Makale Yaz
aschilius
Bu haberi yazdır
Biraz Saygı!
 Tem
27
 2015

Merhaba renkdaşlar,

Uzun zamandır yazmıyordum, artık zamanı geldi. :)

Bakıyorum da herkes bir transfer sevadalısı olmuş, forma tasarımlarından dem vurup, takımın bu sezon kötü gideceğine değinmiş. Evet olabilitesi var belki de. Ama bu rakiplerimizin çok iyi transferlerinden dolayı değil. Bizim oyun olarak düşüp düşmememiz ile alakalı. Geçen sezon Hamza Hoca geldiğinde 4x4 Galatasaray diye dalga geçenler sezon sonu geldiğinde KRal Burak - Adam Selçuk - Büyük Hamza Hoca diye manşetler atıyorlardı. 

Transfer konusunda kimse takımın maddi durumunu konuşmuyor. O çok sevdiğiniz(!) Çilekçi Ünal Başkan'ın kulübü hatrı sayılır bir borç ile devretmesini kimse konuşmuyor. 2 sene üst üste şampiyon olmuş, 1 senesinde CL' de çeyrek final, 2.senesinde ise 2.tura çıkmış bir takımın paraları nereye gitmiş hiç tartışılmıyor!!! (Ayrıca 2 sene boyunca ortalama 42 bin kombine satıldı!) Mevcut başkana açık bir saldırı var. Duygun Başkan varken kulübü sadece 6 milyon $ para ile 1 sezon boyunca döndüren kişinin Dursun Özbek olduğu söylenmiyor.

Transfer hepimizi istiyoruz. Rakibimiz gerçekten Avrupa'da güzel ve büyük kariyer yapmış 2 yıldız alırken, bir tek Podolski kesmiyor bizleri kabul. Fakat, Podolski'de inanılmaz faydalı olacaktır bence. Ama transfer gerçekten bu mali tablo ile gerçekten zor. Bence biz kendi maçlarımıza bakıp, yine aradan şampiyon olarak sıyrılacağımıza inanıyorum. 

Bence tartışılması gereken asıl konu, bu kulübü kimler bu kadar borçlandırdı? Ben sadece tek bir örnek vereceğim sizlere. 

EFSANE (!) BAŞKAN FARUK SÜREN

Bir kadro kuruldu. 4 sene üst üste şampiyon oldu. NEredeyse hiç transfer yapılmadı. UEFA kupası ve Türkiye Kupaları alındı. Ne Florya' ya nede ASY'ye bir çivi çakmadı. UEFA anısı hiç bir ürün Store'larda olmadı.Bu kadronun en iyi adamları (Emre-Okan-Hakan Şükür-Capone-Tugay) bu kulübe para kazandırmadan gitti. Kulübü borç ile teslim etti. 

Şimdi düşünün bu UEFA'yı fb alsa ne olur du? 

Bence Dursun Başkan ve ekibine biraz saygı lazım. Çünkü kulübü UEFA'da men edilmekten koruyup ayrıca taraftarın gönlünü yapmaya çalışıyorlar. Onlarda nani rvp varsa bizde wesley-poldi-burak-selçuk var. Her sene bizden iyi transferler yapsınlar, sezon sonu gülen hep biz olacağız. Aynı geçen sezon olduğu gibi. 

İyi niyetli olan yönetimler hep zor zamanlarda geldi bu kulübe. O yüzden değerleri hep geç anlaşıldı. O yüzden Dursun Başkan'da bence maddi açıdan rahatladığı zaman o çok istenilen dünya yıldızlarını getirecektir. Çok fazla transferde takılı kalmamak lazım. Biraz sabır. BİRAZ SAYGI lazım sadece.

Saygılar,

Serkan





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2019
 
Ocak (1)
  2018
  2017
  2016
  2015
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...