Makale Yaz
hakocbb
Bu haberi yazdır
İ S T İ F A
 Ara
30
 2014

Şurada futbol yazalım ,oynanan oyunu övelim ya da eleştirelim diyoruz ,biz diyoruz da birileri bir türlü müsaade etmiyor nedense. Arkadaşlar öyle bir hale getirdiler ki G.Saray ı ,aklı selim sahibi hiç bir taraftar kötü oyundan ,alınamayan kupalardan ,kazanılamayan şampiyonluklardan sonra futbolcularımızı ,teknik adamlarımızı eleştiremez oldu. Çünkü biliyoruz ki bu garabette en az suçu olanlar vitrinde ki profesyoneller. Oysa bu formaya bu durumu reva gören asıl sorumlular çok başka.

Defalarca yazdım ,dilim döndüğünce ,aklım yettiğince ,bilgim elverdiğince liseci zihniyetin ,duayen abilerin ,derin G.Saray ın bize verdiği zararları ,onların gökten zembille inmdirip başımıza getirdiği Ünal Aysal ın bile bile ,göre göre kulübümüze yaptığı ihaneti dile getirdim. Şimdi bunları tekrarlama gereği duymuyorum.

Ülke futbolunun kimlerin elinde oyuncak olduğunu ,ne kadar kötü yönetildiğini ve hatta yönetilmediğini de tekrar anlatmaya gerek yoktur sanırım. TFF nin başında başkan olan şahıs Uefa tarafından tescilli ,delilli ,ispatlı bir sahtekardır ve başkanlığı döneminde yaptığı imza sahtekarlığı yüzünden Beşiktaş kulübü Avrupa kupalarından men cezası almıştır. Böyle bir insanın Türk futbolunun başına geçmesine yorum yapmayan spor bakanımız hala marka değerimizden bahis etmek pişkinliğini gösterebilmektedir. Adamlar sporda şiddeti önlemek için yasa yapıyorlar sonra yürekleri yetmiyor değiştirip duruyorlar. Çareyi anayasaya bile aykırı bir passolig saçmalığında buluyorlar. Küfürü ,şiddeti önledik diyorlar oysa ki tribünler bomboşken kim kime küfür edecek ,şiddet uygulayacak. Hayatları yalan dolan olmuş insanlar. 

Hakemler derseniz aman ne olur demeyin artık. Hata yapan hakeme canımız kurban ama bizimkiler hata değil eyyam yapıyor ,maç sonucunu değil şampiyonu ,küme düşeni tayin ediyorlar. Bazı takımlara çalınanlar bazılarına çalınmıyor ,bazılarına çıkan kartlar bazılarına çıkmıyor. Kırmızı kart göstermemek adına bariz fauller görmezden geliniyor. Bu rezillikler biz ne kadar yazıp çizsek de tek geri adım atmadan tam gaz devam ediyor. Alman futbol federasyonu aldığı kararla ülkemizde kamp yapan takımlarının oynayacağı hazırlık maçlarını Türk değil Alman hakemlerin yönetmesini talep ediyor ve bizim federasyonumuz da bunu kabul ediyor. Başka söze gerek var mı ? Bundan büyük hakaret hatta itham olabilir mi ?

Bu kadar rezillik ,satılmışlık ,ihanet G.Saray a yeter mi ? Asla yetmez. Birşeyler ufak ufak rayına oturmaya ,sahada oynanan oyun biraz futbola benzemeye başladı ya acil müdahale gerekli. Arkadaşlar burası G.Saray  kulübü. Türkiye Cumhuriyetinin medar-ı iftiharı ,sporda ki en büyük kalesi. Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk hangi takımın taraftarıydı orasını bilemem ama bu gün yaşıyor olsaydı kesinlikle G.Saray taraftarı olacağını adım gibi biliyorum. Yabancı rakiplerini yenen ,Avrupadan kupalar getiren tek Türk takımı olmamız bir tarafa zeka ve çevikliğe de karışamam ancak bu çirkefin içinde ahlaklı kalımış adı şikeye ,şaibeye ,sahtekarlığa ,hırsızlığa ,arsızlığa ,namussuzluğa karışmamış tek büyük olduğumuz aşikar. Bu durumda kalkıpta bir işgüzarın G.Saray futbol takımını ülke hukukçuları tarafından illegal olduğu savunulan ,kaçak bir gösterişhaneye ,laik ,demokratik bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetinin kurucusuna alenen hakaret edebilen bir şahısın ayağına götürmeye ne hakkı var ? Bu cesareti kimden alabiliyor bu şahıs ? Biz G.Saraylıyız ,bu gerçeği alınan hiç bir yenilgi ,kazanılamayan hiç bir kupa değiştimedi ,değiştiremez de. Her ne olursa olsun sarı-kırmızı forma gururumuz ,onurumuz ,şerefimiz ,namusumuz olmuştur. Ligi 8. de bitiririz ,Fenerden 6 tane de yeriz ama G.Saraylı olmaktan her daim gurur duyarız. G.Saraylıyı utandırmaya ,sahtekara şikeciye "yalakasaray" diye dalga malzemesi yapmaya hiç kimsenin ne hakkı vardır ne gücü yeter.

Bu gün G.Saray Spor Kulübünü yönettiğini iddia eden Duygun Yarsuvat başkan ve ekibi kendilerinden habersiz böyle bir rezalete önayak olan ,futbol takımızı yalaka durumuna düşüren Abdürrahim Albayrak ın ve o na ses çıkartamayan Ali Dürüst ün istifalarını istemek için ne bekliyorlar ? Ayrıca bu kepazeliğin muhatabı olan bir yönetimin G.Saray ı 5-6 ay için bile olsa yönetmeye hakkı var mıdır ? Sayın Yarsuvat yaşınızı başınızı almış bir insan üstelik ülkenin en saygın hukukçularından birisi olarak lütfen kendinize yakışanı yapın ve Abrürrahim Albayrak denilen şaklabanı görevden alınız. Ardından da G.Saray ın menfaatleri doğrultusunda kulübü doğru dürüst yönetebilecek bir yönetime yol açmak için istifanızı veriniz. Yoksa Allah korusun yarın bir gün Bursa deplasmanına giden takım İmralı yı ziyaret etti diye bir haber okuyabiliriz diye korkuyorum.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2022
 
Ağustos (1)
 
Haziran (1)
  2020
  2019
  2018
  2017
  2016
  2015
  2014
  2013
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...