Makale Yaz
rebellious33
Bu haberi yazdır
Türk Olmayan Takımları Yenmek
 Haz
25
 2015

“Büyük başarılar, büyük düşünen büyük oyuncularla kazanılır .”

Sayın Hamzaoğlu,Tanman ve Özbek .

Bizler Galatasaray taraftarı olarak metrosu olmayan stada kar kış demeden çile çekerek geldik. Dünyanın en saçma sistemi Pasolig’i en çok alan takım taraftarı olduk. Anderlecht gibi bir takımdan 3 yedikten sonra bile tarihinin en kötü Devler Ligi performansından sonra bile sizi destekledik. Forma aldık,kombine aldık, store alışverişi yaptık.Taraflı yayıncı kuruluşun sinir bozucu uygulamalarına sırf Galatasaray sevdamızdan dolayı katlandık.

Asla hiçbir zaman başka takım taraftarları gibi başkanlara ya da  kişilere bağlı yaşamadık . Hep ilkelere hep armaya bağlı yaşadık. Prandelli’yi “bizim için önemli olan lig” dediği gün sildik.Lucescu’yla şampiyon yapmasına rağmen korkak futbol oynatıyor diye ayırdık yollarımızı.Kosecki’yi abartılı gol sevincinde formayı yere attı diye söktük attık kalbimizden. Bizler kurucumuz Ali Sami Yen’in “ Türk olmayan takımları yenmek” felsefesini özümsemiş taraftarlar olarak büyük düşündük hep. Ama görüyoruz ki o formayı giymiş insanlar olarak sizler bizim kadar özümsemiş değilsiniz . Vizyonunuz , medyadaki söylemlerinizle ve uygulamalarınızla çelişen ufkunuz bize gösteriyor ki sizler yavaş yavaş kendi sonunuzu hazırlıyorsunuz .

Transfer konusuna gelince hiçbir adam almıyoruz demiş olsanız dahi bu durumu anlayabiliriz ama …

Lokomotif Moskova’nın üçüncü forveti, stoperimiz Aurélien Chedjou ile aynı gol sayısına sahipse Galatasaray’ın transfer listesinin ilk sırasında olamaz.

Yıllık 800 bin TL alan 32 yaşındaki Bilal’e 2.4 milyon TL veremez.

Ergin Ataman , yıllık ücretinde büyük fedakarlıklar yaparak arma sevdasından ve hem de yalnızlığa, kendi kaderine terk ettiğiniz basketbol takımıyla tek başına mücadele ederken Sabri Sarıoğlu’na zam yapamazsınız.

Koca sezonda sadece bir maçta oynamış yıllardır futbolunu geliştirememiş olmasına rağmen Aydın Yılmaz ile sözleşme yenilemeyi düşünmeniz bile büyük Galatasaray taraftarına hakarettir.

“Listemizde var” dediğiniz hiçbir adamı transfer edememiş olmanızdan ziyade 30 yaş üstü tasfiye futbolcularla ilgileniyor olmanız, kümede kalan hedefi olmayan takımların dahi “istemedikleri” sıradan oyuncuları takımımızda düşünüyor olmanız bile bizi rencide etmeye yetiyor .

Geçmiş yıllarda Barış Özbek, Mustafa Sarp’ları takımımıza yakıştırıp alanların akıbetlerini görüyor olmanız gerekir.

Hala size saygımız varken doğru olduğunu düşündüğünüz yolu bir kez daha düşünmelisiniz.

Unutmayın ki burası GALATASARAY

“Büyük başarılar, büyük düşünen büyük oyuncularla kazanılır .”





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2015
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...