Makale Yaz
kemal-dogan
Bu haberi yazdır
BJK Maçı Öncesi
 Ara
30
 2014

Çalkantılı bir sezon geçirdiğimiz herkesin malumu. İlk devrenin bitmesine 1 maç kala lider ile puan farkımız üç. Ligin başındaki halimizi düşününce olduğumuz yere razıyız aslında. Hamza Hoca takıma önemli bir hava getirdi ama yetmez. İlk geldiğinde de dediğim gibi ona özgür çalışma ortamının sağlanması gerekiyor.

Takımın iç çekişmelerinde baş rolü oynayan Trabzon Grubu (Selçuk,Burak-Umut-Olcan) mutlaka dağıtılmalı. Sneijder’in sözleşme konusuna açıklık getirilmeli. Çok önemli bir oyuncu ama kantta oynamaktan mutsuz. Forvet arkası oynaması içinse kaliteli bir strafor transferi lazım. Burak ve Umut Sneijder ile pas alış verişi yapamıyorlar. Göbekten ver kaç ile penetre edemeyince Sneijder etkisiz kalıyor. Eğer sırtı dönük oynayabilen ve gol ortalaması yüksek bir strafora para yetmiyorsa Sinan Gümüş oynatılabilir. Çok yetenekli ve fizik olarak yeterli.

Bruma artık düzenli oynatılmalı kupa maçlarında herkes kendine oynuyor ve dağınık bir futbol ortaya çıkıyor. Bruma kupada oynatılarak gelişim gösteremez. Eğer Trabzon Grubu takımda gönderilirse ekonomik olarak da rahatlarız. İyi oyuncular ama inanın artık yarardan çok zararları dokunuyor. Hamza Hoca devrim yapacaksa önü açılmalı. Benim kafamdaki ideal kadro şu şekilde:

                                   Muslera

Sabri               Chechu           Semih              H.Balta

 

Hamit              Emre Çolak     Melo               Bruma

 

                        Sneijder          Sinan G.  

 

Bu kadroda ısrar edilirse ve devre arası Hamit’in yerine daha genç bir oyuncu bulunabilirse bu sezonu ilk ikide kapatma şansımız yüksek. Artık takımdaki futbolcuya dayalı sistem yıkılmalı. Hamza Hoca çok iyi biliyor ki Selçuk ve Burak’ı keserse takım bir anda karışır. O yüzde bu operasyonu Hoca değil Yönetim yapmalı.

Önümüzde kritik bir BJK maçı var. Ligin gidişatına bakınca sezon sonu ne yapıp ne edip Fener’i ilk 2 ye sokacaklar. Adamların maç başı penaltı istatistiği 0.5 daha ötesi yok. Eğer BJK’de bizi yenerse aramızdaki puan farkı 6 olacak ve iyice havaya girecekler. O yüzden CL için mutlaka BJK’yi yenmemiz lazım. Önümüzdeki yıl CL geliri çok kritik olacak.   

Galatasaray büyük camiadır bu zor günleri de geride bırakacağız hep birlikte. Unutmayın dostlar bizim yerimiz CL ve hedefimiz hep bu yönde olmalı. Annemizin liginde iddaa kuponu yapmaz bizi kesmez.   





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2019
  2018
  2017
  2016
  2015
  2014
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...