaş olmasına rağmen milyon dolarlık borcun nasıl olduğunu birinin bana anlatmasını çok isterdim açıkçası .

yıldız almayalım diyenlerin fikrinin takım olMAdan, çalışmaktan bahsetmesine ise gülüyorum açıkçası , çünkü... anlamıyorum takımda takımIN düşük maliyetli ve takım oyunuyla  başarıların, 2000 senesi hariç o senede takım, takım ruhu ve çalışmayla aldı .  tek başarımız fb'nin yarı finali avrupada, oda son 16'da chelsea gelse hayaldi .bizim başarılar sürekli değil,değişkendirr, 4-5 senede 1 olan yani  şanş ürünü olduğunu ama herkesin bunu anlamasına çok üzüldğümü bildirmek istiyorum.

Nice maçını izledikten sonra takıma  kesinlikle ilk sağ bek alınması gerektiğine karar verdim.ikinci ise YILDIZ OLARAK  forvete ibrahimovic değil hızlı çalım atabilen oyun sıkıştığında oyunu çözecek gervinho tarzı kanat oyuncusu  şart çünkü ilk yarıda oyun çok sıkıştı yasin pek çalım atmayı denemiyor hep pas hep pas ayrıca çok etkisizdi,yedek kalelci şart,defansa takviye gelse iyi olur ama öncelik sağ kanat ve sağ bek olmalı sercan kesinlikle  takımda kalmalı hızlı ve çalım atmayı öğrenmiş umuttan daha etkiliydi nice maçındaa .Yekta , dzemaılı,olcan,sabri,tarık, at çöpe gitsin.işe yaramaz

Diğer bir konu ise hiç kimsenin başarılı olduğumuz ve yıldız aldığumuz drogbalı snıjderli senelerde ,keşke almasaydık borç çoğalır almayalım demezken şimdi çıkıp geçmiş  üzerinden prim yapmasını boş,gereksiz,ve saçma oldunu itina ile söylemek istiyorum.olan ve ölene çarenin olmadığını geçmişin geçmişte kaldığını,yaşamak içinse ggeleceğe bakmamız gerektiğini hatırlatmak istiyorum. ve taraftarın borç işlerine karışmasının külübe zarar getireceğini söylemek istiyorum.ve sevdiğim bir sözü hatırlatmak istiyorum iyi oyuncu sprtif başarıyı ,sportif başarıda parayı getirir.

ve drogbalı senedeki efsane bir spiker sözÜYle yazımı bitirmek istiyorum .

''ARRİVEDERCİ JUVENTUS ARRİVEDERCİ''

VE BÖYLE SÖZLER DUYABİLMEK İÇİN TAKIMA kesinliklee  TRANSFERE  GEREK OLDUĞUNU HATIRLATMAK İSTİORUM





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...